Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne nije fora u tome....Zlo je zlo kako god da okreneš....ali ako je javno i drugi ga vide i služi kao uzor...dok kao tajno stoji samo i to je to...Ne može predstvaljti nikome uzor niti regrutovati nove idiote da budu isti kao oni....
Po tvojoj logici, pop koji siluje decu je bolji jer se to spolja ne vidi i ne utiče na javnost i na ljude, ne daje loš primer, i neće steći "nove sledbenike" i to nije neko zlo. A ako neko okrene krst naopačke i sa time izađe na ulicu, e onda je već frka, ZLO se širi! :ok:

Ja kapiram šta ti hoćeš da kažeš....Ali ja iz principa ne bih slušala njegovu muziku i da je dobra
a koji je to princip?
da li je onz rtvovao zivotinju da bi napisao pesmu ili prodao album?
elaboriraj.
Svaku notu pesme napiše tako što pero od kokoške koju je prethodno mučio elektrošokovima pa priklao ali malo po malo, zamoči u krv pobačenih fetusa, isceđenih u presi za kiseo kupus i onda na svetlu koje dobija iz lampe u koju je sipan loj dobijen iz masnog tkiva predebelih klinaca iz crkvenog hora piše pesme, jednu po jednu, prljavu, pokvarenu, đavolsku, notu za notom. I kako posle da mu voliš pesme! :mrgreen:

Ne nije fora u tome....Zlo je zlo kako god da okreneš....ali ako je javno i drugi ga vide i služi kao uzor...dok kao tajno stoji samo i to je to...Ne može predstvaljti nikome uzor niti regrutovati nove idiote da budu isti kao oni....

gle,ako neko ima uzora onda je vec retard, treba teziti osobinama.
a ako neko pravi gluposti pod izgovorom da je to pod uticajima medija moze odmah da istetovira idiJot na celu.
nije on kriv sto su ljudi glupi.
pogledaj kvazi-emose.
pogledaj kvazi-pankere.
POGLEDAJ RIANU I APOSTOLE!!!!
sto niko ne smara kako je to zlo!!!
promiskuitet,covece.
kanite se coveka dobre muzike.

Ja kad slušam Vladu Georgijeva dobijem napadnu potrebu da uzmem bejzbol palicu i izlomim noge nekoj nezaštićenoj starici. Šta misliš, jel to zbog muzike? :D

Ne znam ali mislim da je suludo da dodje do devijacija u ponasanju zbog uticaja neke muzike ili pojedinca koji skace i treska se na bini.Pa ajd to radi on,radicu i ja da budem kul ne shvatajuci koliko izigrava majmuna ni zbog cega dok onaj tamo na koncertu izigravanjem majmuna zgrce pare.

Svaku notu pesme napiše tako što pero od kokoške koju je prethodno mučio elektrošokovima pa priklao ali malo po malo, zamoči u krv pobačenih fetusa, isceđenih u presi za kiseo kupus i onda na svetlu koje dobija iz lampe u koju je sipan loj dobijen iz masnog tkiva predebelih klinaca iz crkvenog hora piše pesme, jednu po jednu, prljavu, pokvarenu, đavolsku, notu za notom. I kako posle da mu voliš pesme! :mrgreen:
SRAM TE BILO!
ti...ti...SATANISTO.
idem da citam bibliju u kojoj isus kaze da nam ne treba moral!!!
ionako mi je moj bestest badi ispricao kako on u sustini odsece devicama indijkama kosu ugljenise ih i tako pravi olovke, a onda ide u lov na bele tigrove i iz njihovog sala izvlaci srz feniksa da mu da djavolsku moc a posle ubije i pojede jednog belog nosoroga, a mozda i dva.
fuj!!
TAKVO MUCENJE ZIVOTINJA.
Gori je od mene koji najverovatnije jedem meso,jedem stvari na produktima z\ivotinja,imam nesto od zivotinja ,a ja ih tako volim.
VOLIM I JAJA!!!

:)
ja sam kreten.

Ja kad slušam Vladu Georgijeva dobijem napadnu potrebu da uzmem bejzbol palicu i izlomim noge nekoj nezaštićenoj starici. Šta misliš, jel to zbog muzike? :D

zlomg!!!!
jao,kako kul
ja sve sto uradim jeste obrijem glavu ko britni (moja licna legenda,ego ideal,***),nakvarcujem se ko paris, izblajham devojcicu, ubacim silikone i budem ono sto mejnstrim populacija zeli da budem.
cak uzimam estrogen.
ahahahahaha.
ha.
pricam sale na racun smrdljivih metalaca.
ha.

realno jeste tako,ja kazem jedno je slusati a drugo gledati metal.muzika se podrazumeva al kad ih vidim masna kosa,macevi,bodlje,corpse paint sve mi to dodje smesno.koliko metal ima jaku ideologiju toliko ima smesan imidz.e sad problem je tu sto kvazi metalci gledaju metal a ne slusaju ga.
mene da vidis na ulici rekao bi da sam prosecni zatucani fenser,i onda krenem da ti pricam o black metal bendovima iz Papua Nova Gvineja gledas me belo kao magarac...
Lik meni kaze da sam pozer sto se ne oblacim kao metalac a nikad nije cuo za Slayer.Ajde sta sad ti njemu da kazes

Ne znam ali mislim da je suludo da dodje do devijacija u ponasanju zbog uticaja neke muzike ili pojedinca koji skace i treska se na bini.Pa ajd to radi on,radicu i ja da budem kul ne shvatajuci koliko izigrava majmuna ni zbog cega dok onaj tamo na koncertu izigravanjem majmuna zgrce pare.
Pa šalu na stranu, imitirati mansona je za jednog američkog tinejdžera način da pokaže otpor u odnosu na vrednosne sisteme u društvu koje ga okružuje. Kao, neću vašu crkvu, vaše autoritete, vaš način života. Nije to sasvim zrelo, daleko bilo, ali je skroz validno. A ako si matoriji, onda gledaš Mansona radi zabave, kao show program.

