Manchester United

Mancester je institucija. Sastavni deo i izduvni ventil njihovih navijaca. Njihovi navijaci dolaze na teren jer vole fudbal. Blago njima bre. Mi smo stoka. Pogledajte indijanci sta uradise Partizanu??? Pa im posle krivi Zecevic,Bjekovic...
Krivi smo MI,jer nemamo kulturu. Oko stadiona deponije.Bio sam u Torinu,50km unaokolo necete naci papir,ne zato sto im sluzbe ciste,vec zato sto niko ne baca.

[FONT=Georgia]nemanja[/[/FONT]IMG] [SIZE=6[FONT=Georgia]]vidic[/FONT][/SIZE]I Vidic nije kriv za onaj gol protiv M.Sitija,jer je zaista slucajnost da se lopta odbije u ugao. Sta da se odbila u ruke,onda bi bio junak???
Jedan je N.Vidic

Nije da su oni fini zato sto su naprosto fini, vec zato sto je kod njih povecana kontrola.U englesoj se vec godinama bore protiv huligana i uspeli su. Sve je manje skoro i da nema nemira na ostrvu.U italiji od skorasnjih dogadjaj pokusavaju da urade isto sto i na ostrvu.Kad bi tako radili i kod nas i mi se ponasali civilizovano.

Natasha :))):
:shock:
Ok...divi se i dalje...shta...pa uvek neko ima losh dan....nedostaje mu topmodelcica pa juri po terenu kao muva bez glave...ali koliko puta ih je vadio iz govana?!Ok...izgubili su...pa shta...sledeci put kada budu igrali Runi i Kristiano ima da ih razbushe...a Vidic jeste sjebao stvar...ali nije jedini kome se takve stvari deshavaju... 8-)

Kad je pitao mene Nemanja da se slikamo i snimamo goli, ja sam tad odlucila da hocu ali odlucila sam da necu da se ispucam do kraja na tome, pa mu je nedostajala topmodelsica i na tom snimanju, mnogo bi bolje bilo da smo radili pravo ispred kamere, direktno, umesto toga ja sam mu rekla da sakrije jednom kameru i tako da nas snimi dok vodimo ljubav. Ustajao je nekoliko puta namestao kameru, ja kao nisam znala da snima, ja sam htela da me on postavlja kako on hoce, nisam htela da se ispucam. Htela sam da ostavim nesto i za drugi put, da se malo sakrijem od kamere. Mada, nisam se namerno sakrivala, mogao je dame postavi kako hoce, nisam se branila, ali nisam ni davala sve od sebe da se nacrtam tacno ispred kamere.

skipan:
Sve je u nasim glavama. Hvala RTS-u sto bar mozemo da osetimo deo atmosfere preko TV-a

Hvala mu za to sto je glasilo DSS-a. Hvala mu za to sto je Javno Gowno Srbije. Hvala mu za direktora, Znojavog Krmka, polupismenog, priglupog alkosa koji juri muve po studiju. Hvala mu za nametnut harac i neobjektivno novinarstvo. Hvala mu za smece od programa, za 48 sati svadba, Zikinu sarenicu, besomucne reprize svih domacih serija. Hvala mu za 4000 zaposlenih koji tamo bistre politiku, igraju pasijans i ispijaju kafe, a sve na stetu jadnog naroda. Nabijem ih sve na podtrbusni misic.

topmodelsica:
Kad je pitao mene Nemanja da se slikamo i snimamo goli, ja sam tad odlucila da hocu ali odlucila sam da necu da se ispucam do kraja na tome, pa mu je nedostajala topmodelsica i na tom snimanju, mnogo bi bolje bilo da smo radili pravo ispred kamere, direktno, umesto toga ja sam mu rekla da sakrije jednom kameru i tako da nas snimi dok vodimo ljubav. Ustajao je nekoliko puta namestao kameru, ja kao nisam znala da snima, ja sam htela da me on postavlja kako on hoce, nisam htela da se ispucam. Htela sam da ostavim nesto i za drugi put, da se malo sakrijem od kamere. Mada, nisam se namerno sakrivala, mogao je dame postavi kako hoce, nisam se branila, ali nisam ni davala sve od sebe da se nacrtam tacno ispred kamere.

Postedi nas ovih tekstova. Vrati se na ovaj retardiran podforum i tamo nastavi da smaras.

Sherlock:
Hvala mu za to sto je glasilo DSS-a. Hvala mu za to sto je Javno Gowno Srbije. Hvala mu za direktora, Znojavog Krmka, polupismenog, priglupog alkosa koji juri muve po studiju. Hvala mu za nametnut harac i neobjektivno novinarstvo. Hvala mu za smece od programa, za 48 sati svadba, Zikinu sarenicu, besomucne reprize svih domacih serija. Hvala mu za 4000 zaposlenih koji tamo bistre politiku, igraju pasijans i ispijaju kafe, a sve na stetu jadnog naroda. Nabijem ih sve na podtrbusni misic.

Postedi nas ovih tekstova. Vrati se na ovaj retardiran podforum i tamo nastavi da smaras.
Upravo tako. Ako nesto ne mogu da podnesem to su one retardirane emisije i serije na RTS-u.A definitivno ne mogu da podnesem kad prenose susret nekih sugavih klubova iz nase sugave lige umesto neke dobre meceve iz PL ili Primere.

@topmodelsica
Sta ce Serlock tamo, on ne pise kako je bio i sta je radio u krevetu sa Pamelom Anderson?
i Fluid je u pravu. Spamujes temu.

topmodelsica:
topmodelsica:
Nemanja Vidic igra u Mancesteru, a ovo je tema Mancester, prema tome ne spamujem temu.
Ovo gore je spamovanje!

P.S.
Pitaj tata Dragana ako ne veruješ. :D

Junajted hoće Berbatova

Engleski šampion Mančester junajted zainteresovan je da dovede napadača Totenhema Dimitra Berbatova, rekao je fudbalerov agent. "Imali smo sastanak sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem i sportskim direktorom Dejmijenom Komolijem oko Dimitrove budućnosti. Sastanak je trajao 90 minuta, a na njemu su nas obavestili da se Mančester junajted raspitivao", rekao je Emil Dančev.

Kapiten bugarske reprezentacije postigao je 12 golova tokom prošle sezone, kada je došao u Totenhem iz Bajer Leverkuzena.

"Šefovi Totenhema rekli su nam da žele Berbatova i sledeće sezone jer imaju ambicija da budu medju prva četiri tima u Premijer ligi, ali rekli su nam i da će u sledećih dan-dva odlučiti o njegovoj budućnosti", rekao je agent 26-godišnjeg fudbalera.

Back