Marko Nastic car ili sta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
muahah. shta cjesh, pravi umetnici su uvek bili neshvacjeni od strane shiroke narodne mase a prihvacjeni samo od retkih. pametniji i bistriji cje shvatiti shta sam hteo ovim da kazhem 8)
fakultet nema mnogo veze sa bogom i njegovim mudima, al nezavrshena srednja shkola mnogo toga govori. no dobro, moja baba nema ni osnovnu. kad je ona bila klinka toga nije ni bilo u bosanskim shumama. ali danas...... :roll:

;-)

Keeper:
muahah. shta cjesh, pravi umetnici su uvek bili neshvacjeni od strane shiroke narodne mase a prihvacjeni samo od retkih. pametniji i bistriji cje shvatiti shta sam hteo ovim da kazhem 8)
Da si ti prosechan covek obichne narodne masse i da te bole patka za tamo neke neshvacene umetnike koji ce postati priznati 100 godina posle smrti, kad civilizacija dodje na njihov nivo :mrgreen:

Kad_LupimLupim:
Da si ti prosechan covek obichne narodne masse i da te bole patka za tamo neke neshvacene umetnike koji ce postati priznati 100 godina posle smrti, kad civilizacija dodje na njihov nivo :mrgreen:

chitash mi misli 8)
jest' da me bole patka, ali ja sam makar svestan chinjenice da je nash marko nasticj neshvacjeni umetnik prve lige koji sad ne mozhe da skrpi para od svoje muzike ni za crkavicu, i da ga marva uopshte ne konta jer je on daleko ispred vremena, ne znam, isti sluchaj ko van gog koji je zhiveo u cjumezu i lokao absint a prvu izlozhbu napravio tek par godina pred smrt. :P

A sto se Marka Nastica tice... on je strava DJ i sve to, ali da se ugledam bas na njega...ehmmm...paaa...MALO SUTRA! :roll:
Mozda je car, ali uzor, sacuvaj boze...sta koji djavo imam da se ugledam na muzicara...jedan od milion uradi nesto pametno!

Ljudi daj Marko Nastic je nas najbolji izvozni proizvod pa Valentino Kanzijani je napravio stvar Lud ko Nastic!Pa meni to puno toga govori ali vazno da je ganfurka Tanja Savic zakon.Pa i vidi sa da ljudi koji ga pljuju,imaju neki problem a neka me neko ubedi da nebi voleo da ga ribe salecu da je pun kesha i da pusta ziku na Barbadosu,Hondurasu,Brazilu,a za jedan veci nastup ti treba 3 meseca vezbanja pa ko se onda ne trudi.MARKO NASTIC CARINA!!!KONZA

dzoni_pfc:
...a za jedan veci nastup ti treba 3 meseca vezbanja...

yebo vas nije vam to shto zovete 'zikom' bodibilding mater vam vashu :lol:

baci jedan sempl vamo, jedan vamo, ovde ubaci ovaj skrech, tu onaj, po volji sipaj shecjera smuti sa vodom i dobijesh 'ziku'
586.gif

dzoni_pfc:
Pa meni to puno toga govori ali vazno da je ganfurka Tanja Savic zakon.
Alo momak, ne diraj mi Tanju Savic inace cu sve da ti srusim breeee!!! :lol: :lol: :lol:

Inace sto se tice Nastica...Blago njemu ima pare,ribe, radi zurke i tako to...Ali braaateeeee budimo realni, ja sad da uzmem mixete i da se glupiram, ma koliko radio nece to da ispadne bog zna kakvo njesra...Tako da ne mogu da se ugledam na njega po tom pitanju, a da tezim da samo putujem jurim cice i imam tone kesha, pa, ni to nije mnogo realno...Ima stvari u zivotu koje su vrednije i od toga!

Keeper:
bleach:
ehm da... ovaj, zar se ne kazhe portparol? :/ :stupid_me: :p
(8

e pa da se zovu portparol ne bi bilo PR-ova. chije je zanimanje, uzgred, samo jedan deo zanimanja obichne sekretarice neke firme i sl. :p
mnjeeeee... :roll:
tako mi i treba kad me mrzi da quote-ujem :p

ovaj... to se odnosilo na neki gore post gde pishe potparol, a ja mislim da je ispravno portparol (8

i nisam ja pochela sa tim PR i portparol. da ja pricham, ne bih ih poistovetila :p (8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back