Manje poznate reči srpskog jezika - značenje

Betty:
nja nja nja Lilit
rešila se di nas počastiš svojom pojavom, m? :lol:
dakle obrisala si postove
- u kojima Hebe misli da je Teodosijevo žitije u stvari roman
-moje objašnjenje jezika Gorana Petrovića - čudesni amalgam, sintaksa i fond iz ruskoslovenskog
-priču o stilistici i Odboru za standradizaciju
-priču o 2 struje na filološkom fakultetu

Jel to vredno brisanja? JESAM li nekoga uvredila???? Koji si mod...ti si promašaj, Lilit.

O svemu tome trebalo bi raspravljati u okviru posebnih tema.

HeBePoBaTaH_:
Ma, vole me devojčice...pa se zezaju.
Daj mi to da pročitam sa kokursa. Jesi pročitala da sam pitao Vasu?

Nisi znao prezyime, procitala sam.
I tvrdim da si izmislio.
Pitacemo ga sutra zajedno, ja cu da izadjem, a ti ga pitaj.
I jos ga pitaj sto je onda slao bas moju knjigu na konkurs Milosa Crnjanskog, o kome ja nisam imala pojma? (a slao je tu koja je objavljena kod vas)

Zasto bih ti ja dala knjigu?
Pronadji je sam.
"Dok su duse lutale", Matica srpska, 1994.
Rece mi VAsa da je jos ima u Matici u NS.

Gde je moja replika Betty o G.P?
Hahahhahahaahaha
Nisam izmislio, meni je žao, Snežo...
Kojim povodom bih ja za svakoga koga kažem da ne ume da piše, pitao Vasu za mišljenje pred tim istim licem. Nemam veze više sa tom edicijom.. 8-)
Nananana
Ja sam dobio mišljenje o tvojoj knjizi, i ono je relevantno...

Betty, to jeste PRVI SRPSKI ROMAN jer je pisan na SRPSKOM jeziku.
To što ti misliš da je i Vaaralam, možda, na srpskom, pa nije...

Ko je pisao, bre, ono? Jutros ste pročitali
hajde 01, 06, SFRJ 07

Лилит:
O svemu tome trebalo bi raspravljati u okviru posebnih tema.

...što znači da si mogla i da premestiš i pomeriš taj deo, a ne da brišeš, jel tako? Jesam li u pravu, Gazdarice? Osim što si obriasla vrlo argumentovanu raspravu, obrisala si i ono što NIKO NIGDE DRUGDE nije napisao - made by me.
Da li si mogla da se uzdržiš? Da li si mogla da obrišeš SAMO raspravu tačnije samo postove koji su UVREDLJIVI (što bi bili samo Hebeovi)?
i , btw. NA ČIJI ZAHTEV si to obrisala?! Na sinnkeov, pošto je tema "njegova"?

Da li se brišu KLICE NOVIH TEMA zauvek sa interneta, ili se brišu uvredljivi postovi????!

@HeBe

Cudno je da neko zaboravi da pise za samo par godina, a prethodno je pobedio kod tog istog Vase (+Mike+Jerkova+jos dvojice kojima se ne secam imena)
I cudno je da taj neko posle par godina objavi kod Vase, a Vasa bas njegovu knjigu posalje na prestizan konkurs. A misli da mu je knjiga prosecna (sto je u poverenju rekao samo HeBe-u)
Nesto tu ne stima, ne cini li ti se?

btw, ima u novinama da je bila u najuzem izboru i izgubila za jedan glas.

Zasto mislis da mi je bitno tvoje misljenje?
Ko si ti?
Koje su ti referense?
Sta si objavio?
Gde?
Ko je bio redaktor?
Cije recenzije si dobio?
Ime?
Kad to navedes, mozda ti i posaljem.

HeBePoBaTaH_:
A je l pisan na SRPSKOM i ima strukturu romana...?
Što su me onda slagali?

