Manhandling

ova je odlicna
1727874020260.jpeg

Срашно подсећа ме она онај виц.😂
Двоје у заносу страсти и пожуде каже тип кажи нешто безобразно , прљаво , покварено да свршим!😋
На шта ће она "Ј.ебем ти матер!"😂😂😂

Срашно подсећа ме она онај виц.😂
Двоје у заносу страсти и пожуде каже тип кажи нешто безобразно , прљаво , покварено да свршим!😋
На шта ће она "Ј.ебем ти матер!"😂😂😂
A ja čula u obratnom, ona njemu reci mi nešto prljavo...kaže on kuhinja, kupatilo....

znači više ne mož naći neki kontakt sa ženom da nije obradjen....na naučnu bazu....
mada, ne verujem da su obuhvaćene srednjevekovne sprave za mučenje, jer je protivzakonito pisati o tome kao naučnom radu...osim fazanovog pera za tabane...

U seksualnom kontekstu manhandling se odnosi na fizički grub način dodirivanja ili manipulacije gde partner fizički dominira partnerkom tokom seksualnih aktivnosti.
Ovo može uključivati snažno držanje, vučenje, guranje, pritiskanja o krevet/zid/površine ili slične akcije.
Naravno podrazumeva se da su obe osobe saglasne za ovako nešto.

Kod nekih ovako nešto izaziva visok stepen uzbuđenja, kod drugih strah.
Kako stvari stoje kod vas?
@salko dinamitas se oduśevio legalizacijom silovanja kroz sleng, dao ti repku :D

Ovo sam više shvatio kao manipulacija, nameštanje i pomeranje nekoga, nečega, možda sam pogrešno shvatio uvodni post. :D

A što se tiče same teme, ako neka hoće da me smori treba nešto da mi njanjavi, da me nešto kao ljubi nežno i slično, to je sigurno da neće biti ništa.
pa te manualne rabote su siguran pokazatelj da li muškarac ume da namesti, da pomeri, da okrene tim svojim rukama
a da ne mora nikakve instrukcije da primi
to je blagodet za ženu kako god da se zvalo manipulacija ili ručno podešavanje

pa te manualne rabote su siguran pokazatelj da li muškarac ume da namesti, da pomeri, da okrene tim svojim rukama
a da ne mora nikakve instrukcije da primi
to je blagodet za ženu kako god da se zvalo manipulacija ili ručno podešavanje

Najbolja opcija je kad muškarac namešta, ali opet mora i žena da pokaže svoje, ako ja nju namestim a njoj prava leđa kao u engleskog hrta, onda ga je*i. :D

Jesu lepa leđa, ali kad je namestiš otpozadi ako joj ostanu leđa prava, ne izvije se kako treba, onda ti izgleda iz tog ugla da zuvaš grbinu :D
pa eto ti sad haha
uzmeš za kosu pa saviješ napred i namestiš preko ivice stola
nemoj ja da te učim sad :lol:

takva manipulacija je veoma dobro primljena od strane žena rekla bih
nijedna se ne bi bunila.

Back