78186
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Aha, kad na vrbi rodi grožđe
Онда ништа

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, kad na vrbi rodi grožđe
Pravim jasnu razliku između Srba iz Crne Gore i Crnogoraca (opsjednutih mitomanijom i istorijskim falsifikatima),to je jasno svim članovima foruma osim tebe.
Procitao sam da svi Srbi iz dijaspore mogu da studiraju u Srbiji na budzet, a da za CG iz RS pise nesto posebno to nijesam nalazio.
Ako je stvarno tako napisano onda su izostavili i RSK![]()
I da, zaboravio sam da kažem, PZP nema veze sa G17+
Šta svi misle o ovom podebljanom / uveličanom?![]()
Hoce,nestace,onog dana kada i Srbija i BiH udju u EU...Pre toga ne![]()
Mene su ovde jos davno proglasili sovinistom zato sto sam javno rekao da je jedini narod koji mrzim crnogorski.
I dalej ostajem pri tome, a ovakvi crnogorci sa foruma me svakim danom samo podsecaju koliko sam u pravu.
Zivi i zdravi vi meni bili, samo sto dalje od Srbije.
Idite u Hrvatsku, i tamo imaju sveucilista, i tamo imaju lepih radnih mesta, i tamo pokusajte graditi crnogorske crkve.
Primajte siptare kao turiste, uzivajte u njihovoj veri i higijeni, i zajednickom biznisu..Mesajte se sa njima koliko vam volja.
SAMO dalje od Srbije.[/QUOTE]
Sa ovim markiranim se slazem svako ko zeli da dodje u Srbiju bilo da je iz Crne Gore ili iz Hrvatkse ili iz RS ili bilo kog drugog dijela svijeta mora da postuje zakone i ustav zemlje koja ga prima pa prema tome jasno kako mora da se ponasa
I kao sto on kaze ko ne zeli da zivi u Srbiji prema pravilima Srbije izvolite siroko vam polje gradite svoje crkve u Hrvatskoj ili Federeaciji BiH ili medju siptarskim kolonistima ili mozete i u Albaniju.
Pa ima, samo sto je negde kod Mrkonjic Grada.између србије и босне одавно нема границе![]()
Nema veze?
Stranke su pobratimljene, a ako se sjećam, u vrijeme zajednice koordinisale su kao jedna.