Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mogli bi nekad zajedno, da vidis kako ja to radimMoon_flower:ima jedan, zove se ArsaP
Racuna se sve, od 1 do 3 sataAnonymous:pa ne znam dali su maratonci oni koji su nekada trcali po 1 sat?)))))
ako jesu onda sam i ja maratonka![]()
gde ja spadam......kojom brzinom te nadjemArsa:Ima li maratonaca na krstarici?
ne samo ti to svi mi zanamo.....ali...Arsa:pa mogu ti reci da si bas brza, mozemo i jednom zajedno na tekmicenje)))
A sve zavisi sta trazis i koliko zelis da ostvaris cilj........ ostalo je sve lako)))) Zamo treba imati zelju i biti uporan. To ja najbolje znam
))
HOCU ako je sve to posle 15-og jula...Arsa:Bas tako jeco, uvek ono ali...
Nego, ima li jos nekoga na krstarici ko trci polumaratone ili maratone?
Ili planira da trci, ako hoce moze i samnom ove godine u Beogradu i Podgorici.....
Arsa:Ima li maratonaca na krstarici?
luana:Arsa:Ima li maratonaca na krstarici?
ARSO TREBA MI SAVET:
- od '96 trcim polumaraton i od iduce godine hocu da predjem na maraton. baza za polumaraton mi je bila 10km za 50-55 min (sto bih na trci uspela da spustim do rezultata 1h 50 min); kolika treba da je baza (pod ovim podrazumevam lagani dnevni trening) za maraton? i koliko cesto raditi deonice i uzbrdice i koje duzine?
Kazu u Oktobru, pa videcemo...deda_mraz:ljudi, sta je sa maratonom ove godine?!
kad ce da se odrzi? (ne mogu da docekam)