- Poruka
- 73.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja čula u obratnom, ona njemu reci mi nešto prljavo...kaže on kuhinja, kupatilo....Срашно подсећа ме она онај виц.
Двоје у заносу страсти и пожуде каже тип кажи нешто безобразно , прљаво , покварено да свршим!
На шта ће она "Ј.ебем ти матер!"![]()
То је вероватно цензурисана верзија за фину господу.A ja čula u obratnom, ona njemu reci mi nešto prljavo...kaže on kuhinja, kupatilo....
pa ok brate pa sta ti svaricku a ja cu pamelu
Ja bi ovu nosio
Može ali obrnuto da ja njega malo gazim
Fuj i sta sme golotinja da se postavlja?
Ne bi smjela ali izgleda da niko nije prijavioFuj i sta sme golotinja da se postavlja?![]()
da ne bude previse pored zivacaMože ali obrnuto da ja njega malo gazim![]()
Sisa golotinjaFuj i sta sme golotinja da se postavlja?![]()
Само да га газиш или и да му радиш ово што овај ради овој јадној срећној госпођици?Može ali obrnuto da ja njega malo gazim![]()
@salko dinamitas se oduśevio legalizacijom silovanja kroz sleng, dao ti repkuU seksualnom kontekstu manhandling se odnosi na fizički grub način dodirivanja ili manipulacije gde partner fizički dominira partnerkom tokom seksualnih aktivnosti.
Ovo može uključivati snažno držanje, vučenje, guranje, pritiskanja o krevet/zid/površine ili slične akcije.
Naravno podrazumeva se da su obe osobe saglasne za ovako nešto.
Kod nekih ovako nešto izaziva visok stepen uzbuđenja, kod drugih strah.
Kako stvari stoje kod vas?
pa te manualne rabote su siguran pokazatelj da li muškarac ume da namesti, da pomeri, da okrene tim svojim rukamaOvo sam više shvatio kao manipulacija, nameštanje i pomeranje nekoga, nečega, možda sam pogrešno shvatio uvodni post.
A što se tiče same teme, ako neka hoće da me smori treba nešto da mi njanjavi, da me nešto kao ljubi nežno i slično, to je sigurno da neće biti ništa.
pa te manualne rabote su siguran pokazatelj da li muškarac ume da namesti, da pomeri, da okrene tim svojim rukama
a da ne mora nikakve instrukcije da primi
to je blagodet za ženu kako god da se zvalo manipulacija ili ručno podešavanje
pa to se podrazumevaNajbolja opcija je kad muškarac namešta, ali opet mora i žena da pokaže svoje, ako ja nju namestim a njoj prava leđa kao u engleskog hrta, onda ga je*i.![]()
pa to se podrazumeva
joj ovo za leđa mi smešno...hahah engleski hrt
pa eto ti sad hahaJesu lepa leđa, ali kad je namestiš otpozadi ako joj ostanu leđa prava, ne izvije se kako treba, onda ti izgleda iz tog ugla da zuvaš grbinu![]()