manekenka da budem

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste li primetili da devojke danas skoro nemaju struk. Onu lepu, žensku siluetu. Nego su građene kao bojleri.
A momci ili toliko rade na rukama a noge zapostave ili imaju uska ramenca pa ispadnu kao saksija naopačke.
Mislim, nismo savršeni, daleko od toga. Ali treba da se vidi ko je muško a ko žensko :lol:

Da znas da treba da se zna. Zene se danas takmice sa muskarcima, upinju da im pariraju a onda kukaju sto se prema njima ne ophode kao prema zenama :lol: ... lud zbunjenog :lol:

Bogi, pogodila si suštinu problema i razlog frustracija većine današnjih žena ! :klap:
A i isfeminizirali se i muškarci tako da se više nezna ko je ko.
Baš tako ..... lud zbunjenog:D

Nevidjeno licemerje. Prvo decenijama ubedjujes svet da je jedino ispravno biti tvigi, a onda se zaokrenes u suprotnom pravcu i jos zakonom uvodis visak kilograma u modu, tj u zivote devojcica/devojaka/zena, nebitno. I u jednom i u drugom slucaju niko se ne bavi sportskim navikama do zdravog tela, nego iskljucivo konfekcijskim brojevima i naznakom "retusirane fotografije" kao da ce to bitno da utice na zdravo rasudjivanje svakog ponaosob o tome na koji nacin do zdravlja, a ne do horora koji je cesto ishod kod mnogih devojaka koje su podlozne sugestijama modnog sveta.
ne bih rekla da se zakonom uvodi višak kilograma. shvatila sam da anoreksiju koja je uzela maha i od koje devojke umiru pokušavaju obuzdati zakonom koji propisuje normalnu telesnu težinu, ali ovde neko lepo reče prosek nikom nije zanimljiv pa i mi od manekenke grisina napravismo manekenku slonicu....

šta da rade sve one žene kojih ima najviše a nalaze se između ove dve grupe sa proporcijama koje su manje više idealne? po meni one bi jedine trebalo da budu reper

hoce li zakon pokoriti modne gurue, diktatore modne scene na ulici

ajde sada vi :)

https://www.krstarica.com/zivot/mod...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Sve je trend, marketing i recikliranje bajatih ideja u modnom svetu ne bi li se izbegla monotonija istog...na Amazonke '90-ih je bio odgovor Kejt Mos a na Kejt Mos je odgovorila ista modna agencija debeljuskastom Sofi Dal, bitno je da se vrti reklama...I gde je običan čovek tu? Nigde. Običan čovek bi trebalo da živi normalno i da mu obim pozadine ne bude nešto čime okupira mozak pola dana ali ženska sujeta je moćna stvar.

Treba da se zna ko namešta antenu a ko viče: dobraaa!
Bogy je dobraaaaa.. metla potvrđuje :)

A šta ako ne zna da "namesti antenu"?..:think:

Tačno čujem uobičajeni porodični skeč party:

- Ženo, pomerila se antena a treba utakmica da počne..
- Pozovi Mitu da je namesti.
- Mita otišo kod Čombeta da gledaju zajedno utakmicu.
- Pa pozovi onda majstora.
- Oćeš ti to da platiš sunce ti, sve mi pare potroši ova žena bože me sačuvaj..aj penji se na krov i ne filozofiraj..

:malav:

A šta ako ne zna da "namesti antenu"?..:think:

Tačno čujem uobičajeni porodični skeč party:

- Ženo, pomerila se antena a treba utakmica da počne..
- Pozovi Mitu da je namesti.
- Mita otišo kod Čombeta da gledaju zajedno utakmicu.
- Pa pozovi onda majstora.
- Oćeš ti to da platiš sunce ti, sve mi pare potroši ova žena bože me sačuvaj..aj penji se na krov i ne filozofiraj..

:malav:
Da sam na njenom mestu ja bih ga poslala da se preseli kod Čombeta pa može da gleda utakmicu, da zaebava čombetovu ženu i da troši čombetovu platu:lol:

Ma u kojoj to kuci zena ide na krov?
Kod nas na moru u smokvici je satelitska antena bila na steni,pa muz sedi na stani i urla jel dobroooo,a ja trckam od televizora do dvorista i vicem ne valjaaaa .dok ja udjem unutra on vec pomera...u medjuvremenu zvoni tel,kuvam rucak i bijem decu,ne mogu ceo dan da vicem ne valjaaa.i onda se obavezno posvadjamo zato sto sam ja kriva sto slika ne valja

nisi prirodno totalno brutalno zgodna
totalno si prirodno brutalno obichna

sedi, 1
To miki! To mi reci!
Ceo svoj zivot tezim tome da budem obicna i prosecna. :)
Hvala :zag:
Ma u kojoj to kuci zena ide na krov?
Kod nas na moru u smokvici je satelitska antena bila na steni,pa muz sedi na stani i urla jel dobroooo,a ja trckam od televizora do dvorista i vicem ne valjaaaa .dok ja udjem unutra on vec pomera...u medjuvremenu zvoni tel,kuvam rucak i bijem decu,ne mogu ceo dan da vicem ne valjaaa.i onda se obavezno posvadjamo zato sto sam ja kriva sto slika ne valja
Ajd sve nekako ali bijes decu?! :eek:
A razgovor? A zagrljaj? Topla ljudska rec? :lol:

Back