Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637

(модерацијо тема нија хрватска нити хрвати ,овај клип је само повод ,тема је силовање историјских чињеница ради остваривања политичких циљева)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У неколико првих минута 5 безочних лажи..... немам живаца да слушам 'рвацке измишљотине..... једино могу да их сажаљевам...........
И ја одгледах првих неколико секвенци и одох да гледам цртани филм са децом. Боље Душка Дугоушка него неку нову лаж такозваних хрвата.
У неколико првих минута 5 безочних лажи..... немам живаца да слушам 'рвацке измишљотине..... једино могу да их сажаљевам...........
Комплекси их бију и не могу они побећи од тога...
да то је чињеницаод времена Марије Терезије од 1870.је вршено покатоличавање,а од 1870.кроатизирање католика
у Аустријској царевини 1857.је пребивало 1 584 134 православних и католичких Срба-Fenzes Eleka
од Радивојевића у Радидовиће
од Пејаковића у Пеновиће
од Благојевића у Благовиће
од Сладојевића у Сладовиће
од Предојевића у Предовиће
од Милосављевића у Милосавиће
1894.70% становништва Загреба говори немачки,па је сматран немачким градом и ниједан од 3000 службеника није био(изјашњавао као)Србин
Што гледаш хрватске клипове, кад знаш да ће да лажу. чему тај мазохизам.
Уосталом нормално је да други другачије мисле.
Уопште чему толики српски мазохизам који је у стању да гледа клипове на албанском и турском и после да се нервира: "Држава дуради нешто, смо да се врати Воивода"
да ли си ти прочитао увод?? уопште није реч о нервози због њихових лажи него о томе да ми немамо стратегију да те лажи разобличимо
да ли си ти прочитао увод?? уопште није реч о нервози због њихових лажи него о томе да ми немамо стратегију да те лажи разобличимо
Pogledajte prilog 309564
Pogledajte malo ovu kartu iz 19-tog veka ???
http://de.wikipedia.org/wiki/Slawen
Па лажу себе не лажу нас, шта мене брига шта они мисле.
- - - - - - - - - -
Пише Славен, а не Срби боговиоци оснивачи света.