Marš u Vukovaru: "Ubij Srbina, ajmo ustaše"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Specijalizovani logori za decu

Smilja Avramov: Genocid u Jugoslaviji 1941-1945

Specijalizovani logori za decu

Formiranje posebnih koncentracionih logora za mališane, predstavlja jedinstven primer u istoriji, a taj bestijalni čin karakteriše ND Hrvatsku

...

Сада (Хрвати), можете само да се покријете.Који монструм мораш да будеш да ово замислиш, а камоли да преточиш у дело.Логор за децу:sad2::eek:

Стока...

Мој деда има књигу о том логору и наравно у истој су приказане бројне фотографије.Када само погледао, оно што сам погледао, нисам могао да спавам после увече, од траума...

Kakve ja to predrasude imam o Srbima? Niti jednu. Jednostavno doživljavam, gledam, čitam,... Moji stavovi nisu nikakve predrasude već plod sopstvenog iskustva.
A mi ne dozivljavmo,citamo,gledamo?
Kako to da je nama jedino to pravo uskraceno?:eek:
Kako to da je ok biti Hrvat nacionalista,a nije ok biti Srbin nacionalista?
Kako to da u "miroljubivojj" zemlji kakva je ta vasa ,stadione puni jedan Tompson,idiot ?:eek:
Kako to da vi koji ste krenuli dalje i fini ste , nasrcete na nase sportiste i navijace kad dodju tamo?
I ti rece da ste ..ono...fini?:lol:
Procitaj lepo svoje postove...polako...Shvatices koliko sam sebe demantujes.
I samo da ti kazem..koliko smo mi fini govori cinjenica ,da ovde pises sta ti se cefne i jos provociras,a niko te ne dira.
Na vasim forumima na pominjanje Srbije ,automatski bi me banovali .

A mi ne dozivljavmo,citamo,gledamo?
Kako to da je nama jedino to pravo uskraceno?:eek:
Kako to da je ok biti Hrvat nacionalista,a nije ok biti Srbin nacionalista?
Kako to da u "miroljubivojj" zemlji kakva je ta vasa ,stadione puni jedan Tompson,idiot ?:eek:
Kako to da vi koji ste krenuli dalje i fini ste , nasrcete na nase sportiste i navijace kad dodju tamo?
I ti rece da ste ..ono...fini?:lol:
Procitaj lepo svoje postove...polako...Shvatices koliko sam sebe demantujes.
I samo da ti kazem..koliko smo mi fini govori cinjenica ,da ovde pises sta ti se cefne i jos provociras,a niko te ne dira.
Na vasim forumima na pominjanje Srbije ,automatski bi me banovali .

Nisam nikada rekao niti stvarao utisak da dolazim iz fine i miroljubive zemlje. Ti pogledaj moje postove pa će ti to valjda postati jasno.
A šta se tiče foruma Hrvatskoj, posjećujem samo jedan, a na tom se dobije ban za bilo kakvu uvredu sa bilo koje strane. No barem su diskusije normalnije nego ovde.

Nisam nikada rekao niti stvarao utisak da dolazim iz fine i miroljubive zemlje. Ti pogledaj moje postove pa će ti to valjda postati jasno.
A šta se tiče foruma Hrvatskoj, posjećujem samo jedan, a na tom se dobije ban za bilo kakvu uvredu sa bilo koje strane. No barem su diskusije normalnije nego ovde.

Па шта ћеш онда овде...?

:dontunderstand::rtfm::whistling:

Mogu ja biti i u zabludi. Nije važno, glavno je guštat. Inače, ne rade mi smajlići pa ne mogu popratiti s njima svoje pisanje već sve šta napišem deluje ozbiljno..
Pa probaj da instaliraš neki drugi brauzer,smajlići u nekim brauzerima ne rade zbog bagova u samim brauzerima ili instaliraj noviju verziju brauzera pogotovo ako koristiš internet explorer.Može da se desi da si pokupio negde viruse.

Pa znam ja da si psihic. Verovatno si i kad si bio mali pticama i mackama sekao glave pa se i dan danas na najvece tragedije smejesh kao lud na brashno:lol:
Ne smejem se Jasenovcu i zločinima u njemu nego onome šta vi pišete o Jasenovcu. Treba li da svoje postove prilagodim osobama sa blažom mentalnom retardacijom da bi mogao očekivati da ću biti pravilno shvaćen?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back