Marchelo

Ja sam preslusala album...Nije da sam nesto odusevljena ali OK je....Drugacije....Ima par pesama koje bih izdvojila Npr.Neko treci,Strofe bola,Ponos,Srecna strana medalje....Vidi se da se ovog puta bas potrudio...

Poslusajte pesme sa onog Bonus diska...

napr.Ponos remix mnooooogo bolje zvuci od originala....ima gitarsku solazu :D
Bol i Revolt remix....cist core,dzitre razvaljuju....
a o remiksu Pozerista ne treba trositi reci...cista perfekcija,rasturacina...a o onom zadnjem minutu te pesme ne treba trositi reci :D ko razume,shvatice....;)

Mnogo mi je drago sto je cela ta njegova ekipa muzicki sazrelila,i sto je rep tu tek sporedni,sporedni faktor...lirika ostaje na prvom mestu,svaka njegova pesma ima sjajnu poentu,a muzika je na ovom albumu divno prati...Vikler je odradio odlican posao...

Poslusajte pesme sa onog Bonus diska...

napr.Ponos remix mnooooogo bolje zvuci od originala....ima gitarsku solazu :D
Bol i Revolt remix....cist core,dzitre razvaljuju....
a o remiksu Pozerista ne treba trositi reci...cista perfekcija,rasturacina...a o onom zadnjem minutu te pesme ne treba trositi reci :D ko razume,shvatice....;)

Mnogo mi je drago sto je cela ta njegova ekipa muzicki sazrelila,i sto je rep tu tek sporedni,sporedni faktor...lirika ostaje na prvom mestu,svaka njegova pesma ima sjajnu poentu,a muzika je na ovom albumu divno prati...Vikler je odradio odlican posao...

"Dragane, nadji igraca"?

:eek:
Zato da ga ne vredjam???
Ovo je demokratska zemlja i imam pravo reci shta hocu.

Pa naravno da mozes, nisam ja mislio to da ti zakonski zabranim, nego smatram to moralnom greskom, ako me razumes...

P.S. To sto je zemlja demokratska, ne znaci da je dozvoljeno da svaka budala pljuje i vredja koga stigne... U normalnoj zemlji uvredjeni moze da te tuzi. Ali, ne brini, necemo mi jos dugo biti u normalnoj zemlji...

Preslusavam album... Znam da malo kasnim, ali mesec dana nisam bila u zemlji i nije bilo sanse da dodjem do njega.
Hmmm, koliko god volela Marchela, jos mi nisu bas bas legle pesme; za sada najveci utisak na mene je ostavila Testament, ali je moguce da je to zato sto sam je najvise puta cula. E da, pisacu opet kad budem preslusala jos koji put.

Pa naravno da mozes, nisam ja mislio to da ti zakonski zabranim, nego smatram to moralnom greskom, ako me razumes...

P.S. To sto je zemlja demokratska, ne znaci da je dozvoljeno da svaka budala pljuje i vredja koga stigne... U normalnoj zemlji uvredjeni moze da te tuzi. Ali, ne brini, necemo mi jos dugo biti u normalnoj zemlji...

Uvredjeni ne mozhe da me tuzhi, zbog toga shto nisam izneo nikakvu klevetu, vec lichno mishljenje.......Ni u normalnoj ni u nenormalnoj zemlji ;)
A to da li je moralno ili nemoralno nije ni na tebi ni na meni da procenjujemo.

Ma marcelo je fenomenalan:)) i novi album je super! Mada je Puzzle bio mozda za nijansu bolji, nekako jaci, sa pesmama bas da se najezis! A ovde se vise vidi ta umetnicka strana marcelova:)
A Mimomohod mi je jedna od boljih....i 3 prsta...

Back