marihuana :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Filip Stamenkovic

Zainteresovan član
Poruka
357
Bas mi se svidja ova biljka voleo bih da je gajim gajbi ali fazon samo zbog izgleda. Ne bih je pusio :D
Nego me zanima da li bi imala neki efekat na mene ako je blizu mene non stop i kako bi policija gledala na to sto ja kuci imam to.
Opet kazem ne bih je prodavao ili tako nesto samo cisto radi izgleda svidja mi se :)

Bas mi se svidja ova biljka voleo bih da je gajim gajbi ali fazon samo zbog izgleda. Ne bih je pusio :D
Nego me zanima da li bi imala neki efekat na mene ako je blizu mene non stop i kako bi policija gledala na to sto ja kuci imam to.
Opet kazem ne bih je prodavao ili tako nesto samo cisto radi izgleda svidja mi se :)

:rotf:
Сумањам да ће ти ико поверовати да нећеш "дувати"...

Kao prvo , veoma je tesko uzgajati tu biljku , pogotovo u kucnoj varijanti ali ovde imas detaljno objasnjeno .
Od efekata bi jedino bila zelja da je smotas u papir i dunes koji put ;) A policija bi to tretirala kao i svako uzgajanje , kao krivicno delo . Ali ne mora da zna , narucis seme od nekih proverenih sajtova , dodje ti kao pismo kuci i uz pravilam uzgoj za 2-3 meseca bi biljka bila zrela za pus... pardon gledanje .

Ljubicice su jos lepse pa ti toplo preporucujem da njih gajis.

Ovakve teme ne opstaju na ovom pfd-u.

Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back