Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.342
Mark Brnović: Moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji nije želela DUBOKA DRŽAVA!!!
sorosevci opet prave haos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sorosev malji je ukenjo svesorosevci opet prave haos
alo bljuvotine i lazi, samo caciji kupyjy diveci se siptarima aljekovimPrema izvoru Telegrafa iz Vašingtona
pise ALO bljuvotina ispod "vesti"
alo bljuvotine i lazi, samo caciji kupyjy diveci se siptarima aljekovim
pise ALO bljuvotina ispod "vesti"
bljuvotina, ajde navedi gde su jos demokrate blokirale i kako to, izbor ambasadoraAlbanski lobi je u Senatu izuzetno snažan. Uspeli su da izvrše ogroman pritisak, pre svega na demokrate, i faktički blokiraju Brnovićevo imenovanje. Kada je postalo očigledno da nominacija neće proći kroz Senat, Bela kuća je odlučila da sama povuče njegovu kandidaturu, kako bi se izbegla dodatna politička šteta – rekao je sagovornik Telegrafa iz Vašingtona, dobro upoznat sa dešavanjima iza kulisa.
on je rekao duboka drzava, ali je mislio na srpsku, hteli ste ga kompromitujete kao trampa za generalstabEvo to ti je i sam Brnovic rekao. Da ne bude da samo ja to tvrdim.
on je rekao duboka drzava, ali je mislio na srpsku, hteli ste ga kompromitujete kao trampa za generalstab
samo glup kao caci moze da kupi vase bljuvotine kojima pokrivate aljekove svinjarije
a kako mogu siptari, ajde navedi mi samo gde se neka druga zemlja jos umesala i tramp nije mogao da postavi koga je hteo? em pravite od trampa budalu, em ste pokusali da kompromitujete brnovica kao sto ste blagojevica kupili za sitne pare, a da ne pominjem opet generalstab!kakva bre srpska duboka drzava u AMERICI sta trabunjas? Da nisi doruckovao mozda burbon ?
Kako moze srpska duboka drzava da sprecava izbor nekog ambasadora putem kontrole senatora ? Nikako
Pa nismo mi izrael nas uticaj u USA je nikakav
Чињеница је да су све Наше Власти(почевши од Милошевића па до данашњих Дана) борили и боре из петних жила против наших истакнутих Гастоса јер Удби никад није било стало да будемо свој на своме него успостављање њихове тоталне Контроле,Моћ,да су они ту нешто најјачи..а нема пас зашта да их уједе.kakva bre srpska duboka drzava u AMERICI sta trabunjas? Da nisi doruckovao mozda burbon ?
Kako moze srpska duboka drzava da sprecava izbor nekog ambasadora putem kontrole senatora ? Nikako
Pa nismo mi izrael nas uticaj u USA je nikakav
Чињеница је да су све Наше Власти(почевши од Милошевића па до данашњих Дана) борили и боре из петних жила против наших истакнутих Гастоса јер Удби никад није било стало да будемо свој на своме него успостављање њихове тоталне Контроле,Моћ,да су они ту нешто најјачи..а нема пас зашта да их уједе.
Народ јесте био одушевљен,Власт тешко.srpska vlast je bila odusevljevina izborom brnovica za ambasadora
sta je ovo, neka sprdacina, koji je to izvor, aljek siftarev neki?Prema izvoru Telegrafa iz Vašingtona
zasto ste se onda hvalili da ce blagojevic rod da bude, koga bre vise vi lazete?srpska vlast je bila odusevljevina izborom brnovica za ambasadora
ma laze bre samo, ej izvor je ALO - bljuvotine samo plasiraju sns-ivci, dok prave svinjarije, hteli su da podmite brnovica i on je samo rekao trampu da izvine za poziciju ambasadoraНарод јесте био одушевљен,Власт тешко.
мешаш си појмови.
vazi, prenecemo mu da to tvrdi alex vuchi, da umesto trampa siftari aljekovi biraju ambasadora, i on sam aljek siftar koji je preferirao roda blagojevica, vec se sve dogovorio u beogradu sa njimovo je sada totalno razocarenje ko sto vidis u americi se tramp ne pita skoro nista
Како сазнајемо, постављење Брновића је повучено због сумње да је примао мито од америчке фирме (име компаније познато редакцији) која се спомињала у јавности да има везе са српским режимом и Андрејем Вучићем.
https://srbin.info/ovo-je-razlog-zb...naciju-brnovica-u-sve-umesan-vucic/#gsc.tab=0
sta pise ovde siptarski lobi a, @Тихи ? daj taj telegraf koji je ALO izmislio, imas link ili nemas? sve ste bre izmislili
što nisi u crkvi na liturgiji?Mark Brnović: Moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji nije želela DUBOKA DRŽAVA!!!