Potrosili smo mi vec mnogo na pojacanja buraz... Koliko je kostao Ivanic, Van La Para i ostali.... Po meni je racionalno probati ponovo Ivanica po 100ti put ali i malog Veljka Nikolica, pa ako su bas obojica katastrofa onda videti neko pojacanje... Samo od Nikolica ne mozes odma ocekivati brdo golova i asistencija, nek nam da naznake nekog talenta i to bi trebalo biti dovoljno da ga istrpimo.. Mada u krajnjem slucaju ti mozes da dovedes i novog igraca a mali Nikolic da ulazi sa klupe i da igra u kupu i vec resenim utakmicama.. Ali kazem, mi smo vec dosta trosili i mnogo puta promasili.. Pa se ne bih tako lako latio za dzep ponovo..
Druga stvar, mi levo krilo nemamo, Simic, Vukanovic, Zander, to nisu fudbaleri, tu treba pokusati sa Gavricem... La Para je dosta placen i ne mozemo tako lako da ga otpisemo, pa bi bilo ok rotirati njega i Gavrica, slicno kao i Ivanic i Nikolic na Marinovom mestu. Mislim da nam je to i buducnost sa Dekijem, mladi igraci u kombinaciji sa skupim promasajima koje treba vratiti u zivot..
I na stoperu Lukic i/ili Erakovic obavezno.. Da vidimo na sta lice.. Na takvoj poziciji se posle jedne utakmice vidi da li je materijal ili ne...