Mari sugerise da se Djokovic dopinguje

capitosinora

Veoma poznat
Poruka
13.896
hi-res-e18c519946b88f209084345f41307179_crop_north.jpg

imrs.php

U svom nedavnom intervju Mari se osvrnuo na price o dopingovanju u tenisu rekavsi da ne moze da shvati kako neko moze da igra sest sati bez umora (naravno misleci na Djokovica). Na to je ostro reagovao Boris Beker kritikujuci tu njegovu izjavu a i Djokovic je kao po obicaju odgovorio na djentlmenski nacin prilikom dodele trofeja za najboljeg sportistu sveta u 2016 godini. Zapadna a narocito Anglosaksonska medija se odmah oglasila (Vasington Post, Gardijan) pitajuci se zasto je Djokovic reagovao ako nije kriv stajuci na Marinovu stranu uporedjujuci Djokovica sa Americkim biciklistom Lance Armstrongom koji je priznao da se dopingovao.

Zaista ga mrze kao i sve nas Srbe, zar ne.

http://www.theguardian.com/sport/2016/apr/19/andy-murray-novak-djokovic-drugs-tennis

https://www.washingtonpost.com/news...ng-but-he-sounds-eerily-like-lance-armstrong/

Poslednja izmena:
hi-res-e18c519946b88f209084345f41307179_crop_north.jpg

imrs.php

U svom nedavnom intervju Mari se osvrnuo na price o dopingovanju u tenisu rekavsi da ne moze da shvati kako neko moze da igra sest sati bez umora (naravno misleci na Djokovica). Na to je ostro reagovao Boris Beker kritikujuci tu njegovu izjavu a i Djokovic je kao po obicaju odgovorio na dje ntlmenski nacin prilikom dodele trofeja za najboljeg sportistu sveta u 2016 godini. Zapadna a narocito Anglosaksonska medija se odmah oglasila (Vasington Post, Gardijan) pitajuci se zasto je Djokovic reagovao ako nije kriv stajuci na Marinovu stranu uporedjujuci Djokovica sa Americkim biciklistom Lance Armstrongom koji je priznao da se dopingovao.

Zaista ga mrze kao i sve nas Srbe, zar ne.

http://www.theguardian.com/sport/2016/apr/19/andy-murray-novak-djokovic-drugs-tennis

https://www.washingtonpost.com/news...ng-but-he-sounds-eerily-like-lance-armstrong/

Eto, koliko plitkoumni i zlonamerni mogu da budu
Englezi ili Škoti (isti je to kur'ac)....
Iz bilo kog društvenog sloja da se izlegu.
Zlo je u njima samima, karmička devijacija urezana u kod
ovih ljudi od stiropora...!

a šta će biti ako se utvrdi da se dopingovao?
ja se odlično sećam 2010. godine i kako je završio tu godinu. vatao se za stomak, tražio pauze za kenjanje, smetala mu sočiva, gubio dah, proklizavao, padao...
samo 2 meseca kasnije postao je supermen i počeo onu čuvenu 2011. godinu
ne znam, u čuda ne verujem, tako da...

Guposti!
Broj jedan na svetu, koji je potekao iz sredine kao što je Srbija, i krvavim mukama postigao da bude prvi na svetu, baš bi rizikovao da se dopinguje i dobije doživotnu zabranu takmičenja.
Samo čist idiot moraš da budeš da bi tako nešto radio, jer je previše toga na kocki.
S druge strane pravilnom ishranom, načinom života i pravim treninzima čudo može da se postigne.
A na kraju, dzabe i doping ako nemaš ono što treba u glavi.

profesionalni sport je nemoguc bez dopinga pogotovu konstantni rekordi
naravno kljucno je sto je on fanatizovan od uzrasta od dve godine ali posle 16 godine tu se vec radi u krupnijem ulogu pa su i sredstva ako se zeli opstanak u vrhu drugaciji
tj.cilj ne bira sredstva
i nije bitno sto je to djokovic ista je prica recimo bila i sa agasijem, bilo kim

Ne optužuje WP Đokovića nigde u tekstu nego u članku kaže da ne treba da koristi izjave slične Amstrongovim kada brani integritet svog sporta i navodi primere Šarapove,Mekinroa,agasija i još nekih koji su uhvaćeni ili su priznali...dokazujući da sport nije čist kao što je Đoković izjavio.

