Marilyn Monroe

nasla sam :D ne vidi se bas najbolje, al bolju nemam... u ovoj se najprijatnije osecam
P7110232.jpg

mala bela haljina je dovoljan dokaz koliko je zenama malo potrebno da budu sretne.
obuku malu belu haljinu i isprogramiraju ceo dan, kako ce proci, od sopstvenog raspolozenja, preko ophodjenja drugih do savrsenog dana :)

koliko koristite auru odece

http://2.***************/-aBzvVV-iNgU/Tf6C4IysTgI/AAAAAAAAA6I/g0xpxI_hCrY/s1600/10727962-marilyn-monroe-white-dress-unique-licensing.jpg

Ono sto je nekom mala bela/crna haljina, meni je bela kosulja/majica/tunika...Obozavam belu boju, posebno odecu koja mi je tik uz lice...
Kako koja godina, kupujem sve vise neutralniju odecu i detalje u "bojama"...
Mada imam u ormaru svega i svacega, sindrom hrcka :rumenko:...za svaku opciju raspolozenja, jer mi odeca dodje bas kao druga koza...Pre sam bila sebicna, nikom nista, sad rado poklanjam, ali tako da retko vidjam osobe u "svojoj" odeci...

jel se vazi crna... imam jednu ima vec par godina, malo se fucnula al je obozaFam
Važi se, ako je ispod nje glatko i vitko poput biljke, i ako miriše na parfimeriju, mmm.

Sednemo negde, a ja se nagnem nad njene noge, a zatim je poljubim ispod "malo fucnute", u unutrašnjost bedara, tamo gde je ženska koža meka poput ptičijeg paperja.
Ona skupi noge, ali ih brzo ponovo raširi, a ja nastavim, ovaj put malo višlje. Njene sjajne i kovrdžave dlačice miluju mi obraz, i ja je počnem lizati sporo i lagano a organ
joj vreo, vlažan i tako čvrst da poželim da ga ugrizem, ali se, naraFski suzdržim...

Bi je ovo Cyanide Merilyn san. :) :lol:

mala bela haljina je dovoljan dokaz koliko je zenama malo potrebno da budu sretne.
obuku malu belu haljinu i isprogramiraju ceo dan, kako ce proci, od sopstvenog raspolozenja, preko ophodjenja drugih do savrsenog dana :)

koliko koristite auru odece

http://2.***************/-aBzvVV-iNgU/Tf6C4IysTgI/AAAAAAAAA6I/g0xpxI_hCrY/s1600/10727962-marilyn-monroe-white-dress-unique-licensing.jpg

Uobicajeno je koristiti auru odece za zaklanjanje aure tela, ni Merilin nije po citav dan shtrapacirala gologuza, iako ju je to cinilo srecnom (sto bi rek'o nas Sinke to ju je veselilo :D).

Back