Marko Čadež

Meliot

Elita
Poruka
24.198
Svi se menjaju samo je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbijem izgleda nepromenjiv. Vučić je u svojim mandatima primenjivao Putinov metod rotiranja ljudi kako se niko ne bi dugo zadržao na nekom određenom mestu i ostavio dublji trag. Ali samo je Marko Čadež večan i nepromenjiv pošto je na tom mestu od 2014. Ja imam stav, bez ikakvih dokaza naravno, da se Marko Čadež u beogradskoj hijerarhiji moći kotira jako visoko. Ko je uopšte Marko Čadež?

MarkoCadez-1000x560.jpg

Ne možeš optuživati ćoveka da je gej što je lakirao nokte, to je radio i Dejvid Bekam. Poenta je u tome da se svi izmenjaše ali on ne. Ima nešto sumnjivo u tome.
nije više optužba reći da je neko gej...to ti je danas u izvrnutom sistemu vrednosti više pohvala i promocija....da li misliš da bi Brnabićka bila premijerka da nije gej?

I ona se visoko kotira u toj beogradskoj hijerarhiji moći po mom mišljenju, nije ona mutava ni naivna uopšte.
nije naivna ni mutava ali nema kapacitet da bude premijer i to u više mandata...da nije gej ne bi ni dobila to mesto...kud ćeš lakši način da u tradicionalno orjentisanom društvu promovišeš LGBT agendu i uz to da pokažeš zapadu da si veran njihovim vrednostima, nego da na mestu premijera držiš gej osobu?

Svi se menjaju samo je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbijem izgleda nepromenjiv. Vučić je u svojim mandatima primenjivao Putinov metod rotiranja ljudi kako se niko ne bi dugo zadržao na nekom određenom mestu i ostavio dublji trag. Ali samo je Marko Čadež večan i nepromenjiv pošto je na tom mestu od 2014. Ja imam stav, bez ikakvih dokaza naravno, da se Marko Čadež u beogradskoj hijerarhiji moći kotira jako visoko. Ko je uopšte Marko Čadež?

Pogledajte prilog 1387432
I Jorgovanka,nije samo Cadez.

Колико знам он је прво радио као новинар у Франкфуртским вестима и једном немачком медију па је после био потпарол немачке амбасаде у Београду. Завршио је новинарску академију у Франкфурту.
После је био представник Привредне коморе Србије у Немачкој.
Отац му је био новинар у Немачкој

Колико знам он је прво радио као новинар у Франкфуртским вестима и једном немачком медију па је после био потпарол немачке амбасаде у Београду. Завршио је новинарску академију у Франкфурту.

Дакле, БНД.

Ето одговора на сва питања.

То што је дерпе му је само плус у комбинаторици.

Svj se vrte ko na ringišpilu samo on sedi na istom mestu. I Bajatović, ali njega Rusi drže, tako se priča.

По биографији Чадеж је породичан човек. По његовој причи нокте је лакирао у склопу неке добротворне акције. Није мужеложник свако ко тако делује, а обрнуто је још чешће. Не знам ништа о њему осим овога што сам прочитао.

Znaci nemacki spijun, po babine linije. Logicno.

Back