Mars

Lele! Pa zar je taj aspekt Mars-Uran toliko los?! :D Ajmo sve iz pocetka! :hahaha:

Mars Uran jeste los. Procitaj aastro literaturu pa ces videti da je tako.

Doticna pokusava da te prebaci na njihovu vodenicu jer navodi da sam "ja zapeo za taj kvadrat" dok je situacija suprotna, ja sam trazio objasnjenje zasto mi je izbrisan post u vezi tog aspekta a za drugu osobu nosioc Mars Urana jasno je sta pokusava celo vece.

Od koga, od podznak Raka sa Marsom u Ribicima?..... :rotf:
Па сад, већ рекох да не желим да те издржавам остатак живота па тако нећу ни да те прегазим.

Не мораш тога да се плашиш.

Плаши се алгола који ти заузео малтене целу карту.

Па сад, већ рекох да не желим да те издржавам остатак живота па тако нећу ни да те прегазим.

Не мораш тога да се плашиш.

Ti ces nekog da gazis? cime leba ti.... podznak Rakom i Marsom u toplim Ribama?

- - - - - - - - - -

Veceras si vec si napisao dve pretnje uz raniji navod da sam fasista kada si u astro kafeu branio homoseksualce. Videcemo koliko ce ti tolerisati takvo ponasanje.

Ti ces nekog da gazis? cime leba ti.... podznak Rakom i Marsom u toplim Ribama?
Видим да је астрологија једна велика непознаница за тебе, за разлику од астролошког подбадања. :)

Vec si napisao dve pretnje uz raniji navod da sam fasista kada si u astro kafeu branio homoseksualce. Videcemo koliko ce ti tolerisati takvo ponsanje.
Тужи ме. Тек ћу ту да те разбијем с великим задовољством и уживањем. :)

Крије је, што ме не чуди с обзиром каква је. AstroMole ју је лоцирао, јер је много причао у скорије време. :)

Ma ok je, bezveze sam pitala, cisto da bacim pogled, mada se nista i ne razumem :D Sjajni ste likovi :) Moram da vas napustim... Bas sam se lepo zabavila veceras ;)

Tan2013-8-9_51111187_0.jpg

Hahahahaha :D Bas je zgodan! :D
Opet ti pominjes moj kvadrat! Ja ga VOLEM, VOLEM taj moj kvadrat! Razumes ? :D E sad, i da hoces da ti ga poklonim , ja necu, eto, bas necu da ti ga poklonim :P

Necu tvoj kvadrat vec da igras tenis. Endi Marej ima aspekt Mars Uran sa Suncem na Algolu, Novak uz aspekt Mars Uran ima Sunce na Plejadama. Anliziran je njihov mec pre par meseci na ovoj temi.

moje informacije o marsu u biku koje od oka prepoznajem su sledece>
to je pasivna agresivnost koja ce da pizdi cuteci i trpeci dok ne prelije casu, potom vadeci noz......
kaze za seksualnost da je ne dozivljava na mentalnom nivou nego telesno, i da mars u biku ima najjacu potrebu za fizickim kontaktnom od svih znakova
istinitost zaista bez telesnog dodira tj fizickog prisustva vec do podneva sva se unervozim,pisem bas po forumu da bih se bez muza instant ubila
samo iz razloga da skratim muke,jer do ujutru ne bih izdrzala ali nikako
da, kao i to sto me ne uzbudjuje nista u glavi nego grublji dodir ugriz i tako to se moze reci da je takodje istinito

Back