Mapa raja

Ne mora da znaci, ali je vrlo verovatno s obzirom da je iz struke, da je ugledni naucnik i da se bavio veoma ozbiljno tom temom i pre nego sto mu se desilo a i posle i to upravo kao skeptik.

Sad "vrlo vjerovatno" ... tesko, koliko god on bio ugledan ne mora da znaci da nije malo "zastranio", a i nije prvi slucaj da neki ugledni naucnik ateista i skeptik o svim tim pitanjima,a pogotovo u svom zadnjem dobu, promijeni misljenje i otkrije Boga ili u ovom slucaju Raj.

Njihova stalna preokupiranost tim pitanjem i vremenom borba koju vode oko istog, misljenja sam, da nije ni cudo ako ih odvede do zakljucaka vodjenim potajnim nadanjima ... tako to obicno biva kad se oko neceg sto ne mozemo spoznati vodi borba ... uvijek na kraju pobjedi utjeha.

Poslednja izmena:
Ovaj neuorhirurg probudio se iz kome: Video sam raj i OVAKO izgleda

Moje lično mišljenje je da mi u tim trenucima vidimo ono u šta budni verujemo. Ako smo bezgrešni, rasterećeni smo i vidimo sve lepo, ako smo kriminogeni ili pakosni, griža savesti nas izjeda i dok se borimo s dušom.
Imate li slično iskustvo, ili vam je neko pričao o tome?
Moja svekrva je na samrti, recimo, polusvesna prolazila kroz nekakv hodnik, padala, letela... Bili smo pored nje, uzmicala je, jecala, i stalno ponavljala "Radice, dušice, ne daj me", iako me nikada tako za života nije pozvala. Čak nije sve ni prepoznavala...
Šta vi mislite o ovom fenomenu?

Skeptičan sam. Veća je mogućnost da planira da piše neku knjigu o ovome pa ovako podiže publicitet, a to što je neurohirurg samo još bolje deluje na to da se knjiga proda, a gospodin doktor zaradi pare.

Proguglao sam malo po netu o doticnom Dr. Eben Alexander'u, koliko sam shvatio pise da se protiv doce vode sudski postupci u visini od 3 miliona dolara i da je vise puta suspendovan pre objavljivanja knjige, na engleskoj vikipediji pise da je doktor koji ga je lecio izjavio da je bio u medicinski izazvanoj komi(odprilike kao Sumaher).

Moje lično mišljenje je da mi u tim trenucima vidimo ono u šta budni verujemo. Ako smo bezgrešni, rasterećeni smo i vidimo sve lepo, ako smo kriminogeni ili pakosni, griža savesti nas izjeda i dok se borimo s dušom.
Moja svekrva je na samrti, recimo, polusvesna prolazila kroz nekakv hodnik, padala, letela... Bili smo pored nje, uzmicala je, jecala, i stalno ponavljala "Radice, dušice, ne daj me", iako me nikada tako za života nije pozvala. Čak nije sve ni prepoznavala...

mislim da je na pogresnom pdfu : )))

sve je to uticaj medija, štampe, knjiga gde nam je na neki način 'nametnuto' slikama i opisima izgleda raja
mućak bi ljudi videli da već nisu stvorili neku sliku, tobože - raja

Video sam sve šta su mi doktori radili.
A i bilo je već nekoliko tema o ovome.

Suština je, po meni:

Probaću najprostije.
Najnovija naučna istraživanje se, ustvari,
slažu sa učenjem crkve,

Trojstvo - Duh, duša i telo

Telo - skup mišića, kostiju, krvi, narava
Duša - telo od bioplazme.
Kad čovek umre izgubi nešto malo u težini (izmereno)
Pošto je uvek bilo "vidovitih" ljudi,
oni koji su videli tu izmaglicu su to povezali sa belim golubom
koji napusta telo.
KIrlijanovim fotografijama
(može i pretraga po ovom pojmu, svašta ćete naći)
se ta bioplazma može snimiti.
Čak i ako nemate deo tela (prst, ruka, noga ...)
na tim fotografijama se vide.
Duh - najteže za objašnjavanje.
Naša svest, oni što jesmo.
Mnoge religije veruju da duh samo menja "domaćina"

Kažu da dobri hipnotizeri mogu iz vas "izvući"
tu informaciju.

Inače, sve velike sile ogromna sredstva ulažu u ova
istraživanja.

Samo molim Boga da ne uspeju.
Jer i misao je vrsta energije.
Svaka energija ima svoje nosioce.
Kada se poznaje nosilac
moguće je (teoretski) napraviti generator.

Dalje zamislite sami ....

Back