Manchester United

dobro...to znaci da si vrijedna da spavas ali ne znaci da si lijepa ali ako tako nastavis proljepsaces se:mrgreen:
ja sad odoh trk na spavanje posto je veoma tiho:mrgreen:...nakon NBA all-star-a nema nista bolje nego u snovima sabrati utiske:smile:

Kako je to dobro:razz:
Imas djevojku za pokazivanje, imas djevojku da ljubavis, imas djevojku koja ti treba kad si sam, imas djevojku koja je prvi pik za zenidbu, imas djevojku koja ti je ``najbolja drugarica``, imas djevojku koja ti je koleginica na poslu i kad zatreba...itd. za svaku priliku po jednu djevojku...postanes slavan po tome:mrgreen:

@Tema kako ovaj Mancester ima srece...jooooj...Dodje Tevezu lopta na tanjir i to u 87. minutu...strasno...Lion je zasluzio pobjedu ali dzabe...nocas nije bilo po zaslugama...a i cesto nije...lijep gol Benzeme(pokazao je Fergusonu da je vrijeme da ubrza pregovore oko njegovog potpisa)...a Hatem Ben Arfa je usao i odigrao desetak minuta...u jednoj akciji je nanizao 5 igraca i onda su mu dosudili faul(i njega bi Ferguson...porasli covjeku apetiti)...:lol::lol::lol:
a dobar je nas komentator...``Ipak je presudio kvalitet Mancestera`` :mrgreen:

E, ovako danas u 18:15 Newcastle - Manchester United, imate i prenos.................... Prvu utakmicu ove sezone Manchester je dobio 6:0................. Najavljeno je da ce se Giggs vratiti u tim posle manje povrede koju je dobio na utakmici sa Lionom.............................. United trenutno zaostaje 5 bodova sa Arsenalom koji gostuje Birmingemu........................

Sjajan drugi gol Runija...................................stvarno odlican potez......................................
Igrali su dobro tokom cele utakmice................. da Newcastle nije dao gol mozda bi i ostalo 3:0, ali ovako dobili su sta su trazili......................... Arsenal je igrao 2:2 protiv Birmingema tako da je sada razlika samo 3 boda............... Kada je prosli put Manchester pobedio 6:0 bilo je komentara tipa: Newcastle je pred utakmicu promenio trenera i slicno................... u cemu je sada bio problem?????? Jos je Newcastle igrao na domacem terenu......................

UTD KIDS WIFE
--------------------------
IN THAT ORDER

Sta mislite koga cemo izvuci u zrebu za cetvrtfinale Lige Sampiona, ili koga biste vi voleli da izvucemo..................

Ja bih voleo kada bismo izvukli Fenerbahce ili Salke, ne zato sto su najslabiji, nego mi je glupo da izbacimo neku jacu ekipu vec u cetvrtfinalu............... Ne bi bilo lose da se ponovi ono sa Romom od prosle sezone................

Sta mislite koga cemo izvuci u zrebu za cetvrtfinale Lige Sampiona, ili koga biste vi voleli da izvucemo..................

Ja bih voleo kada bismo izvukli Fenerbahce ili Salke, ne zato sto su najslabiji, nego mi je glupo da izbacimo neku jacu ekipu vec u cetvrtfinalu............... Ne bi bilo lose da se ponovi ono sa Romom od prosle sezone................

verujemo ti na rech............:lol:

Back