МАРКО МИЛОШЕВИЋ СЛОБОДАН ЧОВЕК

predsednika amerike zna se ko bira...lovatori koji traze garanciju da ce sprovesti politiku jos veceg bogaceja lovatora...izbori su cista farsa dostojna holivuda...
pasic je samo balkanac--od kojeg je napravljena legenda...sin propalica...zato na zapadu nije moguce biti u vrhu vlasti vise od 2 mandata...da se politicar ne poistoveti sa drzavom...

Pa čekaj zar Amerika nije zapadna demokratska država? :lol:

Biti u politici čitav život i to na Balkanu je vrhunac mudrosti i lukavstva! Pašiću svaka čast! Genije!

A Čerčil, a De Gol, a Tačerka.....

dobro...ti sad napravi nacionalnu struktutru oficira koji imaju stan u BG...a mozes i visokih politickih licnosti bivse SFRJ...pa zakljuci sama..
preko 750 generala od bivse FNRJ i SFRJ do SRJ pa SCG zivi u beogradu...ima vila koje vrede i po 2.5 mil.evra..pa ti vidi...

Zaključila sam. Svi su želeli da nabiju goozicu u Beograd i onda naravno da nema toliko stanova. Verujem da su oficiri koji su otišli u Vladičin Han ili Petrovac na Mlavi, ili Bor,....... mogli da dobiju stanove.

Pa čekaj zar Amerika nije zapadna demokratska država? :lol:

Biti u politici čitav život i to na Balkanu je vrhunac mudrosti i lukavstva! Pašiću svaka čast! Genije!

A Čerčil, a De Gol, a Tačerka.....

u americi i nabolji predsednik moze biti samo 2 mandata...proveri i uveri se...
pasica nikad nisam smatrao kao vrhunskog srpskog politicara...ako zelis da analiziramo mozemo...ali taj je ocrnio srbiju poprilicno...

Apsolutno su preterali sa demonizacijom Marka, a to je sve bilo u cilju rušenja Miloševića. Nije bilo lako 90-ih biti sin predsednika, koji je bio meta zapada i njihovih marioneta u Srbiji.
Izručenje predsednika Miloševića na Vidovdan ad hoc tribunalu ICTY i pored potpisanog obećanja da neće biti izručen, njegovo mučko ubistvo i progon njegove porodice, najbolje svedoči o (ne)moralu DOS-ovaca, pa kad su tako nešto učinili bivšem predsedniku i njegovoj porodici, šta može običan narod od njih da očekuje, osim laži, prevare, obmane, pljačke....

Potpuno si u pravu predsednika drzave predali kao poslednjeg krimosa i to u sud koji je izmisljen zbog Srba , to malo Hrvata i Muslimana koji su bili tamo ili izasli je cist folklor da upotpuni sliku kao pravednog suda.

Da li možeš da zamisliš, šta bi bilo sa tim stanovima da ih Sloba nije poklonio narodu? Došli bi žuti banditi, podelili gradove na kvartove, svaki kvart bi imao svog žutog subašu koji bi naplaćivao enormne kirije od građana....sve dotle dok masa ljudi ne bi postali beskućnici.
Ove druge stvari koje sam pobrojala su ČINJENICE, FAKTI, REALNOST i kao takve su lako dokazive.

Izuzetan post, tacno tako bi bilo kako su rasprodali sve fabrike i shebali privredu u stanovima bi videli ogroman dobitak i zacas bi to iskoristili. Zakon im i ne treba i onako su ko se seca od 2000 na ovamo do 2004 vladali samo uredbama koje su bile manje vise stetne za narod.

koja srednja skola ima u boru..?? a fakultet..??

Па добро сада и Ви претерујете...
Не мислите ваљда да било где у европи сваки градић има свој универзитет?
А срдњих школа има, не разумем шта сте тиме хтели да кажете.
У осталом постоји институција стдентског и ученичког дома...

