Manekenka Samner Stroh tvrdi da je imala aferu sa Adamom Levajnom

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.373
Instagram model je postala viralna na TikToku jer je optužila Adama Levina da je imao aferu sa njom.

Samner Stroh, u početku nije identifikovala čoveka koji je varao, samo ga je nazvala „muškarcem koji je oženjen modelom Victoria’s Secret“.

Frontmen grupe Maroon 5 (43) oženjen je bivšom anđelicom Victoria's Secret Behati Prinsloo od 2014.

„U to vreme, bila sam mlada, bio sam naivana i, iskreno, osećam se iskorišćenom“, rekla je Stroh (23) u video snimku objavljenom u ponedeljak, ne navodeći kada se navodna afera dogodila.

Image2.jpg

tc tc tc....

Pa sta kresno je i afera koga zabole,jos jedna attention whore nije dobila parce slave i kesha
PA... tek ako se nikad nisu kresnuli ili čak ni sreli?
To je shoubiz, produkcija popularnih ljudi, tako se to radi. Šarada svega i svačega, možda je negde nečega i bilo, ali uglavnom je: ''Kažem, verujte mi!'' fazon. To je svet u kom je sve moguće, pre svega jer su svi velika laž.
Ima tamo neki koji je tako lep i idealan...
Ma...
mi doprinosimo tome što oni postaju vanserijski ljudi. Mi smo glavni, oni su svi tu zbog i za nas.

PA... tek ako se nikad nisu kresnuli ili čak ni sreli?
To je shoubiz, produkcija popularnih ljudi, tako se to radi. Šarada svega i svačega, možda je negde nečega i bilo, ali uglavnom je: ''Kažem, verujte mi!'' fazon. To je svet u kom je sve moguće, pre svega jer su svi velika laž.
Ima tamo neki koji je tako lep i idealan...
Ma...
mi doprinosimo tome što oni postaju vanserijski ljudi. Mi smo glavni, oni su svi tu zbog i za nas.
Americki san da nisu ziveli ako nisu poznati

Back