Bio sam kum , ok nista novo ( u mom slucaju to je vec cetvrta repriza) i ono sto me svaki put fascinira na tim festama je zenska populacija koja se za taj isti hepening montira kao da je sudnji dan.Dakle zadnji dinar se zajmi da bi se tamo predstavile kao neke vip persone , oblace se fake firmirani kompleti pentraju se na neke stikle i nabadaju u njima kao caplje kucaju poruke na kopijama telefona slikaju se a sve da ih redom istreses nemaju ni 10 evra u dzepu.Osnovni prevoz tih laznih vip dama je taxi uz retke izuzetke da je po koja vlasnik nekog krsolinija od par hiljada evropljana koji ne mogu da zalegnu za moj zimski komplet guma ( bez felni)
Kum je dosao u farmerkama uparenim uz sako i to je bilo njegovo izdanje.Na svirce je bacio 1000 ojra izveselio se dok je njemu bilo zanimljivo i nestao pred ponoc sa svojim BMW-om ostavljajuci iza sebe ucveljene polovnjace koje su se zaludno nadale da bi se kum mogao zeznuti i povesti neku od njih u nocnu voznju.

Kum je dosao u farmerkama uparenim uz sako i to je bilo njegovo izdanje.Na svirce je bacio 1000 ojra izveselio se dok je njemu bilo zanimljivo i nestao pred ponoc sa svojim BMW-om ostavljajuci iza sebe ucveljene polovnjace koje su se zaludno nadale da bi se kum mogao zeznuti i povesti neku od njih u nocnu voznju.
Poslednja izmena: