Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Kad se sef zbunio i pomesao gumicu i kjlucicsmeh:Eh... miševi bar postoje...www mira:HOCU MIŠEVE
Ali, kako ja sad da se udam kad više nema "ljubavnog marcipana"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se sef zbunio i pomesao gumicu i kjlucicsmeh:Eh... miševi bar postoje...www mira:HOCU MIŠEVE
Ali, kako ja sad da se udam kad više nema "ljubavnog marcipana"?
Možda ga je Goščica štekovala? :wink:smeh:... I tako mi ostadosmo bez njega a zajedno sa njim iščezla je i poslednja nada o udaji![]()
![]()
![]()
Nisam, al ne sekiram se kad ga ti imas!Espanol:Možda ga je Goščica štekovala? :wink:smeh:... I tako mi ostadosmo bez njega a zajedno sa njim iščezla je i poslednja nada o udaji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da mi napravimo svadbu? Ako neki naiđe - dobrodošao je... ako ne - nikom ništa. Važno da se mi lepo provedemo!www mira:Bože, bože, ove udavace. :shock: U moje se vreme
udavalo bre, na neke druge stvari a ne na marcipan pa bio on i italijanski.
Zato nemoj da mi iznalazite tu kojekakve razloge za neudavanje.Šta cekate više, zamislite DVE KULINARSKE SVADBE. Ustvari sa ovom februarskom bilo bi TRI (nadam se da ce naci dotle stan)![]()
Tetka bi mogla malo da se istakne kao umetnik! A na prethodnoj starni postoji i fotografija kao uzor... :wink:smeh:Eksperiment sa marcipanom - uspeo!
Traži se dobrovoljac sposoban da oblikuje medu, tigrića, lavića i vuka.
Sa kućicom ću se nekako snaći.
Za ono što zna i može sama - tetka ni ne traži pomoć.Espanol:Tetka bi mogla malo da se istakne kao umetnik! A na prethodnoj starni postoji i fotografija kao uzor... :wink:smeh:Eksperiment sa marcipanom - uspeo!
Traži se dobrovoljac sposoban da oblikuje medu, tigrića, lavića i vuka.
Sa kućicom ću se nekako snaći.![]()
Goscica:ajde tresni već jednom taj ljubavni marcipan breee!Espanol:Dobro, hoćete li da vam čukam (mislim recept) ili ćete me i dalje zamlaćivati ljubavnim palačinkama na glavi?![]()
![]()
![]()
![]()