MAPA USA ZA BALKAN IZ 1995 GODINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ima i te kako ima. Video sam kakve granice crtaju po svojim web sajtovima hrvatski šovinisti. Hvala bogu što nikada neće doći na vlast. Za mene su i srpski i hrvatski šovinisti ista gamad.

i za mene su ista gamad, to bez daljnjega, ali u Hrvatskoj ih nema na normalnoj politickoj sceni...nema ih ni u registru stranaka, a kamoli u Saboru ili na bilo kojem nivou vlasti...(za razliku od srbije gdje su velikosrbi najjaca stranka...radikali)..zato ti izjednacavanje ne stoji
(to ja shvacam po onom sistemu svi smo mi jednako krivi, ko nas bre zavadi..a to nije tocno)
p.s. molim te ako znas neki sajt sa tim velikohrvatskim stavovima ili kartama da ga postavis...jos nisam to vidjela, pa bi me zanimalo...hvala unaprijed

l_85bb2c880037e2308f9f23172aeb2560.png

Majstore, i hrvatski šovinisti crtaju mapu tzv. Velike Hrvatske koja obuhvata celu Bosnu i delove Vojvodine. Tako da je dobro što se takvi kao ti i na ovoj i na onoj strani ništa ne pitate, jer da se pitate opet bismo imali rat..

upravo tako...samo srećom po nas Hrvate mi takvih imamo DALEKO DALEKO manje koji si žele "velikuHrvatsku" početkom 90ih su bili parlamentarna stranka...srećom danas nisu ni parlamentarna (naime radi se o Paraginoj HČSP -Hrvatskoj Čistoj Stranci Prava....čitaj: čiste ustashe:roll::evil:)

jedino biračko tjelo su hiljadu -dve onih najzagriženijih što nose bedževe po Thompsonovim koncertima

za razliku od srpski "čistih pravaša" iliti radikala koje podržava milijunsko biračko tjelo...
na žalost:-(

Majstore, i hrvatski šovinisti crtaju mapu tzv. Velike Hrvatske koja obuhvata celu Bosnu i delove Vojvodine. Tako da je dobro što se takvi kao ti i na ovoj i na onoj strani ništa ne pitate, jer da se pitate opet bismo imali rat.

P.S. Crna Gora nikada više neće biti ničija prćija, pa ni u sastavu nikakve Velike ili ovakve-onakve Srbije. To ti kažem kao Crnogorac.
Albanije :?:

ОВО ЈЕ НАЂЕНО КОД МРТВОГ ОФИЦИРА САД-а (1995) КОЈИ ЈЕ УБИЈЕН У АКЦИЈИ СА МУСЛИМАНИМА ПРОТИВ СРБА (1. СЕПТЕМБАР 1995 ГОДИНЕ) НА ПЛАНИНИ ТРЕСКАВИЦА, ЈУЖНИЈЕ ОД САРАЈЕВА.

Koji argument!!! Karta pisana rukom. Ovo je za malu djecu i naivne.

Žali bože komentara, web prostora i vremena za ovakve umotvorine.

ОВО ЈЕ НАЂЕНО КОД МРТВОГ ОФИЦИРА САД-а (1995) КОЈИ ЈЕ УБИЈЕН У АКЦИЈИ СА МУСЛИМАНИМА ПРОТИВ СРБА (1. СЕПТЕМБАР 1995 ГОДИНЕ) НА ПЛАНИНИ ТРЕСКАВИЦА, ЈУЖНИЈЕ ОД САРАЈЕВА.

Ova slika se može naći na IMAGESHACKU i nigde više...
Obzirom da je ista nadjena citiram " kod jednog oficira", kraj citata, ostali ili nisu znali za ovo ili dotični nije znao gde je.

Pročulo se dakle da na ovom forumu može da se piše sve i svašta...
Zayebi radnju rodjače i ti i ostali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back