Marchelo

Bunt se ne iskazuje starkama ili slušanjem heavy metala ili rocka.
On ima tako dobre citate, da je prosto nemoguće.
Ne volim hip-hop i rap, bilo šta, ali njegovi textovi su savršeni.

I novi album prži.

Ko kaže da se bunt ne iskazuje metalom,rokom,pankom i sličnoj im muzici?Šta je sa npr.nazi grupama?:think:Sve sise rep muzike samo kukaju da ništa nemaju i da na njih niko pažnju ne obraća,a sami su za to krivi i ništa ne rade da bi to ispravili.Sve najgore je pošlo od tog zvuka i nažalost ko kuga se širi međ' napaljenom omladinom.Biću kratak i jasan,zabole me džamutka za sve njih što"ništa nemaju"(ali se uvek nagrebe koja kinta za AirMax od minimum 10000).:roll:

Bunt se ne iskazuje starkama ili slušanjem heavy metala ili rocka.

A sto lupas?

Ko kaže da se bunt ne iskazuje metalom,rokom,pankom i sličnoj im muzici?Šta je sa npr.nazi grupama?:think:Sve sise rep muzike samo kukaju da ništa nemaju i da na njih niko pažnju ne obraća,a sami su za to krivi i ništa ne rade da bi to ispravili.Sve najgore je pošlo od tog zvuka i nažalost ko kuga se širi međ' napaljenom omladinom.Biću kratak i jasan,zabole me džamutka za sve njih što"ništa nemaju"(ali se uvek nagrebe koja kinta za AirMax od minimum 10000).:roll:

Ajde molim te, postedi sve normalne ljude tvojih bednih komentara? Brate, mnogo seres, a nemas cime da se obrises...

A sto lupas?

Ajde molim te, postedi sve normalne ljude tvojih bednih komentara? Brate, mnogo seres, a nemas cime da se obrises...

Dečko je savršeno u pravu...priča o nekoj bedi tamo 'vamo, a na njemu nema jednog jedinog komada garderobe koji nije markiran...Bila sam na njegovom certu, obično ne primećujem takve stvari, ali kod njega mi je to baš bolo oči...

A to da se ponaša ko kreten nepismeni koji je upravo sišao sa neke planine i nije video žensko sto godina neću ni da pominjem...slušala sam ga, jedno vreme čak bila oduševljena sa njim, ali to je trajalo do drugog preslušavanja albuma...

Dečko je savršeno u pravu...priča o nekoj bedi tamo 'vamo, a na njemu nema jednog jedinog komada garderobe koji nije markiran...Bila sam na njegovom certu, obično ne primećujem takve stvari, ali kod njega mi je to baš bolo oči...

1. U koliko pesama on pominje tu bedu?
2. Firmirano je jer ga Converse spozorise! Zato i nosi njihovu garderobu.

A to da se ponaša ko kreten nepismeni koji je upravo sišao sa neke planine i nije video žensko sto godina neću ni da pominjem...slušala sam ga, jedno vreme čak bila oduševljena sa njim, ali to je trajalo do drugog preslušavanja albuma...

Wtf??? Kada se to ponasao tako? Navedi primer.

Kaze se "odusevljena njim", bez "sa"! Ko je ovde nepismen? :think:

1. U koliko pesama on pominje tu bedu?
2. Firmirano je jer ga Converse spozorise! Zato i nosi njihovu garderobu.

Wtf??? Kada se to ponasao tako? Navedi primer.

Kaze se "odusevljena njim", bez "sa"! Ko je ovde nepismen? :think:

U svakoj se to pominje, ogorčenost zbog neimaštine itd. itd.Teško će mi biti da ti kažem konkretna imena jer bih morala da tražim disk, ali ako baš budeš insistirao naćiću ga...Pa ne sponzoriše ga Nike, Reebok itd....
Pa ne znam ko je nepismen, ali znam ko je nepristojan...:roll:
A primer?Pa recimo pokazivanje prstima, rukama, očima, nosom i ne znam ti već kojim delom tela na neke devojke, startovanje posle certa itd. itd....

Poslednja izmena:
Misliš na nesto kao:
živim sa cimerkom u stanu od 26 kvadrata i rokam solo kroz zivot od blata..?
Daj bre, ne budi smešna, molim te..
Kako možeš da pljuješ na osnovu nečega čega se ni ne sećaš..?
Pokazivao je na devojke na koncertu..?Vau..Eminem je pokazivao dupe, pa ja ne znam kad je neko rekao da je on seljačina sa brda..:/

U svakoj se to pominje, ogorčenost zbog neimaštine itd. itd.Teško će mi biti da ti kažem konkretna imena jer bih morala da tražim disk, ali ako baš budeš insistirao naćiću ga...Pa ne sponzoriše ga Nike, Reebok itd....
Pa ne znam ko je nepismen, ali znam ko je nepristojan...:roll:
A primer?Pa recimo pokazivanje prstima, rukama, očima, nosom i ne znam ti već kojim delom tela na neke devojke, startovanje posle certa itd. itd....