Kaži mi ..
kaži mi - nije pitanje, nego zahtev 8)
Prvi srpkski ROMAN jeste pisan na srpskom, pre Vuka, potpisan UREDNO tj, ima lepo normalno autorstvo moderno sasvim, strukturu romana, PRAVU pravcatu, reč je o Vojvođaninu jednom, profesoru fizike i metafizike u Kijevu. Inače je reč o bildungsromanu, sa elementima sex.vaspitanja :P

Betty, Abazavam taj roman!
Presladak je... uups, glavni junak. Guzonja ;)

Nemoj da mu dajes vise asocijacija, sad ce da ode kod VAse da ga pita. A VAsa ce mu reci da je prvi srpski roman prosecan (samo HeBe-u, u poverenju). ;)

@HeBe
Sta je sad, uzimala-davala, pozvao-odustao, frka? Nema suocavanja? Ponovis lepo da ti je u poverenju rekao da to nista ne valja. A ja ponovim sta je meni rekao. Bice malo neprijatno po njega, ali navikao je Vasa na takve rasprave. Sto se ti toliko brines za njega, nece se previse potresti. A mi cemo saznati istinu. I ko laze.

Sneki, već dvaput pišeš referenSe...
KonferensSIJE si loš...:lol:

FDU
FILOL.FAK. 8-)

Ima previše toga, ali meni je to se beznačajno.
Dobio sam neku švedsku nagradu za mlade talente.
Nemam napisan roman..
Sve što je izlazilo u nekim zbirkama, meni je nebitno
Profesionalno sam vezan sa knj..8-)
najviše na svetu volim KNJ. i ANU
Moje referenSe mogu se videi u C.V. koji nisam podnosio od stipendije u Americi, te to neću učiniti ni na ovom mestu 8-)
Ja se ne reklamiram 8-)

HeBePoBaTaH_:
Sneki, već dvaput pišeš referenSe...
KonferensSIJE si loš...:lol:

FDU
FILOL.FAK. 8-)

Ima previše toga, ali meni je to se beznačajno.
Dobio sam neku švedsku nagradu za mlade talente.
Nemam napisan roman..
Sve što je izlazilo u nekim zbirkama, meni je nebitno
Profesionalno sam vezan sa knj..8-)
najviše na svetu volim KNJ. i ANU
Moje referenSe mogu se videi u C.V. koji nisam podnosio od stipendije u Americi, te to neću učiniti ni na ovom mestu 8-)
Ja se ne reklamiram 8-)

HeBe, nemoj da ja tebi jurim korektorske greske i to one koje se ucestalo ponavljaju, bice toga puno.
Ja malocas zvala Vasu da mu kazem da cu svratiti sutra i pitala ga za momka sa Filoloskog, koji uskoro treba da radi magistarski, a u NK cita rukopise.
I znas sta mi kaze - da takav ne radi kod njih sigurno! Kune se covek u cerku Milicu.

Betty:
kaži mi - nije pitanje, nego zahtev 8)
Prvi srpkski ROMAN jeste pisan na srpskom, pre Vuka, potpisan UREDNO tj, ima lepo normalno autorstvo moderno sasvim, strukturu romana, PRAVU pravcatu, reč je o Vojvođaninu jednom, profesoru fizike i metafizike u Kijevu. Inače je reč o bildungsromanu, sa elementima sex.vaspitanja :P

Koji je to roman?
Nauči me, MOLIM TE..
A ne znaš ono što sam pisao.
19.vek BISER
e, postmoderna u srpskoj književnosti i to u 19.veku

Snežo, prepisala jesi uredno, ali kako se to ČITA?

HeBePoBaTaH_:
Koji je to roman?
Nauči me, MOLIM TE..
A ne znaš ono što sam pisao.
19.vek BISER
e, postmoderna u srpskoj književnosti i to u 19.veku

Snežo, prepisala jesi uredno, ali kako se to ČITA?

o čemu ti sad zboriš? kakva postmoderna, ja govorim o najranijem romantizmu. Šta si pisao, šta ne znam, od 10:49 nisam bila do 15h ovde...a u međuvremenu obrisano.

Back