Penelopa, Secam se tvojih starih tema i stvarno mi ovo deluje skroz neozbiljno![]()
Zaboravi stare teme. Sad razmatram fenomen zapostavljenih partnera i da li oni kasnije postaju krivci,ili zrtve sopstvanih naivnih uverenja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penelopa, Secam se tvojih starih tema i stvarno mi ovo deluje skroz neozbiljno![]()
A ko je ovde naivan?Zaboravi stare teme. Sad razmatram fenomen zapostavljenih partnera i da li oni kasnije postaju krivci,ili zrtve sopstvanih naivnih uverenja.![]()
postaju žrtfe, žrtve bahatosti i osvete primitivnih balkanaca.... ša ko ima da zamera svojoj ženi ako se kresne sa kolegom i taži nežnosti preko neta....samo primitivni balkanci ne mogu da pređu preko toga
postaju žrtfe, žrtve bahatosti i osvete primitivnih balkanaca.... ša ko ima da zamera svojoj ženi ako se kresne sa kolegom i taži nežnosti preko neta....samo primitivni balkanci ne mogu da pređu preko toga
Ne znam samo otkud ti to za kolegu. To je mozda iz neke druge priče i nema veze sasmnom. Ja sam imala svoj peh,ali tema o kojoj pišem je bila razlog. Najviše bih volela da nikad nisam ni poželela drugog,jer sam njega volela,ali ... ima jedna pošalica kad kaže sosa lali :"Ja sam ti ko njiva-il me ori,il me drugom daj!" Sve traži svoje i nemožemo mimo prirode. Zato kad se neke stvari dese ne treba krivca tražiti uvek u onome ko je to počinio,ako je bio prinuđen. Oni kojima je život baš kako treba teško da će razumeti ovu problematiku,ili se uopšte potruditi da je razumeju.
naravoučenije: Ne dozvolite da do toga dođe.
Kaka je to neznost putem neta pitam se..kao kad bi probala vutru..lako se moze navuci i nije problem naci srodnu dusu..koliko je brakova samo ovaj forum rasturio a nece moci jednu pishljivu vezu![]()
Jel on tebe ostavio zato što si se dopisivala sa nekim preko net-a?
Ako jeste, to mi je malo bezveze... sa njegove strane...
Da,sms chat je uništio i našu vezu,jer je otišao predaleko. Zato i započeh ovu temu. Nije me ostavio,ali živimo kao stranci.
Nisam želela drugog,samo da se osetim željenom i voljenom. Želela sam da to imam sa njim,ali moje reči nisu dopirale do njega. Mislio je da ću i ostatak života živeti u braku kao kuče koje ako ga nekad pomaziš-pomaziš,ali neka se ne nada mnogo. Nisam više mogla tako. Potreba za ljubavlju bila je toliko jaka da je sve otišlo dođavola.
Sigurno ste nekad vodeli scenu na filmu,kako neko ko je izgladnjivan jede kad mu daju,ili nađe hranu... Životinjski. To je nagon,a mi se čuvamo i nastojimo da mu se odupremo. Uspevala sam to godinama,nadajući se da će se stvari promeniti,jer sam ga mnogo volela i još uvek ga volim. A onda nastupi nagon. Nije trebalo tako da bude... Posle svega je video gde je grešio,ali njegova krivica će uvek biti minimizirana i nevažna. Na posletku i jeste nevažno ko je kriv važna je jedino šteta koja je učinjena,kao u onoj pesmi "Zar je važno ko je kriv,kad se sve to desi..." Nadalje se stalno sukobljavaju ljubav i sumnja zbog doživljenog i u takvoj vezi je mnogo teško biti. Postaje tiha vatra na kojoj se pečeš.
Da,sms chat je uništio i našu vezu,jer je otišao predaleko. Zato i započeh ovu temu. Nije me ostavio,ali živimo kao stranci.