Ljubomorna si jer tebe nije startovao posle certa, zar ne? :per:
Evo, posto ne znas ko je nepismen, ja cu ti reci - ti si nepismena!
Insistiram da mi nadjes sve te pesme, pa da vidimo da li ih ima vise od 5...
A koja je marka tvojih patika? Ne razumem te uopste vezano za garderobu.

Ljubomorna si jer tebe nije startovao posle certa, zar ne? :per:
Evo, posto ne znas ko je nepismen, ja cu ti reci - ti si nepismena!
Insistiram da mi nadjes sve te pesme, pa da vidimo da li ih ima vise od 5...
A koja je marka tvojih patika? Ne razumem te uopste vezano za garderobu.

Da, da ja sam i nepismena i ljubomorna...strašno....
A to sa garderobom, pa i nije bitno, ali vidim da je gore to neko pomenuo pa da kažem....nateraćete me na kraju da tražim disk...a za sada ja sam iznela svoje mišljenje o prva dva albuma, o ovom poslednjem ne mogu da sudim zato sto ga i nisam preslušala, zgadio mi se na prvih par pesama....neću da se raspravljam ni sa kim ovde, svako ima svoj ukus, a ja o njemu mislim šta mislim...

Misliš na nesto kao:
živim sa cimerkom u stanu od 26 kvadrata i rokam solo kroz zivot od blata..?
Daj bre, ne budi smešna, molim te..
Kako možeš da pljuješ na osnovu nečega čega se ni ne sećaš..?
Pokazivao je na devojke na koncertu..?Vau..Eminem je pokazivao dupe, pa ja ne znam kad je neko rekao da je on seljačina sa brda..:/

Ja nisam rekla da jeste već da tako izgleda...:lol:Ne priča se ovde o Eminemu, nikada ga nisam slušala.Ne sviđa mi se ni sam pravac muzike, realno po meni nekih ključnih razlika između repa i turbo folka i nema (čast pojedincima)....a moji stavovi o turbo folku su poznati...

Da, da ja sam i nepismena i ljubomorna...strašno....
A to sa garderobom, pa i nije bitno, ali vidim da je gore to neko pomenuo pa da kažem....nateraćete me na kraju da tražim disk...a za sada ja sam iznela svoje mišljenje o prva dva albuma, o ovom poslednjem ne mogu da sudim zato sto ga i nisam preslušala, zgadio mi se na prvih par pesama....neću da se raspravljam ni sa kim ovde, svako ima svoj ukus, a ja o njemu mislim šta mislim...

Ja mislim da si obecala da ces mi nabrojati te pesme... ;)

Ja nisam rekla da jeste već da tako izgleda...:lol:Ne priča se ovde o Eminemu, nikada ga nisam slušala.Ne sviđa mi se ni sam pravac muzike, realno po meni nekih ključnih razlika između repa i turbo folka i nema (čast pojedincima)....a moji stavovi o turbo folku su poznati...

:hahaha::hahaha::hahaha: pathetic

******, ne mogu da verujem koliko ovde ljudi ne vide dalje od svog nosa. Pa internet, televizor...Ljudi sve vas to upropasti...Ne mogu da verujem koliko je mentalitet sa zapada prisutan ovde medju nama. Prvi citiran post, moja greska, jer nisam razumeo do kraja, ali svakako da pravci tipa rock-a i do nekih granica metala iskazuju neku vrstu bunta. A ovaj drugi lik sto pljuje po repu i ***** mnogo...Brate, jesi li ti ikad slusao rep? Ili si cuo samo za pola dolara?

E sad, da se vratimo na marcela....Kazete da prica o nemastini....Pa decko je upravu. Samo govori istinu... Pa mi, Srbi, ako mi nismo siromasni, ne znam ko jeste.... Jednostavno, pominjete Pazl Sok...Pa tu ne znam dal' postoji pesma gde on govori bilo sta o sebi. Jednostavno daje sliku naseg drustva... A to sto vi mislite da je realnost na TV-u, samo napred, jednog dana necete imati nista sem TV-a...

P.S. Aco, sta cu, taki sam :)))

I boli me 'rac, ako ima pravopisnih i gramatickih gresaka (a ima), al ja sam upravo ustao...

Slazhem se...vecina ovih domacih nazovi repera su obichni fenseri koji repuju o air max patikama i sl. tome. :roll:

Shto se tiche Marchela konkretno, nisam neki fan tj. uopshte nisam fan, al' pesma ,,sveti bes'' je genijalna.:D Inache, znam josh 2,3 pesme i tekstovi mi se dopadaju....

Back