Mandić obećava: Nestaće granica sa Srbijom i Srpskom

Pravim jasnu razliku između Srba iz Crne Gore i Crnogoraca (opsjednutih mitomanijom i istorijskim falsifikatima),to je jasno svim članovima foruma osim tebe.

nijesu oni crnogorci niti imaju veze sa pravim crnogorcima to je neki novi soj buckursi ,komunisticke partije,slavka perovica,mila malbora i jevrema frizera plus miras raspop,autenticni crnogorci su srbi

260309.jpg

Šta svi misle o ovom podebljanom / uveličanom? :lol:

ne ocekuju valjda ukidanje granica dok im traje priznato Kosovo ili ce ko Cesi da razmisle o tome :roll:

Srbija nije priznala Kosovo i ne verujem da ce da ulazi u neku ozbiljniju saradnju sa zemljama koje su to ucinile

to da Srbija i Republika Srpska treba da se ujedine to i slep vidi ali Crna Gora je nesto drugo i ima i drugih mora ako su zabrinuti gde ce Srbi na more

:dontunderstand::rtfm:

Mene su ovde jos davno proglasili sovinistom zato sto sam javno rekao da je jedini narod koji mrzim crnogorski.
I dalej ostajem pri tome, a ovakvi crnogorci sa foruma me svakim danom samo podsecaju koliko sam u pravu.
Zivi i zdravi vi meni bili, samo sto dalje od Srbije.
Idite u Hrvatsku, i tamo imaju sveucilista, i tamo imaju lepih radnih mesta, i tamo pokusajte graditi crnogorske crkve.
Primajte siptare kao turiste, uzivajte u njihovoj veri i higijeni, i zajednickom biznisu..Mesajte se sa njima koliko vam volja.
SAMO dalje od Srbije.[
/QUOTE]

Sa ovim markiranim se slazem svako ko zeli da dodje u Srbiju bilo da je iz Crne Gore ili iz Hrvatkse ili iz RS ili bilo kog drugog dijela svijeta mora da postuje zakone i ustav zemlje koja ga prima pa prema tome jasno kako mora da se ponasa
I kao sto on kaze ko ne zeli da zivi u Srbiji prema pravilima Srbije izvolite siroko vam polje gradite svoje crkve u Hrvatskoj ili Federeaciji BiH ili medju siptarskim kolonistima ili mozete i u Albaniju.

Back