Marija je dobila sina

Vjerovatno ni zbog njih. Ukrajina je devastirana, mi imamo potencijal da postanemo novi centar stranih investicija.

Kako imamo potencijal sa ovako starim stanovnistvom na svega par miliona ljudi u zemlji?

Na zalost, mi retko koji potencijal sada imamo.
Niti smo Moldavija ili Ukrajina.

Ukrajina je ogromna zemlja, sa puno, puno mladih ljudi.
Kod nas roditelji decu guraju makar do vise skole i izdrzavaju ih poput Italijana.
Mi smo zapravo daleko blizi mentalitetski Italijanima i Grcima nego Ukrajincima i Belorusima.

Nikada nisi imala puno prostitutki iz nase zemlje. Znam jer sam zivela tamo gde mnogo prostitucije ima. Nase zene su mahom radile po hotelima, restoranima, za par hiljada dirhama ali prostituciju su drzale Ukrajinke i Ruskinje.
Nasa moralna nacela nisu bas tako slaba a primarna porodica je jos uvek jaka.

Ne vidim nikako da smo dobar potencijal za zenske inkubatore. Vecina majki bi zgromile cerke i rado bi iste izdrzavale do 33. godine...a posle im i pola penzije dale samo da se deca i unuci ne muce.

Neuporediv mentalitet u odnosu na sovjetski.

Tako što surogat majka može da bude i žena od 70 godina.
Dovoljno je samo da bude iole zdrava.
Hormonski se materica pripremi i veštački održava cela trudnoća.

Cisto sumnjam da ce nase zene u pedestim da nose stomake okolo za novac.

Mi imamo mentalitetski odnos prema "mucenju" za decu, sta ce svet kazati, svet, familija, deca, komsinica...kazem, blizi smo Italijanima i onom sada ce sepava majka da ti donese narandze sa pijace samo ti lezi.

Sa tim "proruskim" prostorima, da ih tako nazovem, mi stvarno retko sta delimo. Delimo veru i ponekad politiku ali nase i njihovo vaspitanje su sever - jug. Znam jer svaki dan jasno gledam u razliku.

Nase zene su mnogo, mnogo pozrtvovanije majke. I to je nesto sto vrsni glumci mogu u filmovima da skinu. Ema Tompson, recimo, kada je ona glumila "nasu" zenu ja se divila glumackoj vestini kako je uhvatila taj mentalitet patetike, muke i ljubavi prema deci.

Ukrajinci su blizi Rusima kud i kamo. Oni decu "celice" i relativno brzo odvajaju.

Cisto sumnjam da ce nase zene u pedestim da nose stomake okolo za novac.

Mi imamo mentalitetski odnos prema "mucenju" za decu, sta ce svet kazati, svet, familija, deca, komsinica...kazem, blizi smo Italijanima i onom sada ce sepava majka da ti donese narandze sa pijace samo ti lezi.

Sa tim "proruskim" prostorima, da ih tako nazovem, mi stvarno retko sta delimo. Delimo veru i ponekad politiku ali nase i njihovo vaspitanje su sever - jug. Znam jer svaki dan jasno gledam u razliku.

Nase zene su mnogo, mnogo pozrtvovanije majke. I to je nesto sto vrsni glumci mogu u filmovima da skinu. Ema Tompson, recimo, kada je ona glumila "nasu" zenu ja se divila glumackoj vestini kako je uhvatila taj mentalitet patetike, muke i ljubavi prema deci.

Ukrajinci su blizi Rusima kud i kamo. Oni decu "celice" i relativno brzo odvajaju.
Ja bih zbilja volela da si ti u pravu.
Ali bojim se da se socijalnim inžinjeringom svašta može postići.

Ne znam, nisam citala ovu temu od kada sam na njoj pisala.

Vec dugo, par decenija svakako, postoji opcija da se par i majka nezeljenog deteta dogovore pa im ona nakon porodjaja da bebu odmah tu, na licu mesta.
I niko nije pravio teorije zavere oko toga.

Majke su mahom bile tinejdzerke ili problematicne zene pa sada nauka to resava jajnom celijom te druge osobe ali princip je isti.
Majka nezeljenog deteta potpisuje da predaje dete tom i tom paru.

Secas se u Seks i gradu kada Sarlota i njen muz goste neki siromasni par i pricaju kako ce cuvati dete? Ta serija je isla pre vise od dvadeset godina i takve stvari su se radile.

Sada je nauka napredovala sa smrzavanjem i sa ubacivanjem jajne celije ali ne mogu da vidim neku posebnu razliku u odnosu na usvojenje na licu mesta od strane poznate osobe.
А сећаш се да је морао да буде брачни пар?
Сингл много тешко, скоро па никако.
Питам се зашто?

Back