Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li je neko citao njegove knjige i kako vam se svidjaju?Ja sam citanje knjiga zavolela uz njegova dela.Ja ga obozavam pa me interesuje i misljenje drugih.
I meni se svidja jako, citao sam "Kuma" i "Sicilijanca", porodicu sam davno zapoceo ( citaj - nikad zavrsio), jednostavno mi se svidja njegov stil! A ako te zanimaju romani tog tipa, potraži od Lorenca Karkatere " Gangster", svideće ti se!
"Sicilijanac" je bila prva njegova knjiga koju sam pocitala i odusevila sam se.Cula sam da je snimljen i film ali kazu da nije dobar kao knjiga.I "Porodica" je super jeste malo cudnija i drugacija od ostalih negovih dela ali je dobra.Hvala na preporuci "Gangster" sam kupila ima sigurno godinu dana ali nikako da sednem da je procitam.Moram je procitati.
Pa znam......ali tad mi je pod ruku dosao Tomas Haris - Tajna Hanibala Lektera, u trenutku mi se ucinila zanimljivom, a posle nje "Ognjena Kapija", tako da "Porodicu" nikad nisam zavrsio.....ali ima vremena!
Dobra je, jako dobra ako volis akciju i trilere....jako brzo se cita! Uzbudljiva je bas, ono, tip se trudio da prikaže razmišljanja serijiskih ubica, njihove ciljeve i razloge sto to rade....meni se knjiga svidela.