Manekenka 'istraumirana' nakon što je isprobala TikTok hak za brzi rast kose

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.152
Model ‘traumatized’ after trying TikTok hair growing hack: ‘This gave me the heebie jeebies’
Katie Mather
Thu, February 18, 2021, 9:40 AM

Instagram post shared by @ggallanagh
A model is speaking out about a popular TikTok beauty hack after it led to her accidentally washing her hair with maggots.
............................................................................................................
https://www.yahoo.com/news/model-warns-against-tiktok-hair-174033499.html
............................................................................................................
Juče osvanu vest na jahu da se manekenka Grainne Gallanagh prenerazila kada je shvatila da je oprala kosu sa smesom punom crva u želji da potspeši rast kose.
(Čitajte više prateći gore navedeni link)

Mislim se, da li bi neko svesno prao kosu sa smesom punom crva?
Koliko je vama važna kosa?

Juče osvanu vest na jahu da se manekenka Grainne Gallanagh prenerazila kada je shvatila da je oprala kosu sa smesom punom crva u želji da potspeši rast kose.

Mislim se, da li bi neko svesno prao kosu sa smesom punom crva?
Koliko je vama važna kosa?

ma da, corava pa nije videla :malav:

vazno mi je da je zdrava, duzina nebitna

To je klikbejt... reklamni trik. Antireklama koja je bolja od reklame.

Nacin da se promovises u mulju i blatu.
nemoj da klikćeš, ja ću da ti kažem šta je bilo.

Uputstvo za jačanje kose i da brže raste je da potopiš pirinač u vodu i čekaš nekoliko dana. Kako se u pirinču uvek nalaze i jajašca crva (muva) ta procedura rezultiuje da se jajašca razvije u crve. Ona nije zagledala nego je samo grabila smesu, a kad je isprala kosu videla je na podu i u kosi puno živih crva.

nemoj da klikćeš, ja ću da ti kažem šta je bilo.

Uputstvo za jačanje kose i da brže raste je da potopiš pirinač u vodu i čekaš nekoliko dana. Kako se u pirinču uvek nalaze i jajašca crva (muva) ta procedura rezultiuje da se jajašca razvije u crve. Ona nije zagledala nego je samo grabila smesu, a kad je isprala kosu videla je na podu i u kosi puno živih crva.
Ma ne rade one nista slucajno

Sta mislis kako je ljupka stevic snimila spot sa snoop doogom? Pogledaj snoopa malo bolje u tom spotu izneverovao je. Iz fazona moram dala ribe.

Ili ono kada je polupala automobil ljubavniku...

čitala sam jednom neki piling/maska morska so i masl. ulje npr ... i valjda stavljam po koži i mislim da sam krenula da stavljam na lice a možda sam i stavila. i onda shvatim da sam stavila morsku so na lice. možda nije baš najpametnije... tako da moguće je i potopiti pirinač i ne razmišljati o zlokobnosti
a integralni se u frižideru jednom ucrvljao posle otvaranja

Frizerka je lepa, baš sam se zbunio...
Ajd dobro, izvinjavajte što vas zgadih na omiljenu hranu ;)
Ali, cenim da ti pirinač prvo lepo ispereš, prospeš prvu vodu, i tako to...?
У 9 вода :hvala:
Зезам се, али да, перем пиринач, и чудно ми је кад чујем да то неко не ради.

Ne znam tačno iz odakle su izašli jer imam u kredencu razne proizvode od žitarica, ali jedan dan vidim neki leptirić, ko moljac, unutra. Nakon nekog vremena ukapiram da se oni legu u kredencu. Na kraju sam našao (mislim) odakle su se izlegli, ali ne mogu da garantujem jer su se zavlačili u svaku čokoladu i kutiju koja je potencijalna hrana. Posle čitam (čak i na nekim kutijama piše) da je moguće da su ostala živa jajašca te da treba baciti nakon vremena označenog na kutiji...

Ostaje hamletovsko pitanje: Dal da jedem il da ne jedem IKAD više u budućnosti kad ZNAM da ima jajašca insekata.
Kao dodatni bonus, na nekim kutijama piše da može biti i po koji deo insekta (krilo, noga...) i koji je to procenat koji je dopušten.
... you got the picture.

Back