inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:ne znam za Nastitja,ali znam da Armin Van Buuren (jedan od najboljih na svetu) je pored toga sto je DJ ima zavrsena prava...a opet on nije DJ da bi zaradio pare nego jednostavno je dobar u tome sto radi i ljudi ga vole.
Da si ti prosechan covek obichne narodne masse i da te bole patka za tamo neke neshvacene umetnike koji ce postati priznati 100 godina posle smrti, kad civilizacija dodje na njihov nivoKeeper:muahah. shta cjesh, pravi umetnici su uvek bili neshvacjeni od strane shiroke narodne mase a prihvacjeni samo od retkih. pametniji i bistriji cje shvatiti shta sam hteo ovim da kazhem 8)
Peruzzi:Keeper:PR kao neka profesija
Sta je PR ??
Kad_LupimLupim:Da si ti prosechan covek obichne narodne masse i da te bole patka za tamo neke neshvacene umetnike koji ce postati priznati 100 godina posle smrti, kad civilizacija dodje na njihov nivo![]()
Public Relations..to ti dodje ko neki potparol!Peruzzi:Keeper:PR kao neka profesija
Sta je PR ??
dzoni_pfc:...a za jedan veci nastup ti treba 3 meseca vezbanja...
bleach:ehm da... ovaj, zar se ne kazhe portparol? :/ :stupid_me:
(8
Alo momak, ne diraj mi Tanju Savic inace cu sve da ti srusim breeee!!!dzoni_pfc:Pa meni to puno toga govori ali vazno da je ganfurka Tanja Savic zakon.
mnjeeeee...Keeper:bleach:ehm da... ovaj, zar se ne kazhe portparol? :/ :stupid_me:
(8
e pa da se zovu portparol ne bi bilo PR-ova. chije je zanimanje, uzgred, samo jedan deo zanimanja obichne sekretarice neke firme i sl.![]()
JF!BS!:Ma Nastic je super lik a sta vi kao solite pamet kojima je Zorica Brunslik vrh vrhova.smesno!