U Gardijanu je nešto slično u fazonu "zašto tvrdiš da je tenis čist kada imamo priznanja da baš i nije".

A Đoković je sam na neki načinpokrenuo "rat" optužujući novinare da naduvavaju problem dopinga.

Nije sad bitno ko je u pravu ali činjenica je da osim naših medija koji su skočili kao opareni da brane noleta niko nije izvukao zaključak "Nole se dopinguje". A to da im nije miljenik je poznato.

Ne optužuje WP Đokovića nigde u tekstu nego u članku kaže da ne treba da koristi izjave slične Amstrongovim kada brani integritet svog sporta i navodi primere Šarapove,Mekinroa,agasija i još nekih koji su uhvaćeni ili su priznali...dokazujući da sport nije čist kao što je Đoković izjavio.

U Gardijanu je nešto slično u fazonu "zašto tvrdiš da je tenis čist kada imamo priznanja da baš i nije".

A Đoković je sam na neki načinpokrenuo "rat" optužujući novinare da naduvavaju problem dopinga.

Nije sad bitno ko je u pravu ali činjenica je da osim naših medija koji su skočili kao opareni da brane noleta niko nije izvukao zaključak "Nole se dopinguje". A to da im nije miljenik je poznato.

ma nije to njegov sport,nego on to zbog zemljaka ovde koji veruju da poseduje nadljudske sposobnosti sto rezultira masovnim osecajem superiornosti nacije
nas narod voli da veruje u tu fer plej borbu prsa u prsa a moderna sportska takmicenja su sve sem toga

ja se odlično sećam 2010. godine i kako je završio tu godinu. vatao se za stomak, tražio pauze za kenjanje, smetala mu sočiva, gubio dah, proklizavao, padao...
A ti već znaš da će se to utvrditi? A Andy Murray je po toj istoj pretpostavci nedvojbeno čist pa je samo Novak upitan?
Osobno mislim da danas u svijetu ne postoji sportaš kojemu više zagledaju u krvna zrnca (testove), tj. kojeg više napeto čekaju ga na kontrolama nego što je to situacija s Đokovićem. To Murray vrlo dobro zna, ali ga debelo frustrira što svi ti "napori" do sada nisu dali blo kakve njemu željene rezultate.

Poslednja izmena:
tvoj najveći problem je što se on kao prvak i čovek koji stalno pobeđuje - stalno testira i nikada mu ništa nisu našli

Da, sigurno je kljucna stvar to sto je Srbin.

Ono, nema veze sto su ti isti mediji vodili visegodisnje borbe sa masom americkih sportista, sustina je da nas mrze jer smo Srbi.

Blago vama.

Ne smeta njima to što je on Srbin već pored toga što je Srbin svršava po svima njima oni taman krenu da ga poremete podmećući mu razne insinuacije iz svoga bolesnog uma a on ih opet isprska i frustracija se još više akumulira.Prsotine.

Neka negativna kampanja se vodi protiv Djokovića, valjda samo zato što se izjašnjava kao Srbin.

Inače mislim da se svi dopinguju na legalan način, kroz legalne hemije i supstance koje su im dozvoljene da koriste, tako da je sport prestao da bude ko je jači i bolji, već ko bolje koristi stvari koje su im dozvoljene

Они уопште више не посматрају Ђоковића као СРБИНА, већ као неког кога њихов Мари треба да победи у Вимблдону у години када баба краљица слави 90ти рођенда, па врше преко медија психолошки притисак на Ђоковића. А радили би то и да је Ђоковић Хрват или Словенац.

Back