Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Како ви радите најједноставније да буде ок. Гуглам на нету али свако друкчије. Дајте предлог.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како ви радите најједноставније да буде ок. Гуглам на нету али свако друкчије. Дајте предлог.
Ne pravim marinadu.Како ви радите најједноставније да буде ок. Гуглам на нету али свако друкчије. Дајте предлог.
covek hoce da marinira rostilj a ne sebeУзмеш три литре вина .... Циркаш ....
А месо печеш у пекачу .....
Е када попијеш пола вина ... поједеш печено са остатком вина ..и маринираш све после подне до ујутро
covek hoce da marinira rostilj a ne sebe
onda i usoljavanje za susenje nema smislaMariniranje je gubljenje vremena (naučno dokazano).
Marinada ne ulazi u meso, već ostaje na površini, prodire samo delić milimetra.
Znači potpuno je svejedno da li meso pre pripreme provučeš kroz marinadu i spremaš ili ga kiseliš 24 sata. Isto je, sa par časnih izuzetaka.
Zato nemojte gubiti vreme na mariniranje, već na pravljenje dobre kombinacije začina.
Usoljavanje je nešto drugo. So se premazuje preko mesa, a to nije mariniranje. Bar je tako u mom kraju.onda i usoljavanje za susenje nema smisla
ne znam sta nauka kaze ali meni je meso mekse i ukusnije nakon sto odstoji malo u marinadi
posto meso jedem ja i spremam za sebe a ne nauku , ugodicu sebi
marinada je tecna so sa raznim aditivima koji su tu zarad ukusaUsoljavanje je nešto drugo. So se premazuje preko mesa, a to nije mariniranje. Bar je tako u mom kraju.
Poenta moje priče je da se dugotrajnim mariniranjem ništa ne postiže što se ne bi postoglo i premazivanjem, u najvećem broju slučajeva.
nisam probao al moracu neki putSve ok, ali zbog čega ovaj med.
Med, smeđi šećer, slatke stvari, to su standardni dodaci mesu. Jednom kad probaš, videćeš da je dobro.Sve ok, ali zbog čega ovaj med.
marinada je tecna so sa raznim aditivima koji su tu zarad ukusa
makar ih bilo u tom prvom milimetru lepse je nego bez njih
nisam probao al moracu neki put
jednom je rodjak psovao glupake kako dodaju med u meso , pa sam ostao pod tim utiskom neko vreme
a posle zaboravio
ali treba probati nove varijante , mozda su bolje
Med, smeđi šećer, slatke stvari, to su standardni dodaci mesu. Jednom kad probaš, videćeš da je dobro.
Možda, ali ipak...
Kud ide ovaj svet...
Dobro, žrtvovaću jedan mali deo marinade da probam tu foru.