Manifestacije-ili kako prizivate dobre stvari u zivot?

ali kad Ti emitujes "dobre vibracije" ... veruj ni 10 zloca i hejtera i vestica znaci 30 losih osoba, ti ne mogu nista ... 🍺
ne pitaj kako znam z:mrgreen:
Da ja sam izuzetno mocan u prizivanju i dogadjaja i ponasanja.

Tako sam uspeo da prizovem Slobu , tranziciju , urusavanje bankarskog sistema, , ratove na balkanu, jer sam osecao da bih mogao da budem glavni baja, ali nisam ucestvovao u njima jer sam video na primeru Giske da gubis glavu od svojih.
Zatim bombardovanje 1999, samo sto nisam znao da li ce biti osvajanje teritorije na tlu Srbije bas te godine, ocekivao sam 6 meseci ranije, a DB je ocekivala 3 meseca ranije, VB je ocekivala tacno u to vreme.
Znaci svi smo prizivali , ali eto VB je mozda najjaca u prizivanju.

Od malena sam prizivao sitne kradje sugradjana i sitne pakosti seljaka i malogradjana, prosto je bilo dovoljno da ih pogledam i moc mog prizeljkivanja je prizivala njihovu reakciju.
Nekad su to bili smesni potezi, gde mi moji drugari sedeli negde u kaficu ili blejali sa mnom i na moje pazi sad ce da odradi ovo , bi bili u cudu a onda se stvarno desi to..
Poznat sam po prizivanju tuca u BG, gde bukvalno u minut mogu da predvidim kad cu prizvati tucu , a to uradim 10 minuta ranije , cak nekad i pola sata ranije...kad je velika tuca, treba mi vise vremena da prizovem.
Nije jedna, bar 40tak tuca, ali bez smrtnog ishoda...

Jednom mi se desilo da ne prizovem smrt a da se desi jako blizu , autobus Raketa Uzice je imalo direktan sudar sa zastavom 101 ili jugom, nocu , ja sam jedini stojao , samo se osetilo usporenje i grebanje celom duzinom poda....Raketa je visoka, samo je najjasila na stojadina, odsekla glavu zaspalom vozacu , nasli glavu pozadi na zadnjem sedistu, telo sa rukama na volanu i auto je prosao ispod autobusa. Naravno autobus nije mogao dalje jer je ispod bilo sve pokidano , niti je bio upravljiv.

Mogu da prizivam lepo vreme ali to cesto ne radim, cak ni zbog zena i muvanja, a jos manje zbog rada i zabave...
Prizivanje ljudi , ono sto svi mogu , ja to ne mogu.
Mogu da prizivam pomoc vrabaca, tj da mi se nameste okolnosti koje mi bukvalno spasu zivot ili neku ozbiljnu situaciju , da ne zaginem tj da ne budem povredjen, fizicki ili emotivno , npr navede me vrabac idi tamo , kad tamo devojka pozvala drugog decka na kafu...nije jos bila prevara ali je u najavi.

Ne mogu da prizivam novac. Ne prizivam zurke, ali imam nos gde ce biti dobra zabava, ali nije prizivanje. Pre ce biti znanje.
Prizivam povrede na radu...Mislim jedno 100 puta sam video uzasno lose ponasanje i rekao nesto , upalio mi se alarm i kasnije se to i desi...ne meni, nego tome kome sam rekao.
3x vise sam spasao da se nesto desi , jednostavnim pomeranjem ili nekom drugom akcijom.

Ne mogu da prizivam spasenje rodjaka i rodbine...sta god da im kazem ne poslusaju i onda se desi ono sto sam predvideo.
Prestao sam da ih korigujem, jer ne sprecavam nista, a samo proradi sujeverje.
Ne prizivam gromove.

I ne verujem u prizivanje, ali ako postoji , onda sam toliko zaeban igrac da vam ne bih savetovao ni u ludilu da mi se zamerite...
Mislio sam da je to proslo , tj da je najjace kad si dete, a sto si stariji da slabi, posto jeste najjace kad si dete.
Ali nije...
Mislio sam da je sve do moje percepcije, koja je odlicna....ali skoro se opet desavalo mnogo toga gde ne bi bile posledice velike, ali bi bilo par tuca, lomljenja udova ili tako nesto , a to je sve izbegnuto dojavom...crvicem, alarmom ili vrapcima..
I dalje vazi da moju rodbinu ne mogu da zastitim, jer urade sve suprotno od onog sto im kazem.
Ne secaju se da sam im rekao. Cak i kad zapisem, znaci ostane pisani trag, ali se ne secaju da su to procitali iako jesu.
Svega jednom je zbog velike opklade i inata ostalo u glavi da sam zapisao , prorokovao i na kraju tacno ispalo ono sto sam napisao.

