Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
anakin:hocete li se coveku skinuti s vrata...
Nemoj manipulisati sa mnom da si mu ti Advokat!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:hocete li se coveku skinuti s vrata...
Psihologue:Nemoj manipulisati sa mnom da si mu ti Advokat!!!
anakin:sta li vam tamo stavljaju u hranu...
Jedini sadržaj ovakvog trajanja je ofucavanjeGotovo svako može da bude manipulator ... Dovoljno je da te lični moral/osećanje ljubavi ne sprečava u tome...
E da, dobro me podseti, ma hebala sam mu kevu zbog toga posle....A da je bio inteligentan, i nije bash...CaLiMeRo:Da li mi se događalo da budem izmanipulisana u vezama?
Naravno. Eksploatacija osećaja preterane odgovornosti i krivice kod mene daje fantastične rezultate.Neko vreme.
Ja sam jos uvek momak.......a manipulacije ozenjenih ljudi su mnogo visi nivo.....Psihologue:Manipulacija dragog nam Frozena i dalje je u toku..Šta nam čovek radi,svaka mu čast...
Nekim ni manipulacija ne pomaze......jastuk:a ti rekao frozenu da ce manipulacijom naci zensku ! kakvo je to razmishljanje ?
frozen1982.:Ja sam jos uvek momak.......a manipulacije ozenjenih ljudi su mnogo visi nivo.....
krvolok:Tačno !!! npr. : Lexu, koja je više od obične posledice, ona je onako u formi ELEMENTARNE nepogode, jer ne bira ni mesto ni vreme gde će da NASTANE !!!![]()
Ahahaha, a ko tebe vuče za jezik?VizitauLudnici:Лексо, немој сада свима описивати своју ДИЈАГНОЗУ, ако си и помало параноична, то није сигуран знак да те нико НЕ ПРАТИ, већ буди практична : СТАВИ СВЕ ЉУДЕ НА ИГНОР, ПА ЋЕШ БИТИ ПОТПУНО БЕЗБЕДНА !![]()
Hajde tišinicaanakin:manemoj...pa da ne zna ko joj radi o glavi...
Me ne vredi, jednom me je odbio, nema druge prilike!neogeo:E, pa mozda su Lexa i Frozen u stvari jedno za drugo, ne znam jel su o tome razmishljali....
I, eto, onda sam ja paranoična :shock:anakin:nema sta ti meni da govoris sta cu ja da kazem...pitala sam te nesto...
frozen1982.:Manipuatori u vashim/nashim zivotima.......u ljubavi i sexu,nepostene,neiskrene osobe...itd.
Sve sto imate da kazete o manipulacijama u vezama.....odnosima medju ljudima.
Ja sam skoro raskrinkan kao jedan a evo i kako:
Lexo,raspali!
bobba:MANIPULATORI nisu ljudi koji bi se ovde muvali, to su ljudi bez skrupuloza, koji samo grabe napred i ne okrecu se za zrtvama, nije ih briga, samo gledaju da postignu cilj..............................![]()
Ovde na ovom forumu ili tacnija na ovom topiku ima samo malo vise nesrecnih ljudi, koji ne znaju tacno sta hoce, oni su jako daleko od manipulatora, pojedinci ovde bi trebali prvo da se preispitaju, pa da tek onda klikaju na ovaj forum