:nono:

jos nisi naucio - taj sistem nabavljanja nije dovoljno javan da bi bio zlo! ne moze se to na binu!

:confused:
Kad si mi preporučila da odem kod Dr. Milovanovića da kupim dve litre krvi mislio sam da to nije neka frka... :confused: Od sad ćutim kao zaliven! :wink:

SRAM TE BILO!
ti...ti...SATANISTO.
idem da citam bibliju u kojoj isus kaze da nam ne treba moral!!!
ionako mi je moj bestest badi ispricao kako on u sustini odsece devicama indijkama kosu ugljenise ih i tako pravi olovke, a onda ide u lov na bele tigrove i iz njihovog sala izvlaci srz feniksa da mu da djavolsku moc a posle ubije i pojede jednog belog nosoroga, a mozda i dva.
fuj!!
TAKVO MUCENJE ZIVOTINJA.
Gori je od mene koji najverovatnije jedem meso,jedem stvari na produktima z\ivotinja,imam nesto od zivotinja ,a ja ih tako volim.
VOLIM I JAJA!!!
:)
ja sam kreten.
Boga mi, ja sam se samo šalio da vas proverim da vidim ko je ovde satanista, i da znaš da si mi sumnjiv-sumnjiva! :D Naročito ovo za jaja!

zlomg!!!!
jao,kako kul
ja sve sto uradim jeste obrijem glavu ko britni (moja licna legenda,ego ideal,***),nakvarcujem se ko paris, izblajham devojcicu, ubacim silikone i budem ono sto mejnstrim populacija zeli da budem.
cak uzimam estrogen.
ahahahahaha.
ha.
pricam sale na racun smrdljivih metalaca.
ha.
Postoje i metalci sa čistom kosom. Mislim, znam da je teško poverovati, ali ima ih :mrgreen: :klap:

Lik meni kaze da sam pozer sto se ne oblacim kao metalac a nikad nije cuo za Slayer.Ajde sta sad ti njemu da kazes
Pozoveš ga da zajedno idete na koncert Linkin Park :mrgreen: :wink:

Dobro to jeste,ali mislim da takve stavove ne treba da ti kreira muzika.Moze da utice na tebe da na stvari gledas malo drugacije,ali mislim da ne treba biti toliko podlozan.
I menson je jednom rekao u intervjuu ako se roditelji brinu da ce im jedan obican covek kao ja promeniti decu onda oni treba da preispitaju sami sebe.
znaci on za sebe otvoreno kaze da je prakticno niko i nista,show biznis,sto ne znaci da je glup.covek je natprosecno inteligentan,u danasnje vreme treba biti pametan da bi bio lud a njemu to polazi za rukom

gle,ako neko ima uzora onda je vec retard, treba teziti osobinama.
a ako neko pravi gluposti pod izgovorom da je to pod uticajima medija moze odmah da istetovira idiJot na celu.
nije on kriv sto su ljudi glupi.
pogledaj kvazi-emose.
pogledaj kvazi-pankere.
POGLEDAJ RIANU I APOSTOLE!!!!
sto niko ne smara kako je to zlo!!!
promiskuitet,covece.
kanite se coveka dobre muzike.

Čoveče nije isto biti ***** i ubijati....TI kvazi emosi i kvazi pankeri nikoga ne povređuju...I muzika mu nije dobra...bar meni...

Ironija kojoj ovde nema mesta....

mozda nije mislio na ta jaja.... :mrgreen:
E vidiš... :mrgreen: Tuđa jaja nećemo a svoja ne damo...ja se držim tog principa! :mrgreen:

Dobro to jeste,ali mislim da takve stavove ne treba da ti kreira muzika.Moze da utice na tebe da na stvari gledas malo drugacije,ali mislim da ne treba biti toliko podlozan.
I menson je jednom rekao u intervjuu ako se roditelji brinu da ce im jedan obican covek kao ja promeniti decu onda oni treba da preispitaju sami sebe.
znaci on za sebe otvoreno kaze da je prakticno niko i nista,show biznis,sto ne znaci da je glup.covek je natprosecno inteligentan,u danasnje vreme treba biti pametan da bi bio lud a njemu to polazi za rukom
Dobro, slično razmišljamo. Ali činjenica je da on stiče popularnost upravo time što ljude koji se boje da on misli ubeđuje da je to ozbiljno i da treba da se boje da će im on upropastiti decu, zar ne? pa je u stvari i to kad kaže "ako se roditelji brinu da ce im jedan obican covek kao ja promeniti decu onda oni treba da preispitaju sami sebe." i to namenjeno ne roditeljima nego njemu bliskoj publici koja će da kaže, "auuu al je kul i pametan, naravno da se on zajebava, a budale se lože". Tj i to je deo celog marketinškog nastupa u njegovom slučaju!

Čoveče nije isto biti ***** i ubijati....TI kvazi emosi i kvazi pankeri nikoga ne povređuju...I muzika mu nije dobra...bar meni...

Ne slusam LP,previse je to emo za mene.Al zato da ga vodim na Behemoth ili Krisiun

'ej bre,kakva ti je ovo satanska muzika' :rotf:
Čuj Ljudi su i Bitlse otpuživali da imaju veze sa đavolom, što onda Linkin Park ne bi bili emanacija zla koja hoda zemljom! :)
A Slayer su dosledno antihrišćani i baš su mi zato nešto sumnjivi, mora da ih finansira katolička crkva da bi imala materijal da nekog napada! :mrgreen:

Back