Ex devojkama i devojkama proreknem buducnost ako je vidljivo i to je izuzetno lose primljeno na kraju kad se desi ali ne dok se ne desi.wannabe.
Muskarci se sprdaju sa mojim prizivanjem, osim onih koji su imali koristi od toga, koji sa strahopostovanjem gledaju na to kao na magiju.

Ako su kuce od zlih ljudi, koji su vlasnici a ne moraju da zive tamo , nekad se desava da se desavaju cudne pojave, koje bi mnogi opisali kao duhovi.
Npr predmeti padaju bez razloga, redovno, desavaju se cudni kvarovi ali redje...ili se desavaju cudne putanje predmeta kad su u pokretu...ono sto zovemo maler ili marfijevi zakoni.
Zivotinje zlih ljudi me ne podnose, zivotinje dobrih ljudi me postuju i nekad traze pomoc.ne dosadjuju i ne prave stetu.

E sad, ako bih prosirio dejstvo prizivanja, onda bi moja predvidjanja i prorokovanja presla u prizivanje, a ja radije to ne bih da radim...predvidjanja su logicke operacije i nisu prizivanja.
NE KORISTIM prizivanja kod emocionalnih veza, apsolutno pazim da to ne cinim...znaci nijedna moja partnerka nece biti omadjijana, niti ce biti manipulisana tehnikama koje itekako posedujem, niti ce biti dovedena u zabludu , hoce biti slagana ako na moju reakciju da ne bi bilo zgodno da kazem ona insistira da kazem nesto , neki odgovor na neko pitanje.koje ne ide da se odgovori.
Ne sprecavam zene da lazu. Svako laze kad ima neugodnost da kaze istinu ili zbog koristi.Dozvoljavam i jedno i drugo.
Da li to znaci da prizivam laz, pa na neki nacin znaci, jer balkanske zene ne lazu , ne grese samo ako su pod velikim strahom , pa zovimo to strahopostovanje...zato sam ovde to i pomenuo , indirektno prizivam zensku laz jer se zensko ne usere na vreme pre nego sto pocne da laze....a mogao bih da izazovem taj efekat, da se smrzne...(mrzim manipulaciju pa zato ne koristim ni zastrasivanje)

Ako samo moze bez hejta.
Zanima me sta mislite o krilatici :
"Kakve su ti misli takav ti je zivot".
Da li verujete da pozitivnim mislima privlacite pozitivne ljude i dogadjaje?

Da li zapisujete svoje zelje i ciljeve?
Manfestacija deluje u smislu da budeš otvoren za pozitivan ishod. Kad si otvoren za pozitivne stvari onda lakše uočavaš prilike i mogućnosti. Ali zamišljanje samo od sebe neće da ti stvori milion dolara. Ok je misliti pozitivno ali treba biti realan i ne očekivati da će zamišljanje pozitivnog ishoda da se materijalizuje na neki mističan način.

O da.
Imam ja jednu za posao pricu kad sam bila mladja dok nisam diplomirala.
Nemam posla, jedva prezivljavam i hocu da idem da radim na more u CG. Znaci odlucila. Kako - ne znam.
I ja se na nekom dejting sajtu dopisujem sa likom iz Slovenije. Policajac.
I kazem mu da hocu da radim u CG u hotelu.
I kaze mi covek:"Znas ja nisam iz Slovenije, a nisam ni policajac".
Ispostavi se da lik radi u jednom hotelu i da se lazno predstavlja onlajn dok se iz dosade dopisuje s posla.
Dobila sam posao u tom hotelu kroz mesec dana.:lol:

Moj ceo zivot je pun takvih prica.
Evo mene da pogledam i pročitam ovu priču pa još da dodam da je to način rada one Aladinove Čarobne Lampe kada "Duh" iz lampe ostvaruje želje/potrebe. Ipak, za nas je u današnje vreme najvažnije da znamo da On to ne radi samo da bi nam tek tako pomogao već i da bi nas probudio prema samoj suštini života ili prema onaj važnijoj strani života i podstakao da uz malo istraživanja otkrijemo tog 'neznanca' ili pomagača kako bismo svesno počeli raditi na svom duhovnom progresu i, ako poželimo, uz takav rad dosegnemo viša stanja svesti i više se ne vraćamo u ovaj svet. Jer, cilj nas, Duše, jeste baš to, da ode4mo u svetove čiste svesti i ljubavi.
Pozdrav
Ekstremno podrzavam, lepo te je citati, imas izuzetan intelekt da objasnis.
Hvala na lepim rečima.

Back