EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže mi drug da kada god vidi neku dobru ribu može da vizualizira sex sa njom i odmah oseti okus njene machkice u ustima. Što bih ja volio da to mogu
Osetite li vi išta sem da kuca u međunozju?
Žene, je l imate kakav okus u ustima, kakva vam je vizualizacija?![]()
Njima čulo ukusa nije neophodno.
Sve dok ih dobro služi čulo mirisa.
Većina nepogrešivo namiriše lovu i krupnu patku !
Kaže mi drug da kada god vidi neku dobru ribu može da vizualizira sex sa njom i odmah oseti okus njene machkice u ustima. Što bih ja volio da to mogu
Pa bas i ne bih voleo da osetim vaginalni sekret u ustma kada vidim bilo koju zenu.
Znas sta bih voleo? Astralnu projekciju. Bio bih zesci voajer.
Pametno Grofe, pametno..
Lock
Jer je tema gloopa![]()
Poznat si mi.
Čim te spazih na sokaku, pozn'o sam te po koraku...
.
Koji si nik imao ranije ?
- - - - - - - - - -
Ti bi samo da lokiraš !
Jesi li zato došla ?
Pa nije bilo koju bate, piše dobru. Znam njegovu ciljnu grupu, nešto starije ribe između 90 i 93 godišta, tu još uvek koža škripi ko balon i miriše na bazoku, mačkice nezno roza boje...dakle, ne baš svaku![]()
Pa nije bilo koju bate, piše dobru. Znam njegovu ciljnu grupu, nešto starije ribe između 90 i 93 godišta, tu još uvek koža škripi ko balon i miriše na bazoku, mačkice nezno roza boje...dakle, ne baš svaku![]()
Mislite da nemamo mastu. Da kad prodje frajer pored nas neskino istog do gole koze. Eeee moji muskarci pojma vi nemate o zenama.
Mogu da zamislim sex i vidim poze i kako me obradjujeMastu imam
one nemaju
![]()
IluzijaPrevise ih idealizujes i onda se razocaras kad shvatis kakve su
![]()
samo ste jake na recima preko ekranaMislite da nemamo mastu. Da kad prodje frajer pored nas neskino istog do gole koze. Eeee moji muskarci pojma vi nemate o zenama.