Nisam želela drugog,samo da se osetim željenom i voljenom. Želela sam da to imam sa njim,ali moje reči nisu dopirale do njega. Mislio je da ću i ostatak života živeti u braku kao kuče koje ako ga nekad pomaziš-pomaziš,ali neka se ne nada mnogo. Nisam više mogla tako. Potreba za ljubavlju bila je toliko jaka da je sve otišlo dođavola.
Sigurno ste nekad vodeli scenu na filmu,kako neko ko je izgladnjivan jede kad mu daju,ili nađe hranu... Životinjski. To je nagon,a mi se čuvamo i nastojimo da mu se odupremo. Uspevala sam to godinama,nadajući se da će se stvari promeniti,jer sam ga mnogo volela i još uvek ga volim. A onda nastupi nagon. Nije trebalo tako da bude... Posle svega je video gde je grešio,ali njegova krivica će uvek biti minimizirana i nevažna. Na posletku i jeste nevažno ko je kriv važna je jedino šteta koja je učinjena,kao u onoj pesmi "Zar je važno ko je kriv,kad se sve to desi..." Nadalje se stalno sukobljavaju ljubav i sumnja zbog doživljenog i u takvoj vezi je mnogo teško biti. Postaje tiha vatra na kojoj se pečeš.
Samo sms?
Nisi ga prevarila?
Mislim, to mi je malo nemoguće... pa mene bi onda ovaj moj ostavio bar 16 puta do sada da je video kakve gluposti mlatim po net-u...
muškarci su jakkkkkkko ljubomorni
gori su od žena
so, don' t mess with the fire
Kako biste se osećali kada biste saznali da vaša dugogodišnja partnerka,ili supruga traži malo pažnje i nežnosti putem neta,ali samo to i ništa više? Da li bi vam bilo krivo zbog vašeg propusta,bili biste tužni što je niste dovoljno usrećili i nastojali bi da to odmah promenite,ili biste bili povređeni,razbesneli se i preduzeli što i svaki "balkanac".
Nisam htela da bude u formi ankete,jer sam htela da "čujem" i obrazloženje. Volela bih da odgovori ne budu "na prvu loptu" Zaista se nadjite u takvoj situaciji...
Da li biste to smatrali prevarom? Nisu u pitanju vrući razgovori![]()
Nista te ne razumem, ali ajde.
Kako mozes da volis nekoga ko te ne voli? Pa on tebi nije pruzio ono najvaznije da bi brak/veza opstali, po mom misljenju.![]()
e al što mi je bila smešna ona priča kada su se muž i žena sasvim sličajno našli na netu pod drugim imenima, i zaljubiše se i sve, a onda, kada je bilo došlo vreme da se vide on se strašno iznenadio i razočarao i odma razvod braka
pa zar mu nije bilo jasno da su samo potvrdili da se vole i na slepo?
Kako biste se osećali kada biste saznali da vaša dugogodišnja partnerka,ili supruga traži malo pažnje i nežnosti putem neta,ali samo to i ništa više? Da li bi vam bilo krivo zbog vašeg propusta,bili biste tužni što je niste dovoljno usrećili i nastojali bi da to odmah promenite,ili biste bili povređeni,razbesneli se i preduzeli što i svaki "balkanac".
Nisam htela da bude u formi ankete,jer sam htela da "čujem" i obrazloženje. Volela bih da odgovori ne budu "na prvu loptu" Zaista se nadjite u takvoj situaciji...
Da li biste to smatrali prevarom? Nisu u pitanju vrući razgovori[/QUO
Ja partneru pruzam 100% paznje i slobode. Ali kada bi on kako si navela trazio preko interneta bas paznju a ne zabavu, mi jednostavno ne bi imali vise razloga da ostanemo zajedno. Polazim od sebe, da meni nedostaje paznja prvo bih mu to rekla i nastojala da to zajedno resimo. Ne mogu da zamislim da ignorisem problem koji bi u mom slucaju unistio nasu vezu. Ja nikad ne bih bilo sta krila od svog partnera pa mi ne bi bilo ok da on bilo sta radi kradom. Kada bi otkrila ne bih se osetila prevarenom vec ne dovoljno voljenom i verovatno bi prekinuli.