Manchester United

Veceras Manchester - Bolton na Old Traffordu..............Ako pobedimo razlika izmedju nas i Arsenala ce biti 3 boda............. Manchester je u proslom kolu dobio Derbi 1:0 - malo teze nego sto smo ocekivali, ali je Bolton izgubio od Wigana 1-0, pa bi trebalo da ih dobijemo bez problema.......
Izgleda da nece biti prenosa na TV-u, ali ako neko hoce moze da gleda ovde:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=8298&part=sports

Birajte kanal koji moze da se pusti preko media playera, jer je on mnogo brzi i sigurniji od ostalih programa............

United vs.
Roma
Champions League
Kick Off: 20:45
Tue 01st April

64548929jj1.jpg

71111129db8.jpg

Ma gazimo ih 100%........mada to sto ne igra Toti ne mora da znaci da su mnogo slabiji, jer ce sad ostali igraci dobiti vecu ulogu, i nece cekati da vide sta ce Toti da uradi.......
Ipak United je United....ali i Spaleti je priznao da je Mancester najbolji na svetu................

Evo i najavljenog sastava:

ManUtd:
Van der Saar
Brown
Ferdinand
Vidic
Evra
Carrick
Scholes
Anderson
C. Ronaldo
J. S. Park
Rooney

Verovatno je Park jedino iznenadjenje, dok je Giggs ostao na klupi sa Hargreavesom i Tevezom..........

Osvajaju Premier lugu :)

Nego, izgleda da Chelsea ostaje mokrih opanaka, a? :lol:

Sa ovom formom realno je reci da mogu da osvoje sve...i jos su i u dobroj poziciji...
Ali za 2-3 nedjelje cu dati konacan sud...necu da pricam unaprijed...moje misljenje je da ce forma da im pane...i da nece osvojiti nista...;)
U slucaju da se desi ono sto ja mislim Celzi ce nesto osvojiti...u slucaju da Mancester nastavi u istom ritmu ostadosmo mi bez opanaka...kako se god okrene mokri nam nece biti:lol::lol::lol:
Mislim da Ligu sampiona mozemo osvojiti u svakom slucaju...:!:8-)

Back