- Poruka
- 3.115
ne razumem on je bolestan pogledaj kako iizgleda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolestan covek? Zato sto se sminka? Da znas samo koliko sam danas video bolesnih zena u gradu..papajaa:ne razumem on je bolestan pogledaj kako iizgleda
ovo me je nasmejalo do suza .Twisted Transistor:Bolestan covek? Zato sto se sminka? Da znas samo koliko sam danas video bolesnih zena u gradu..
Pa.. err... drago mi jetyra:ovo me je nasmejalo do suza .
Moj odgoworСлушај ме,клињо један напаљени,видео сам неке твоје теме,и запањен сам.Нешто причаш хришћанство секта,бога нема и те глупости,а твој идол Менсон је у ствари сатаниста,доказано је!Само те гледам...
Ma wise se ne pojawljujeHaha...A ti nemash pametnija posla nego da shaljesh poruke "napeljenim klincima" ?:S
Ama, uopste nemam nameru da se swadjam sa bilo kim, ponajmanje sa werskim fanaticima. To sam ranije radio ali sam shwatio da se ljudska glupost tesko isprawlja...
Ja was ne poznajem, ne zelim na was upoznam i neka na tome ostane...
Nastawite da me gledate, dokoni cowece....
BOG CUWA SRBE
( waljda smo zato tu gde smo...u qrcu ) !

papajaa:hm zanimljivo
ali veoma cudno
ziveo svemocni bog
Elisa-Day:"bog" bi waljalo da se pishe welikim slowom, a i to "zhiweo" je nepotrebno. ako wetj werujesh u njega waljda znash da je on natprirodno bitje koje je besmrtno...
Who cares...? Goodbye and farewell and amen !"bog" bi waljalo da se pishe welikim slowom, a i to "zhiweo" je nepotrebno. ako wetj werujesh u njega waljda znash da je on natprirodno bitje koje je besmrtno...
kao prvo v se pise v a ne wi to bitje ne razumem sta je to a vi ostaliElisa-Day:"bog" bi waljalo da se pishe welikim slowom, a i to "zhiweo" je nepotrebno. ako wetj werujesh u njega waljda znash da je on natprirodno bitje koje je besmrtno...
Elisa-Day:"bog" bi waljalo da se pishe welikim slowom, a i to "zhiweo" je nepotrebno. ako wetj werujesh u njega waljda znash da je on natprirodno bitje koje je besmrtno...

papajaa:kao prvo v se pise v a ne wi to bitje ne razumem sta je to a vi ostali