А и да нису у тој мери одлазили можда би нечега и било, али нико неће да се жртвује, да засуче рукаве па да створи, најлакше је спаковати кофере и у Београд.
Наравно уз огромну мржњу и горчину према поменутом граду - домаћину...

u americi i nabolji predsednik moze biti samo 2 mandata...proveri i uveri se...
pasica nikad nisam smatrao kao vrhunskog srpskog politicara...ako zelis da analiziramo mozemo...ali taj je ocrnio srbiju poprilicno...
Франклин Делано Рузвелт биран 4 (четири) пута, (1932. 1936. 1940. 1944). Био председник три пуна мандата и започео четврти.

mogli bi ti i ja malo da opletemo o milosevicevom urnisanju vojske i favorizovanju policije...od milosevica vojska potanja u ambis...ako zelis mozes me namuciti ako ne verujes na rec da dokumentujem i trazim argumente....

Vojska koja je ovde tetošena decenijama da bi posle vrlo traljavo obavljala svoju ulogu u odbrani srpskog naroda u RSK i na Kosovu prošla bi isto.

Bila je loše pripremljena, oficiri su više brinuli gde će i kom činu biti penzionisani umesto toga gde im je vojska i šta radi dok su borbe vodili razulareni rezervisti i golobradi regruti...

Moram ti priznati da sam i sam proveo više od godinu i po u toj vojsci (jednu redovni i pola produženjem VR zbog povišene BG) i da sam bio veoma razočaran njenim ustrojstvom i snalaženjem u ratnim okolnostima. NAročito je njen vrh bio loš.

od njega pocinje da se gomilaju u najblizem njegovom krugu/bilo i ranije ali ne tog obima/savetnici koji su potpuno nesposobni ali su vrhunski poltroni...
Princip negativne selekcije i ulitištva u vojsci je zavladao mnogo pre Miloševića. To i ti vrlo dobro znaš.

oces da ti navodim za koliko vremena su izgradjivani fri-sopovi na medjuzonama za marka..?? .

Oćeš ja da ti navedem šta je sve sazidano za rodbinu aktuelne vlastele? Markovi šopići su p.ičkin dim u odnosu na ono što se danas radi. Sića Pajo.

da ti navodim neke poznanike koje licno znam koji su dno dna --a uspeli su od kada su poceli da rade sa markom..??
oces da ti dovodim ljude da ti posvedoce kad su culi kao i ja ko je postavio direktore carina u srbiji..?? --mislim na miru markovic... znaci li ti sta da je pavkovica forsirala MM..??

Oćeš ja da ti navedem šta danas rade Čankovi kumovi i pobratimi te ostala rodbina petooktobarske hunte.

naravno da sve ovo ne amnestira DOS-ovske dahije...ali te dahije obecase narodu da ce da obelodane i procesuiraju sve predhodne zloupotrebe rezima....a sto nisu..?? pa da bi isti sistem koristili...samo jos unapredili...koliko se ogresise o narod---ispade milosevic narodni drzavnik...

Ja baš na to pokušavam da ti ukažem.

To što smrdi po Beogradu je neki treći ešalon, aktivisti u pokušaju.

Ali udarna grupa je zapalila na egzotične destinacije.

Nisu oni neobavešteni, ne pada im na pamet da dočekaju ishod izbora na mestu zločina.

Значи да си и ти као и ја убеђен да ће бахате дерикоже и остали жути бити почишћени на овим изборима...:per:

Marko Milosevic nikada nece biti SLOBODAN COVEK imajuci u vidu sta je njegov otac napravio od Srbije Uvek ce biti TAOC njegovog projekta

Mako je danas slobodan čovek u Srbiji uopšte, a nikom od nas Slobo nije bio babo?

Sloboda je vrlo rastegljiv i često pogrešno shvaćen pojam.

Glavno je da je Mare sad skinuo s pitona srpsko orgijaško pravosuđe (čije fondove pored tajkuna i mafije popunjava i US AID) i može lagano da krene sa uključivanjem u politiku.

Back