Marchelo

e imam ja pitanje :-))
jel jos pise kolumne za politiku i ako da jel to nekim odredjenm danom ili...

tnx :-))))

Trebalo bi da pise kolumne za "Politiku" jednom mesecno.

Stvarno postujem coveka. Ima odlicne tekstove, kolumne i razmisljanja su mu dobra. Ono sto je pre bilo pisano o nekom na A, nisam mogla da citam, jer me mrzi, ali nesto sam malo procitala i koliko sam ja skapirala, neko je oteo nekog Markovog druga, pa mu je ovaj pevao narodnjake. Nebuloza. Marko je dobar covek.
Bora Djordjevic je jednom rekao za Balasevica: "Ne postujem ga kao coveka, ali to ne znaci da smatram da su njegove pesme i knjige lose." - nesto tako. To isto vazi i kod mene za sve. Sta god da neko uradi, ako i dalje pravi kvalitetne stvari, on nije pao u mojim ocima.

Дефинитивно најбољи репер на Балкану. Истиче се, није онај класични репер који константно рецитује о ономе ко је фејк ко је риал, посебо у Трећој страни медаље :)

Marchelo je jedan od mojih omiljenih repera. Pesme su mu super i svaki tekst mu je fantazija, ali "Napet Šou" mi se iskreno ne sviđa, ima par dobrih pesama kao "Laž" i "Pegla" , ali ostalo... ništa posebno, barem za mene. Ali nema priče, jedan od najboljih repera u Srbiji.
Gotivim i Sky Wikluha, čovek je takođe muzički mnogo obrazovan.
Škabo takođe, nema boljeg. :D

Marchelo je jedan od mojih omiljenih repera. Pesme su mu super i svaki tekst mu je fantazija, ali "Napet Šou" mi se iskreno ne sviđa, ima par dobrih pesama kao "Laž" i "Pegla" , ali ostalo... ništa posebno, barem za mene. Ali nema priče, jedan od najboljih repera u Srbiji.
Gotivim i Sky Wikluha, čovek je takođe muzički mnogo obrazovan.
Škabo takođe, nema boljeg. :D

A Muk, a 20 000,a Sankeru,a Cep, a Stomak, a Surda, a Sapat?

Back