Mars u znaku Vage - majko mila

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.743
Screenshot_20250807-174122-739.png

Vaga je dogovor, saradnja, balans. Vaga je pravda, diplomatija, brak. Vaga je harmonija, „ni po babu ni po stričevima“ stil. Vaga je udruživanje, pregovor. Vaga su međuljudski odnosi svake sorte.

A Mars je rat, sukob, agresija, vrelina, borbenost. Da, Mars je i energija i snaga i inicijativa i naša sposobnost da postavimo cilj i krenemo ka njemu.

Ako ga imate u natalnoj karti – to znači da ste u stanju da sto puta u vezama, saradnjama, dogovorima budete u fazonu popuštanja zarad održavanja nekog vida balansa i zarad očuvanja tog odnosa. U fazonu – „bolje da sam u miru nego da sam u pravu“ ili – „pametniji popušta“. No, takođe – ovo su i osobe koje lako i lepo flertuju, koje privlače pažnju suprotnog pola, ali i koje ulaze u komplikovane, kompleksne i izazovne odnose i veze.

A dok je Mars u tranzitu kroz znak Vage, u narednih mesec i po dana – imaćemo različite faze.

Opozicija sa Saturnom i Neptunom koji su retrogradni u znaku Ovna – stagnacija, stopiranje, ogromna napetost, osećaj blokiranosti i tenzija koja raste a istovremeno – manjak energije da se nešto konkretno uradi.

Trigon sa Uranom iz znaka Blizanaca i retrogradnim Plutonom iz znaka Vodolije – pokretanje, prasak, pobuna, iznenadno menjanje pravca ili pronalaženje alternativnih rešenja za situacije u kojima smo bili zakočeni.

Kvadrat sa Jupiterom iz znaka Raka – isterivanje pravde i kretanje ka cilju bez obzira na okolnosti, sve u fazonu „što sam čekao, čekao sam. Više neću“. Takođe – nemoralnost, problemi sa zakonom ali i pokretanje zakonskih procedura. Ogromna energija rušilačkog tipa.

Sve do 25-og avgusta, Mars iz znaka Vage i Venera iz znaka Raka će po znaku biti u kvadratnom aspektu – što govori o većim problemima u vezama, odnosima, brakovima. Pucanje filma u emotivnim relacijama, prekidi, razvodi. Mini ratovi sa neizvesnim završetkom.

https://venerasapapilotnom.com/kazi...-2025-kad-pametniji-popustaju-budale-vladaju/

Kad uđeš u supermarket i gledaš po rafovima i naiđeš na dve, tri stvari treba ti nešto duže nego ostalima da se odlučiš koju da izabereš. Kad si baš ono besan na nekoga, ali stvarno te izludi da ne može više, onda se ućutiš i ne može reč iz tebe da se izvuče, ali baš nikako.
I to nije neodlučnost, već sposobnost da proceniš najbolje rešenje i napraviš najbolji izbor. Pa nije što sam vaga, al to su dokazane činjenice ;) a što se tiče ćutanja, ako je došlo dotle, znači da ta osoba ne postoji u tvom univerzumu...

Kod ispoljavanja krajnjeg besa, mislio sam na Mars u znaku Vage - ako si pak Vaga, a Mars ti nije u Vagi, onda iskazuješ ljutnju na način koji odgovara tom znaku u kom ti je Mars ili vičeš ili plačeš ili pričaš satima, objašnjavaš razlog ljutnje i kako te pogađa, zavisi gde ti je Mars.
E onda se ne važi, meni je Sunce u Vagi, Mars mi je u strelcu, što je možda još gore :D

Back