DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.592
Ma sta se sekiras, to je gvozdjurija, vidis kako ljudi ginu, tako sam se ja pre sekirao sad me bas briga vise jednostavno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa losim majstorima i losim uljima filterima neće on nikad doci do tih km ..Uvek se setim jednog kome sam održavan auto od 0 Pasat 3bg je bio presao na kraju 500km ali covek Castrol Mann i neće sa čuje za nista drugo i tako svakih 10k km..Radio ko sat a drugi lupali iz zvizdali na mnogo manjim km ..Znaš li ti koliko prosečnom srbinu treba godina da dođu do tih milion km gde se sve trese i treba ti NAUČNIK da bi ga popravio? Okruglo 100 godina.
Dakle ljudi ne kupujte taksi vozila iz uvoza sa smanjenom km jer su razvaljeni!
Znaci ipak je mit za VW da su njihovi motori toliko izdrzljivi.Sa losim majstorima i losim uljima filterima neće on nikad doci do tih km ..Uvek se setim jednog kome sam održavan auto od 0 Pasat 3bg je bio presao na kraju 500km ali covek Castrol Mann i neće sa čuje za nista drugo i tako svakih 10k km..Radio ko sat a drugi lupali iz zvizdali na mnogo manjim km ..
Ma nije neka sekiracija dragi prijatelju Dark već eto probam resit to ako se može.Dosta vremena sam u autu osetim svaki problem .Bojim se da ljudi ne ginu slučajno.Jeste tragedija ali kada niko ne odgovara ginut ce(cemo)još više.Ma sta se sekiras, to je gvozdjurija, vidis kako ljudi ginu, tako sam se ja pre sekirao sad me bas briga vise jednostavno.
Igy sipao sam castrol edge i ponasao mi se kao i druga ulja 505.01.Sa losim majstorima i losim uljima filterima neće on nikad doci do tih km ..Uvek se setim jednog kome sam održavan auto od 0 Pasat 3bg je bio presao na kraju 500km ali covek Castrol Mann i neće sa čuje za nista drugo i tako svakih 10k km..Radio ko sat a drugi lupali iz zvizdali na mnogo manjim km ..
Dark 600.000 km radi ko sat(ako nije vracana km)Litar ulja na mali servis autoputem 6.5 litara na 100 km kad vozim 140 km na sat.Znaci ipak je mit za VW da su njihovi motori toliko izdrzljivi.
To su stariji tipovi motora inace ovi novi nisu bas nesto.Dark 600.000 km radi ko sat(ako nije vracana km)Litar ulja na mali servis autoputem 6.5 litara na 100 km kad vozim 140 km na sat.
Zato nisam kupovao novo.Bar tako kazu vlasnici tih novijih.Treba mi 3 plate to odrzavat.To su stariji tipovi motora inace ovi novi nisu bas nesto.
Ne oseti se tu puno trenutno pogotovo kod novih ulja ..Mozda malo mekše rade ali nema puno razlike koju možeš da primetis ..Ono gde ima razlike je posle gomile km I redovnog održavanja ili neodrzavanja ..ima razlike da li se vozi na jeftinim ili skupim uljima i da li se menja na 10k km ili 20k km tu nema dilemeIgy sipao sam castrol edge i ponasao mi se kao i druga ulja 505.01.
Inače prešao sam 600.000 km (ja od 205.000 nisam vracao km).
Star 22 godine auto radi ko sat(izuzev tog volana što trese)
Pošto imam i visine i težine najkomotniji sam u tom starom passtu.Hteo sam uzet noviji ali na zad sedišta mogu staviti samo kartone pune krušaka.Smanjili su udobnost u novijim autima a meni potrebna.Škoda super b jedino od 2008/2012 ima mesta.
Ovaj znaci stari tdi ide ko lud.Troši litar ulja na 10.000 km i i to mu je to.
Promenio dizne da ne dimi naselje i da su mi komsinice mirne.Sad cemo to zupčenje i laganica sve.
Bilo koje sam sipao pije litar na 10.000 km.5w 40 mi lepse radi motor nego 10w 40.Probat cu iduci put sa mobilom.A stara krsina lepo radi 6000/7000 km tih je.Pada na minimum i onda dosipam da bude na pola sipke do 10.000.Ne oseti se tu puno trenutno pogotovo kod novih ulja ..Mozda malo mekše rade ali nema puno razlike koju možeš da primetis ..Ono gde ima razlike je posle gomile km I redovnog održavanja ili neodrzavanja ..ima razlike da li se vozi na jeftinim ili skupim uljima i da li se menja na 10k km ili 20k km tu nema dileme
Sa turbinom koliko je meni poznato uvek mora da bude do maksimuma ulje, bas upravo zbog podmazivanja turbine.Bilo koje sam sipao pije litar na 10.000 km.5w 40 mi lepse radi motor nego 10w 40.Probat cu iduci put sa mobilom.A stara krsina lepo radi 6000/7000 km tih je.Pada na minimum i onda dosipam da bude na pola sipke do 10.000.
Nikada nisam uspeo iznet 10.000 km bez dosipanja.