Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.384
Ko nije gledao Zulu nek pogleda,odlicna istorijska prica...5000 zulu ratnika sa kopljima protiv 150 britanaca sa puskama i topovima
Gledao vise puta

Gledao vise puta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam to gledao mada davno, kao da nisam. Emitovalo se cini mi se par puta na RTS u vecernjim casovima.Ko nije gledao Zulu nek pogleda,odlicna istorijska prica...5000 zulu ratnika sa kopljima protiv 150 britanaca sa puskama i topovima
Gledao vise puta![]()
Bio pre neki dan na pink classik.Pa ja sam to gledao mada davno, kao da nisam. Emitovalo se cini mi se par puta na RTS u vecernjim casovima.
Uf sto volim sci fi filmove iz 80tih i 90tih. Pogledacu ovo.Odličan film! Odlična SF-horor-akcija! Svima kojima se dopao Istrebljivač, Robokap, Terminator i Osmi Putnik preporučujem da odgledaju ovaj film. Bred Dorif je genijalan i za ulogu u ovom filmu je definitivno zaslužio Oskara, a mnogi ljudi smatraju da je njegova uloga u ovom filmu bila inspiracija Hit Ledžeru za ulogu Džokera. I časopis Kinoteka je u svom najnovijem broju pomenuo ovaj film, ali oni nisu bili previše blakonakloni i ovaj film su samo prozvali lošom kopijom filma Hardware (1990), sa čime se ja uopšte neslažem. Death Machine je definitivno superiorniji film u svim aspektima, a ljudi iz Kinoteke nemaju pojma.