Mars

"Dobili smo molbu da pomognemo u sakupljanju podataka o osobama odgovornim za kontrolu vazdušnog prometa na našem nebu, o njihovim zapovednicima i saradnicima, njihovim ženama ili muževima, porodicama, deci i kućnim ljubimcima", navodi se u pozivu na linč

zaprasivanje-kontrolori-1403091222-518289.jpg

U kartama drzava ispod znak Device, uz dodatak da je u Nigeru u pitanju Pluton (nocni Mars).
U karti Holandije Mars je prelazio preko natalnog Marsa, sesti stepen.

Tinejdzerka stradala na spavanju kada je na njenu kucu palo drvo
covek u Votfordu stradao kada je drvo palo na njegova kola
u Amsterdamu je drvo palo na zenu

Mars na dan ubistva drveta u Hrvatskoj je na stepenu 15.
Mars na dan ubistva drveta u Nigeriji je na stepenu 15.
Mars na dan ubistva drveta u Kanadi na stepenu 15.

Karta Njujorka, ekvidistanc Marsa i Jupitera stepen 15, opozicija Uran. 70 000 ljudi bez struje, nekoliko mrtvih. Drvo ubilo decaka (Ma 90 Me)

Па што пишеш, ћути :mrgreen:

Видим, лепо си се наспавао. Мало те леђа зезају. :hahaha:

Иди, поједи килограм банана. Опусти грло, не напрежи ручице :mrgreen: направи блог :mrgreen: активирај ту конструктивну страну Марса у Бику :lol:

-

Елем, фасцинира ме твоја латентна хомосексуалност. Баш. баш си оптерећен тиме. Ниси још увек одговорио у оној теми. Полако, док смислиш.

Такође, Шкорпије воде :cool: :heart:

Kakvo vodjstvo adrenalinski decace, dosao si na temu glumeci vojnika a Mars ti los, takve ni u vojsku ne primaju, osim u onu koja je obavezna a ocekivati je da si i tu eskivirao. Nije mi do toga da se mlatim sa tobom i slicnima, narocito ne sa homoseksualnima.

- - - - - - - - - -

Pfff pored mene samo se jos jedan sirotan s Marsom u Jarcu javio:rtfm:

Dobra kombinacija ali za muskarca. Za zenu i ne bas povoljno. Moze se usmeriti na ekspanziju intelekta a ti i jesi Devica.

Kakvo vodjstvo adrenalinski decace, dosao si na temu glumeci vojnika a Mars ti los, takve ni u vojsku ne primaju, osim u onu koja je obavezna a ocekivati je da si i tu eskivirao. Nije mi do toga da se mlatim sa tobom i slicnima, narocito ne sa homoseksualnima.

- - - - - - - - - -

Dobra kombinacija ali za muskarca. Za zenu i ne bas povoljno. Moze se usmeriti na ekspanziju intelekta a ti i jesi Devica.

Nisam bre , ja sam blizanac radodajka :lol:
Ali da, mislim da mi generalno nije bog zna kakve povoljnosti doneo.

- - - - - - - - - -

I de mir vas dvojica vise s muskima.:rumenko:

Nisam bre , ja sam blizanac radodajka :lol:
Ali da, mislim da mi generalno nije bog zna kakve povoljnosti doneo.

- - - - - - - - - -

I de mir vas dvojica vise s muskima.:rumenko:

o rado radojkeeee :D zenski blizanci su kul zato sto nisu partibrejkerke uvek su za akciju:ok:,dok su muski blizanci dobri prijatelji brzo i intenzivno misle.

Па Близанци владају пријатељством, тј. другарством. Сви ваздушни знакови владају социјалним интеракцијама без жеље за добробити, чисто због социјалних интеракција, док, рецимо, земљани желе да искористе социјалне интеракције.

Poslednja izmena od moderatora:
da.sa zenskim vagama sam imao iskustva mada ne znam to je neki poseban svet,dok za vodolije kazu da su osobenjaci...e sad sta je tu tacno ne bih znao.a kamael ..pa mora da su joj oni dani u mesecu.:lol:

Mars na dan ubistva drveta u Hrvatskoj, stepen 15.
Mars na dan ubistva drveta u Nigeriji, stepen 15.
Mars na dan ubistva drveta u Kanadi, stepen 15.

Karta Njujorka, ekvidistanc Marsa i Jupitera. Drvo ubilo decaka (Ma 90 Me)

map_3d_20.4016667_40.7222222_GOPESH.png

11111Karta Albanije, ekvidistanc Marsa i Jupitera, stepen 24 (Merkur natal) Pre dva dana drvo pada na decaka, juce topola ubija coveka (57)

MORINA - sudar dva automobila, kosovskih i srpskih registarskih tablica. Poginulo troje albanaca u automobilu kosovskih registarskih tablica.

autostrada-milot-kukes-morine-pa-pagese-dhe-kete-pranvere.jpg

Ma, MC, Ve natal 12° jarca

Venera vladar polja komsiluka, zato i provokacija na drzavnom nivou (Ma o Ve), ali polje komsiluka je i polje saobracaja.

Ma 60 Pl, Ma dir. o Ve

Krvava uvertira kvalifikacione utakmice Albanija Jermenija, Elbasan.
Ispred stadiona doslo je do masovne tuce Albanaca sa Kosova i lokalnih navijaca. Cetvorica navijaca zadobila povrede nozevima.

Back