Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hah.. i jednoj i drugoj devojci je jaaaako stalo da izgledaju dobro (heh, samo pretpostavljam da ova druga želi da to izgleda kao da je sve to ne zanima mnogo... a zanima je i trudi se)

krajnosti su smešne

dobro, ponekad me malo i plaše

ej...to za oblacenje...ako oces da te u drustvu jure,da te smatraju za nesto,i da bi bio,kako se izrazavate...NORMALAN...1oo% ce da se nabijes u nesto bljestavo,i takve stvari...dok,metalci,ako vole da nose crnu odecu,da imaju bodlje po sebi,i tako dalje rade to zbog sebe...bar je tako u mom okruzenju...volim da nosim stvari koje volim,a ne one koje voli moje drustvo,da se tako izrazim... koliko dugo vec mi se desava da iza mene idu petorica i dernjaju se-vidi narkomanku,kazu da duvam,i takve stvari,samo zbog toga jer sam METALKA!!!volim da budem ono sto jesam,i ako zato nisam normalna,onda nisam normalna...

asta_manjana:
Mogu samo jedno da napisem:NIKO OD VAS KOJI SLUSATE TU MUZIKU I OBLACITE SE BOLESNO NIJE NORMALAN.I vi to znate.
Ok, aj ovako da se podelimo. Mi smo nenormalni. Ti fenseri i dizelasi su normalni. MI imamo tu slobodu da govorimo sta zelimo, da se druzimo s kim zelimo, da se oblacimo kako zelimo i da radimo sta zelimo, bez mnogo brige o tome sta ce drugi reci. Vidis, jako je zanimljivo to sto ova grupa "normalnih" ne govori ono sto zeli, ne druzi se s kim zeli, ne oblaci se kako zeli, ne radi sta zeli zato sto je rob tih sopstvenih PREDRASUDA. Malo kad bolje zagledas, shvatis kako suove devojke po tebi normalne prema drugoj>u mojoj skoli se vacare, grle, cmacu do besvesti, trte se svima, a kad se okrenu pricaju o ovoj drugoj kakva je fuxa, kako je nervira, kako ta druga misli da je extra riba nesvesne toga da isticu sopstvene mane. JA nisam videla ni jednu darkerku, rokerku, metalku, punkerku da se ponasa tako

Lil'_hell92:
Ok, aj ovako da se podelimo. Mi smo nenormalni. Ti fenseri i dizelasi su normalni. MI imamo tu slobodu da govorimo sta zelimo, da se druzimo s kim zelimo, da se oblacimo kako zelimo i da radimo sta zelimo, bez mnogo brige o tome sta ce drugi reci. Vidis, jako je zanimljivo to sto ova grupa "normalnih" ne govori ono sto zeli, ne druzi se s kim zeli, ne oblaci se kako zeli, ne radi sta zeli zato sto je rob tih sopstvenih PREDRASUDA. Malo kad bolje zagledas, shvatis kako suove devojke po tebi normalne prema drugoj>u mojoj skoli se vacare, grle, cmacu do besvesti, trte se svima, a kad se okrenu pricaju o ovoj drugoj kakva je fuxa, kako je nervira, kako ta druga misli da je extra riba nesvesne toga da isticu sopstvene mane. JA nisam videla ni jednu darkerku, rokerku, metalku, punkerku da se ponasa tako

E bas kada sam se vraco iz grada slusao sam i gledao te ribe.
Nisam mogao da prestanem da se smejem.

Anarhist:
Daaa
Ja sam musko i pre bi se smuvao sa onom darkerkom.
A ona devojka je lepa nego je taj dan mozda stavila malo vise eyelinera. A odora joj je bas dobra.

Pardon.
Smuvao bi se a ne pre bi se smuvao.
Mnoogo je riba lepa. Meda one druge fotke su malo losije. Ovu cu da odnesem u ono sranje gde stampaju postere i da zalepim za zid. Ili jos bolje. Stavicu fotku nekako na bilbord.
Nego Spooky imas li kojim slucajem njen broj.

cekaj cekaj, jel to ona sa one slike gde se uporedjuju ona sa onom sisatom fenserkom???

e , ovo je lepota...
po meni...

Prilozi

• 180px-Tarja14.jpg
    180px-Tarja14.jpg
    11,6 KB · Pregleda: 8
  • 640.jpg
    640.jpg
    51,4 KB · Pregleda: 6
  • tarja_turunen.jpg
    tarja_turunen.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 8
Anarhist:
Ma nebi. Samo se zawitlawam. Mada riba je bas slatka. Ali su joj neke fotke preterane. Nego jer si i ti prijavljena na onaj sait?
yesam... :-D josh od jula......
imate lepo gore pishe sign up.... tu popunish ono... i ta ostala sranya oko registrovanja.... posle mozhesh da shaljesh slike, spotove i pesme... i trazhis gomilu gotivnih likova (likusha).........

Back