- Poruka
- 2.477
Nr nego nas ti nauci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
asta_manjana:Mogu samo jedno da napisem:NIKO OD VAS KOJI SLUSATE TU MUZIKU I OBLACITE SE BOLESNO NIJE NORMALAN.I vi to znate.
asta_manjana:Mogu samo jedno da napisem:NIKO OD VAS KOJI SLUSATE TU MUZIKU I OBLACITE SE BOLESNO NIJE NORMALAN.I vi to znate.
imas goooomilu njenih slika ovdeAnarhist:Mislim da sam se zaljubio.![]()
Ok, aj ovako da se podelimo. Mi smo nenormalni. Ti fenseri i dizelasi su normalni. MI imamo tu slobodu da govorimo sta zelimo, da se druzimo s kim zelimo, da se oblacimo kako zelimo i da radimo sta zelimo, bez mnogo brige o tome sta ce drugi reci. Vidis, jako je zanimljivo to sto ova grupa "normalnih" ne govori ono sto zeli, ne druzi se s kim zeli, ne oblaci se kako zeli, ne radi sta zeli zato sto je rob tih sopstvenih PREDRASUDA. Malo kad bolje zagledas, shvatis kako suove devojke po tebi normalne prema drugoj>u mojoj skoli se vacare, grle, cmacu do besvesti, trte se svima, a kad se okrenu pricaju o ovoj drugoj kakva je fuxa, kako je nervira, kako ta druga misli da je extra riba nesvesne toga da isticu sopstvene mane. JA nisam videla ni jednu darkerku, rokerku, metalku, punkerku da se ponasa takoasta_manjana:Mogu samo jedno da napisem:NIKO OD VAS KOJI SLUSATE TU MUZIKU I OBLACITE SE BOLESNO NIJE NORMALAN.I vi to znate.
Lil'_hell92:Ok, aj ovako da se podelimo. Mi smo nenormalni. Ti fenseri i dizelasi su normalni. MI imamo tu slobodu da govorimo sta zelimo, da se druzimo s kim zelimo, da se oblacimo kako zelimo i da radimo sta zelimo, bez mnogo brige o tome sta ce drugi reci. Vidis, jako je zanimljivo to sto ova grupa "normalnih" ne govori ono sto zeli, ne druzi se s kim zeli, ne oblaci se kako zeli, ne radi sta zeli zato sto je rob tih sopstvenih PREDRASUDA. Malo kad bolje zagledas, shvatis kako suove devojke po tebi normalne prema drugoj>u mojoj skoli se vacare, grle, cmacu do besvesti, trte se svima, a kad se okrenu pricaju o ovoj drugoj kakva je fuxa, kako je nervira, kako ta druga misli da je extra riba nesvesne toga da isticu sopstvene mane. JA nisam videla ni jednu darkerku, rokerku, metalku, punkerku da se ponasa tako
Anarhist:Daaa
Ja sam musko i pre bi se smuvao sa onom darkerkom.
A ona devojka je lepa nego je taj dan mozda stavila malo vise eyelinera. A odora joj je bas dobra.

Ja moram da ih gledam svaki danAnarhist:E bas kada sam se vraco iz grada slusao sam i gledao te ribe.
Nisam mogao da prestanem da se smejem.
jer je 90% njih takvo.ja to gledam svaki dan.... nekako mi dodje da zaplachem od muke....Lil'_hell92:u mojoj skoli se vacare, grle, cmacu do besvesti, trte se svima, a kad se okrenu pricaju o ovoj drugoj kakva je fuxa, kako je nervira, kako ta druga misli da je extra riba nesvesne toga da isticu sopstvene mane.
da...behemoth:cekaj cekaj, jel to ona sa one slike gde se uporedjuju ona sa onom sisatom fenserkom???
+SpookyGirl+:@Anarhist
nemam.... sve da imam, ti bi zvao ribu iz Osla???
aj, pitacju je da li zheli da stupish u kontakt s njom preko maila....
yesam... :-D josh od jula......Anarhist:Ma nebi. Samo se zawitlawam. Mada riba je bas slatka. Ali su joj neke fotke preterane. Nego jer si i ti prijavljena na onaj sait?