Marina Viskovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

japanac027

Početnik
Poruka
2
Naime nedavno sam cuo pesmu tek mi je 20 u intepretaciji Marine Viskovic, odusevio sam se glasom pa me interesuje zna li ko da li je devojka ziva jos uvek jer internetom kolaju price da se devojka ubila posto je otpevala pesmu

ispricala mi je drugarica koja ju je poznavala sta se dogodilo...naime devojka je sa 16 godina izgubila oca,sestra joj se ubila zbog toga,sa majkom se isto nesto desilo,i jedina osoba koju je imala na svetu je bio njen decko sa kojim je zivela te 4 godine...jednog dana je iz cista mira ostavio,i uopste nije zeleo da prica o razlozima zato u pesmi govori 'nikada necu znati gde sam gresila' i 'nikada necu znati sta je istina'..napisala je pesmu,snimila je,i popila je otrov... (u pesmi se isto spominje kako je ispila gorku casu)...eto to je sve sto znam...devojka prelepo peva,i pesma je mnogo tuzna... :(

au covece...
slusam, i dolaze mi u svest price koje sam cula u zadnje vreme - o ostavljanju nekoga tako..
a bas je sustina izneta u pesmi..
i ima jos jedna sustina - da ima mnogo tuge u zivotu, i da, kad je to vec tako, treba uciniti sve sto se moze..da se ne desi ovako nesto..i da se sto vise desava suprotno...koliko je moguce

kako ljudi znaju da pobrkaju stvari!!! marina viskovic je samo otpevala pesmu, a ta devojka koja ju je napisala je ostala bez porodice i decko ju je ostavio, i kad je napisala pesmu ubila se...

“Karijeru počinjem tako što ću se ubiti!“, kroz smeh nam reče Marina Visković na snimanju spota za pesmu “Gde sam grešila“ aludirajući na priče koje ovu numeru prate godinu dana unazad. Naime, pomenuta balada postala je pravi hit na “jutubu“, sa više od 200.000 pregleda, ali i više stotina komentara da je devojka koja ju je otpevala izvršila samoubistvo. Sasvim očekivano, Dejan Milićević se brutalno poigrao sa pomenutim motivom, te se Marina i u spotu ubila, tačnije udavila u kadi.
SVET

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back