Ama ljudi,nije bitno koja je to drzava tada bila,oni su Srbi i Hrvati...ljudi koji su bili porobljeni od Austrije...po papirima,jesu stanovnici AU monarhije,al onda,ajd ovako,nijedan Srbin ili Makedonac rodjen pre 1878 nije Srbin,vec Turcin...ili Turski Srbin....Crnogorci ne postoje do 1878 vec neki likovi koji zive u planinama zapadne Turske.....manite me tih gluposti,ona je Hrvatica iz Zagreba,on je Krajisnik,Licanin...zato je i voleo Tita i partizane...jer je Lika dala 7 generala i Jovanku za Tita Marshalla
Ja sam poreklom Nemac,i nikada necu sebe da izjasnim,kao Srbin Nemackog porekla,ko sto je Vajfert uradio,za saku kredita od srpskih banaka
Sto se tice teme....Tesla je nesvesno,pomogao vecim fasistima (Americi) nego sto su Hitlerovci to ikada bili.....ova zena je bila ludaca,koja je tripovala da ima kontakt sa vanzemaljcima i takva shranja su mogla da prodju samo kod Hitlera koji je bio ludji od nje....znaci,naucnik,koji je uradio mnogo konkretnih stvari u nauci,zaduzio covecanstvo dobrim izumima (isto tako i losim) nemoze da se poredi sa jednom Kleopatrom ili Ljubisom Trgovcevicem...(Milana Tarota necemo u tu grupu)
A kakve veze uopšte sa bilo čim, ovde ima nacionalna pripadnost?
Da li može ovde da bude ijedan forum, a da se ne pojavi neki urođenik i provocira sa svojim plemenom?
Kakve veze ima ko je Teslu porobio, dokle više ta borba sa banama?
Onako porobljen, jadan, a da nije ni znao da je krajišnik iz buduće SAO Krajne, (kako je samo i moago, to da ne zna), završio je studije u Pešti i Beču, najjače tadašnje kad je tehnika u pitanju i to kod svojih porobitelja, zamislite, možda je čak i izdajnik nekom zbog toga.
Posle je otišao kod najgorih fašista, je'l budućih, jer ni oni tad nisu znali da su fašisti, a no mi i naše poglavice jesu, dakako, ali nema veze,
jer bi jadan, u svojoj slobodarskoj domovini, što budućoj što kauzalno prošloj, da bi se prehranio, još morao i na postdiplomske studije iz okopavanja krompira.
Ajme sudbine.
Ja sam poreklom sin svojih roditelja, unuk predaka, koji sa ponosom ističem, već najmanje deset generacija znaju da pojedu jabuku, upale vatru, a verovatno bi znali i da oljušte bananu, da su je na ovom podneblju imali, ali mi ne pada na pamet da ovde davim sa tim.
Što se tiče teme, Tesla nikom nije ništa nesvesno radio. dočim kao čovek i kao naučnik u svojim delima bio je svesniji od nekih koji danas misle da znaju šta je to. Setimo se samo njegovog ugovora sa Vestingshausom i posledica do kojih je njegovo poništenje dovelo.
Sam, Hitler se uopšte nije petljao u ezoteriju esesovaca, niti sa Orićkom ni oko nje, nadalje on uopšte nije bio lud, ovaj svet bi pod njim verovatno mnogo bolje prošao da jeste.
Glavni za to bili su ljudi oko H. Himlera, koji se i sam izgubio, pošto, kako rekoh nije imao pojma.
Početak i kraj Hitlerovog ezotrijskobg bavljenja bio je, on sam.
Drugačije ne bi mogao da uradi, ono što je uradio. Da je krenuo da se bakće sa boranijom, pojeli bi ga i to bi za ceo svet rezultiralo lepšom sadašnjošču, ali izgleda je znao šta mu je činiti.
Elementarna znanja iz ezoterije potrebno je ponekad poznavati pri ovakvim temama.