Ja imam Marsa u Raku u 4. kuci u konjukciji sa IC. Sve je na 13* stepenu. Taj mars me je jedina nesapektovana planeta u celom natalu. I moram da priznam uopste ga ne razumem. A to za misice, ja uopste nemam naglasene misice, ma kao da ih nemam uopste
Evo sad sam detaljnije pogledala-Mesec je pravi Rakovski, znaci, u znaku u prirodnoj kuci vladarstva, njemu fali inicijativa, a on nije cak nesto ni zainteresovan da je ima, nema nikakve aspekte osim opoziciju sa MCom, sto i nije tako lose, mozda ce te neka zelja da uradis nesto za sebe, karijera, ili da te drugi vide da ti to mozes (ipak je to vrh 10. kuce), pokrenuti

Ipak, on nije bas bas slab, jer je na stepenu Ovna, sto ga ipak boji snagom, znaci on ima snage, ali nema dovoljno volje....vezan za kucu, prilepio se uz IC

Za misice, moram priznati da ne znam na koju foru, i sama imam Mars u Raku i m od misica nemam

Ali zato ti ovaj Mars blizu Siriusa moze doneti ujed od pasa
Isto tako, mogu te privlaciti muskarci sa Venerom u Raku, ili Mesecom u Raku, npr. mada neretko to su i muskarci sa Marsom u Devici....znaci tebi i odgovara malo "meksi" tip muskarca

...mada te s vremena na vreme privuce i neka Skorpije sto nije ni cudo jer njihovo Sunce ulazi tacno u tvoju kucu partnerstva

(jos ako je neka iz 3. dekade - tamo 10-20 Novembar odokativno, onda pravi i konjukciju sa tvojim Mesecom)