Мање познати филмови које волите

Gledao bih ja onu mini-seriju Zulu iz 80ih, al gde je naći...
Imas torents ....ima prevod na titlovima e sad da li odgovara nemam pojma :lol:
Screenshot_2024-04-10-19-43-15-121_com.android.chrome.jpg

Odličan film! Odlična SF-horor-akcija! Svima kojima se dopao Istrebljivač, Robokap, Terminator i Osmi Putnik preporučujem da odgledaju ovaj film. Bred Dorif je genijalan i za ulogu u ovom filmu je definitivno zaslužio Oskara, a mnogi ljudi smatraju da je njegova uloga u ovom filmu bila inspiracija Hit Ledžeru za ulogu Džokera. I časopis Kinoteka je u svom najnovijem broju pomenuo ovaj film, ali oni nisu bili previše blakonakloni i ovaj film su samo prozvali lošom kopijom filma Hardware (1990), sa čime se ja uopšte neslažem. Death Machine je definitivno superiorniji film u svim aspektima, a ljudi iz Kinoteke nemaju pojma.

Odličan film! Odlična SF-horor-akcija! Svima kojima se dopao Istrebljivač, Robokap, Terminator i Osmi Putnik preporučujem da odgledaju ovaj film. Bred Dorif je genijalan i za ulogu u ovom filmu je definitivno zaslužio Oskara, a mnogi ljudi smatraju da je njegova uloga u ovom filmu bila inspiracija Hit Ledžeru za ulogu Džokera. I časopis Kinoteka je u svom najnovijem broju pomenuo ovaj film, ali oni nisu bili previše blakonakloni i ovaj film su samo prozvali lošom kopijom filma Hardware (1990), sa čime se ja uopšte neslažem. Death Machine je definitivno superiorniji film u svim aspektima, a ljudi iz Kinoteke nemaju pojma.
Uf sto volim sci fi filmove iz 80tih i 90tih. Pogledacu ovo.

Rob Zombie... neki ga znaju kao muzičara a neki kao filmadžiju koji se uglavnom bavi horor temama. E, taj isti Rob je imao i jedan izlet u animaciju kada je napravio celovečernji film The Haunted World of El Superbeasto. Film je rađen po istoimenom stripu i nije, nažalost, bogzna kako prošao kod publike, ali ja ga apsolutno obožavam. Sve vreme živim u nadi da će Rob snimiti ili nastavak ili neki takav sličan film. Otkačen, lud, ceo jedan svet u malom sa milion detalja. Ako neko hoće da baci pogled, ima i prevod koga sam lično radio.

1570905456-1883145171.jpg

Back