Mанијак...

Naravno da egocentrici imaju dushu.
Mracnu, zarobljenu, okovanu i nepodnosljivu za suzivot. Od preteranog samoljublja i kompleksa vise vrednosti dusha vristi, jer joj je tesko boriti se sa silnim samoterorizmom. A bome vriste od muke i drugi ljudi kad beze od takvih dusa. Missim, tesko je podnositi uvek najpametnije, najlepse, najkuratije, najbogatije s naj ponasanjem, koji je zapravo kretenski

pa jeste ako ti nisi ništa posebno te nemaš samopouzdanja i grickaš nokte sve vreme kad će neko da ti otme to blago
rečju - kiselo grožđe :*

Ako se ne varam, u heraldici zaba oznacava samoljubivog coveka. ;)

nem pojma šta označava nit me interesuje, žaba u onom primeru bi bila ti nego nis skapirala

Интересује ме, како треба одреаговати када манијак нападне?

Чула сам да по закону не смемо да га повредимо јер ћемо одговарати, и то ми је нелогично. :think:

зна се, тамо где га највише боли...заслужио је боже мој

preterana voli dominantne mužjake al ih istovremeno i mrzi (verovatno zbog nekog lošeg iskustva, loma na čuki i slično) i iz tih međusobno suprotstavljenih struja osećanja nastaju vrtlozi i virovi strasti. treba da se prepusti jednoj struji kako se ne bi udavila u tom viru :lol:

preterana voli dominantne mužjake al ih istovremeno i mrzi (verovatno zbog nekog lošeg iskustva, loma na čuki i slično) i iz tih međusobno suprotstavljenih struja osećanja nastaju vrtlozi i virovi strasti. treba da se prepusti jednoj struji kako se ne bi udavila u tom viru :lol:

gdjica preterana je jedna jako zanimljiva dama, a trebao bi da znas da su duhovno lomne zene koje imaju pogan jezik jedne od najboljih ljubavnica...a i najneznijih... al' naravno, sve to kad pronadju onaj pravi putic od svog izvora sto moze da potraje poprilicno :lol:

Man' se psihoanaliziranja, ne lezi ti i ić se ne razumes u materiju. Drz' se ti prostijih devojcica koje padaju na isprazne tipove tvoje vrste, koji samo bezlicno trpaju i jedino im je zadovoljstvo brojati crtice dok kao poslednji majmuni skakucu pred ogledalom diveci se sebi.

gdjica preterana je jedna jako zanimljiva dama, a trebao bi da znas da su duhovno lomne zene koje imaju pogan jezik jedne od najboljih ljubavnica...a i najneznijih... al' naravno, sve to kad pronadju onaj pravi putic od svog izvora sto moze da potraje poprilicno :lol:

I ti ces da mi ukazes kojim putem da krenem. :lol:
Pa to bi bio potpuni fiasko, put u propast...
Izgubila bih svoju chistu i nevinu dushu sledeci neuroticnog djavola kao sto si ti.

Tesko zenama koje prodju kroz vash zivot.

Djavo uvek sam dodje, ne priziva se.
Isti slucaj kao i s tobom kad vidis da sam pustila post, odma dotrchish. :lol:

Nego da ne spamujemo temu, smaramo sebe i ucesnike.

tesko da cu dotrcati na vas poziv pa da ste zavodljivi kao sama makeda :lol:

ne planiram za vikend nigde da se smucam pa mi boravak u vasem toplom krilu mudrosti itekako odgovara ali samo pod uslovom ako mi gladite dlakavi rep svojom elokvencijom :lol:

Znaš, ako je manijak a ti se baš braniš
nokautiraće te, pa će onda da te ustrese.
Njemu je svejedno ako je manijak,
neki čai i ućib+vaju u tome,
nisu džabe manijaci.

Pravi se da hoćeš samo da te ne bije.
On mora da skine gaće.
Samo jako kulenom u jaja.
Imaćeš vremena da polako odšetaš dok se on valja.
A kad već leži. nadji i neku šipku, pa po njemu.
Sve će se svesti u samoodbranu.

Znaš, ako je manijak a ti se baš braniš
nokautiraće te, pa će onda da te ustrese.
Njemu je svejedno ako je manijak,
neki čai i ućib+vaju u tome,
nisu džabe manijaci.

Pravi se da hoćeš samo da te ne bije.
On mora da skine gaće.
Samo jako kulenom u jaja.
Imaćeš vremena da polako odšetaš dok se on valja.
A kad već leži. nadji i neku šipku, pa po njemu.
Sve će se svesti u samoodbranu.

Tamo Krstacha a ovamo shipka. Pa ne moze to tako, nije Krishcanski.
Prave dame moraju u torbici imati malenu bocicu. tj. dve. U jednoj je prfjum za javnu a u drugoj prfjum za tajnu upotrebu. U prvi ne zalazim, ukusa je stvar. U drugu blindiranu cu uci i isporuciti tajni sastojak. Amounijak sense...mmmmm....divan poklon za cikemanijake.

Back