Marketing

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Bio sam kum , ok nista novo ( u mom slucaju to je vec cetvrta repriza) i ono sto me svaki put fascinira na tim festama je zenska populacija koja se za taj isti hepening montira kao da je sudnji dan.Dakle zadnji dinar se zajmi da bi se tamo predstavile kao neke vip persone , oblace se fake firmirani kompleti pentraju se na neke stikle i nabadaju u njima kao caplje kucaju poruke na kopijama telefona slikaju se a sve da ih redom istreses nemaju ni 10 evra u dzepu.Osnovni prevoz tih laznih vip dama je taxi uz retke izuzetke da je po koja vlasnik nekog krsolinija od par hiljada evropljana koji ne mogu da zalegnu za moj zimski komplet guma ( bez felni)z;)
Kum je dosao u farmerkama uparenim uz sako i to je bilo njegovo izdanje.Na svirce je bacio 1000 ojra izveselio se dok je njemu bilo zanimljivo i nestao pred ponoc sa svojim BMW-om ostavljajuci iza sebe ucveljene polovnjace koje su se zaludno nadale da bi se kum mogao zeznuti i povesti neku od njih u nocnu voznju.

Poslednja izmena:
Problem sa novkama je što su neiživljene i samo je pitanje vremena kada će krenuti sa švrljanjem sa strane.
Dok žena kasnije menja prioritete, ima motiv da se skrasi i podiže porod, na barabe više ne trza, sada traži muškarca koji će je poštovati i pružati joj podršku, komfor, sigurnost...
Sve je to izbalansirano, problem je što većina mladića tako tretira svoje vršnjakinje novke, a one se lože na mangupe. Kasnije ti mladići, sada muškarci, poučeni iskustvom, krenu da se ponašaju kao barabe prema svojim vršnjakinjama što je opet pogrešno...

Bio sam kum , ok nista novo ( u mom slucaju to je vec cetvrta repriza) i ono sto me svaki put fascinira na tim festama je zenska populacija koja se za taj isti hepening montira kao da je sudnji dan.Dakle zadnji dinar se zajmi da bi se tamo predstavile kao neke vip persone , oblace se fake firmirani kompleti pentraju se na neke stikle i nabadaju u njima kao caplje kucaju poruke na kopijama telefona slikaju se a sve da ih redom istreses nemaju ni 10 evra u dzepu.Osnovni prevoz tih laznih vip dama je taxi uz retke izuzetke da je po koja vlasnik nekog krsolinija od par hiljada evropljana koji ne mogu da zalegnu za moj zimski komplet guma ( bez felni)z;)
Kum je dosao u farmerkama uparenim uz sako i to je bilo njegovo izdanje.Na svirce je bacio 1000 ojra izveselio se dok je njemu bilo zanimljivo i nestao pred ponoc sa svojim BMW-om ostavljajuci iza sebe ucveljene polovnjace koje su se zaludno nadale da bi se kum mogao zeznuti i povesti neku od njih u nocnu voznju.

kolega ,samo mi reci : jel bio krkljanac za biderom a ?, mora da je bilo veselo kad su se kokoske pochupale z:D

Poslednja izmena:

Jel' se ti ovo reklamiraš - radiš "marketing" ?
Imaš "bembaru", somitja evritja za bacanje ????

Hajde sad, ali iskreno, kaži tetki šta je bilo kad si se probudio ???
:zpozdrav:

kolega ,samo mi reci : jel bio krkljanac za biderom a ?, mora da je bilo veselo kad su se kokoske pochupale z:D

Bio je opsti stampedo gnjiloguzih sisovisnih polovnjaca koje su pohrlile da ga uhvate.Zaista su bile tragikomicne u tom sujevernom poduhvatu i iskazale su nemilosrdnu crtu posto su se otimale o taj buket kao da je sudnji dan.
Posto sam ja porucivao muziku potrudio sam se da sve pesme budu po mom ukusu ali i da tu pokazem koliko su glupe do bola.Porucivao sam namerno brzu pesmu i kad bi polovnjace poletele da djipaju ja prekidam muziku i zahtevam neku romansu.:hahaha::hahaha:
Dupe sam im pomerio.

Moj istancan ukus trazi kvalitet i svezinu a sa matorim polovnjacama koje su pregurale 25 godina mogu samo rekreativno dakle par trpanja i pedala .Nisam nikad kupovao polovne stvari volim lepo i kvalitetno da se ponovim a matore gnjiloguze polovnjace to svakako nisu

Nema potrebe da otvaram nista osebno posto polovnjace kidisu na svaki moj post sto me posebno raduje i dobar je znak da ih gadjam u centar sto i nije neki uspeh ako se uzme u obzir kolika je meta.:nosijelku:

Nema potrebe da otvaram nista osebno posto polovnjace kidisu na svaki moj post sto me posebno raduje i dobar je znak da ih gadjam u centar sto i nije neki uspeh ako se uzme u obzir kolika je meta.:nosijelku:
Fora je u predstavljanju, prikljupljanju clanova, sirenje politicke ideje i na kraju stvaranje politicke partije...:lol:

Ustav se odavno krsi po pitanju nash vojvodjanskih novaca pa nikom nista dakle polovnjace i njihova problematika su zadnja rupa na svirali.

Velika stvar, tako i treba...:super:
Nemoj da te cuje Mocna Zoka. Tobom bi pod obrisala i celoj tvojoj ekipi jednim zamahom !:mrgreen:
BMW bi bio na otpadu ! :mrgreen:

Ko zna zasto bi to bilo dobro ! :D

Back