- Poruka
- 95.555
Vidim da pises pesme .Bas sam htelada te pitam u kojoj fazi nastaju pesme?Ali eto , sada si odgovorio .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masa nas je ima, samo nismo svesni, inače bi non stop samo ležali u krevetu, buljili u plafon i ne bi imali snage ni do wc-a da odemo, kamo da pišemo po forumima.Dobro je da je ovaj put manicna depresija![]()
Tu nismo imali![]()
Nismo svesni?Masa nas je ima, samo nismo svesni, inače bi non stop samo ležali u krevetu, buljili u plafon i ne bi imali snage ni do wc-a da odemo, kamo da pišemo po forumima.
To je bio satiričan odgovor na post članice koja se sprdala kako je ova tema već jedno 4589 puta postavljena na pdf.Nismo svesni?
Kako mozes tako nesto da napises?
Nisam bila u toku .Izvini , nisam htela da deluje kao napad.To je bio satiričan odgovor na post članice koja se sprdala kako je ova tema već jedno 4589 puta postavljena na pdf.
S čim sam se (njenim komentarom) složila. Izvinjavam se ako moja ironija nije bila očiglednija.
p.s. Kao osoba sa dijagnostikovanom depresijom, nikad se se zezam s ozbiljnim postovima o istoj. Hvala.
veliki šok bio za mene kad sam saznao za dijagnozu.
prosto, porazi to čoveka.
Ma opuštenoNisam bila u toku .Izvini , nisam htela da deluje kao napad.
Moja greska.
manična depresija je po meni oscilovanje osećaja sopstvene vrednosti. Depresivna faza kada ima osećaj manje vrednosti u odnosu na druge i manična faza kada ima osećaj više vrednosti u odnosu na drugeAutorska tema.
Sve što je vezano za tu vrstu poremećaja, koji znači niti je čovek potpuno lud a ni potpuno pametan, negde na "zlatnoj sredini", ima određene periode manije ili povišenog raspoloženja a onda naglo pada u depresiju.
Onako, zanimljiva priča.
Je l mogu te osobe da budu funkcionalne na poslu?Osobama sa bilo kojom F dijagnozom , ne govorim samo o ovoj , vrlo je vazno da imaju podrsku i razumevanje .Nekoga kome ce moci reci sve bez osudjivanja i maloumnih saveta tipa:bice bolje , odmori se , odspavaj .....I bitno je da se osoba ne stidi svoga poremecaja .Nije ga ona birala , ni htela ...Nakacilo se samo .Sve ima svoje korene.
Mogu da odgovorim u svoje ime :Teško .Barem meni .Zato i radim kod kuće.Je l mogu te osobe da budu funkcionalne na poslu?