nalence
Aktivan član
- Poruka
- 1.940
Ovakve iste fura moj dragiA one su se baš skoro pojavile kod nas, kad si ih ti uzela?
Pa kao sto rekoh dosta davnooooooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakve iste fura moj dragiA one su se baš skoro pojavile kod nas, kad si ih ti uzela?
Meni su Shelly's najlepse cokule-martinke. Ranije ih je bilo u Urban Shopu, medjutim kad sam bila pre 2-3 meseca rekose mi da se vise ne proizvode. WTF?! Da li je to istina ili su samo oni prekinuli saradnju sa njima? Gledala sam Dr Martens, mnogo su mi spljostene napred, a ove sto imaju sad u Urbanu Undergroun England (valjda) su tako plasticne, mislim da ce puci cim zakoracis u njima. Steel su mi OK, mada bih najradije Shelly's Rangers. Mogu li one negde da se nadju kod nas?
Zavisi kakve zelis..Koliko sada kostaju martinke i ako moze slika???
Pa samo na ovoj temin ih ima mali milion, o ostatku interneta da ne pričam![]()
..buduci da ovde vise nema Shelly's da se qpeHeyyy svima,sam new
Prvo ja imam martinke pa ako nekoga zanima,rada sam ih prodati (msm jer su mi male)
I da...ja hocu da si kupim new,ali pojma nemam koje bi...najjj su mi one duboke,do koljena,a i mislim da mi stoje jer sam strasno visoka...pa sta predlazete?
E ovako... Ja sam tri godine nosio Steelovke sa 10 kopci, i skoro nigde nisu ispucale... Jesu tamo gde se savijaju, al jako malo... Samo su mi se djonovi oglodali, i neki srafovi su stradali, pa su me smorile i sad oko Nove godine, sam kupio ove nove Underground sa 10 kopci... i samo da vam kazem, bolje da sam uzeo steel ili doktorke... Ove su skroz ispucale, i do Nove cu morati da kupim nove cizme ako necu da mi budu mokre noge...
Sto se tice devojaka koje ih nose samo za vikend, udobnije su od konkurencije, i lake za nosenje cak i u pocetku.. Ne morate da ih razgaziteA posle dva meseca ce izgledati kao da ih nosite jako dugo
))
Hah,ja ih nosim stalnoE ovako... Ja sam tri godine nosio Steelovke sa 10 kopci, i skoro nigde nisu ispucale... Jesu tamo gde se savijaju, al jako malo... Samo su mi se djonovi oglodali, i neki srafovi su stradali, pa su me smorile i sad oko Nove godine, sam kupio ove nove Underground sa 10 kopci... i samo da vam kazem, bolje da sam uzeo steel ili doktorke... Ove su skroz ispucale, i do Nove cu morati da kupim nove cizme ako necu da mi budu mokre noge...
Sto se tice devojaka koje ih nose samo za vikend, udobnije su od konkurencije, i lake za nosenje cak i u pocetku.. Ne morate da ih razgaziteA posle dva meseca ce izgledati kao da ih nosite jako dugo
))
uuuuu bash tak'e..vidjah nesto slichno,samo svetlija boja crvene,Martensove..