- Poruka
- 22.596
Uvek mislim pozitivno, al ne zavisi sve od nas. Neki ljudi naprave atmosferu da ispadne negativno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek mislim pozitivno, al ne zavisi sve od nas. Neki ljudi naprave atmosferu da ispadne negativno.
Da ja sam izuzetno mocan u prizivanju i dogadjaja i ponasanja.ali kad Ti emitujes "dobre vibracije" ... veruj ni 10 zloca i hejtera i vestica znaci 30 losih osoba, ti ne mogu nista ...
ne pitaj kako znam![]()
Ne treba. Ako nisam u modu borca, onda ne treba, a to sam samo ako je bas neki teski napad na zivot.@Umri_muski .... malo je reci da si Gospodar Svemira.
Da li treba da pocnem da te se plasim?
Mir Boziji. Hristos se Rodi !![]()
Ne treba. Ako nisam u modu borca, onda ne treba, a to sam samo ako je bas neki teski napad na zivot.
Nemam osobine osvetnika ili uvredjenog...
Ali ne znam sta prizivam...
Manfestacija deluje u smislu da budeš otvoren za pozitivan ishod. Kad si otvoren za pozitivne stvari onda lakše uočavaš prilike i mogućnosti. Ali zamišljanje samo od sebe neće da ti stvori milion dolara. Ok je misliti pozitivno ali treba biti realan i ne očekivati da će zamišljanje pozitivnog ishoda da se materijalizuje na neki mističan način.Ako samo moze bez hejta.
Zanima me sta mislite o krilatici :
"Kakve su ti misli takav ti je zivot".
Da li verujete da pozitivnim mislima privlacite pozitivne ljude i dogadjaje?
Da li zapisujete svoje zelje i ciljeve?
Evo mene da pogledam i pročitam ovu priču pa još da dodam da je to način rada one Aladinove Čarobne Lampe kada "Duh" iz lampe ostvaruje želje/potrebe. Ipak, za nas je u današnje vreme najvažnije da znamo da On to ne radi samo da bi nam tek tako pomogao već i da bi nas probudio prema samoj suštini života ili prema onaj važnijoj strani života i podstakao da uz malo istraživanja otkrijemo tog 'neznanca' ili pomagača kako bismo svesno počeli raditi na svom duhovnom progresu i, ako poželimo, uz takav rad dosegnemo viša stanja svesti i više se ne vraćamo u ovaj svet. Jer, cilj nas, Duše, jeste baš to, da ode4mo u svetove čiste svesti i ljubavi.O da.
Imam ja jednu za posao pricu kad sam bila mladja dok nisam diplomirala.
Nemam posla, jedva prezivljavam i hocu da idem da radim na more u CG. Znaci odlucila. Kako - ne znam.
I ja se na nekom dejting sajtu dopisujem sa likom iz Slovenije. Policajac.
I kazem mu da hocu da radim u CG u hotelu.
I kaze mi covek:"Znas ja nisam iz Slovenije, a nisam ni policajac".
Ispostavi se da lik radi u jednom hotelu i da se lazno predstavlja onlajn dok se iz dosade dopisuje s posla.
Dobila sam posao u tom hotelu kroz mesec dana.
Moj ceo zivot je pun takvih prica.
Hvala na lepim rečima.Ekstremno podrzavam, lepo te je citati, imas izuzetan intelekt da objasnis.