Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umrecesvegetasupersayian:ne seri
Devojke imaju izgled kao da ih neko siluje, izbechene su im ochi, trebaju mi Manga slike u kojima ce se pokazivati vodjenje ljubavi a ne silovanje.bufla:Dobro je to znati
Imaju neke tripove i potrebe za bizarnim stvarima
Sta da se radi, Japanci i njihove bolesne fantazije.topmodelsica:Devojke imaju izgled kao da ih neko siluje, izbechene su im ochi, trebaju mi Manga slike u kojima ce se pokazivati vodjenje ljubavi a ne silovanje.
Poslao bih ti te slike ali se bojim da takve slike nisu prikladne za forum.topmodelsica:Devojke imaju izgled kao da ih neko siluje, izbechene su im ochi, trebaju mi Manga slike u kojima ce se pokazivati vodjenje ljubavi a ne silovanje.
Hentai i anime su takodje relevantni podzanrovi mangi,ali "eksplicitnog" sadrzaja - posto su u Japanu i dalje na snazi prilicno striktni zakoni o cenzuri bilo kakvog p.orn.ografskog materijala...pa su poceli da crtaju stripoveSSJ5:Poslao bih ti te slike ali se bojim da takve slike nisu prikladne za forum.![]()
SSJ5:Poslao bih ti te slike ali se bojim da takve slike nisu prikladne za forum.![]()
KAKAROT:Pa sta mi zapadne za oko ja skinem(eta tako da imam![]()