Manchester United

crni lepotan:
nemoj da dirate Jeku
on gotivi coveka sa srcem a ne manekena ili rasistu (Smit)
ostavimo je na miru do nedelje negde oko 7 uvece, a onda ....

Hvala. :)
Predpostavljam da si mislio na Terija kad si rekao "Covek sa srcem" , posto znam da je Murinjo za tebe Lucifer. :lol: :lol: :lol:
A mozda sutra posle 7 uvece ja tebe zezam. Ili bude nereseno. Nikad se ne zna. U blicu pise da ste blagi favoriti zato sto su nama povredjeni igraci,ali to ne mora nista da znaci.
Ako i pobedite nadam se da ces biti blag. :P

Evo poshto vam je toliko smetalo tih nekoliko postova...obrisala sam ih....mislim da su ostala josh 2 ili 3 ali me mrzi vishe da brishem...
A da i obecavam da cu na ovoj temi pisati samo o fudbalu i da necu pisati gluposti....
Evo jedna zajednichka slika sa dedicom....:lol:

JekaiGeorge:
Uopste ne podseca na mene,a za tvoju informaciju ja mislim da sam mnogo vise informisana od nje. Citaj predhodne postove,a nemoj samo da lupas bezveze.
Uostalom videlo se ko je pronicljiv, kada si postavio onu temu bez obzira na 1000000 upozorenja da se o nasim igracima pise na odredjenim temama. I opet si ispao pronicljiv zato sto mislis da ti je Charger zatvorio temu zato sto nije poucna. :lol: :lol: :lol:

hmm...ne radi se o tome,nije to pronicljivost.
pronicljiv je neko,ko moze jako brzo da skonta neke stvari,ko moze u trenutku da oceni osobu,ko ume da prodire duboko u um drugih ljudi,koji jednostavno cita ljude,voli da zavirije u 9-ti krug uma drugih ljudi,a pritom su to osobe koje cesto umeju da zabarakadiraju svoj vlastiti um,cesto mracne i tajanstvene osobe,koje lako skontavaju ljude,svet,u trenutku mogu da vide ko im je simpatican ko antipatican,e sad ako si se tu pronasla onda je to to.
a meni licno na ovom forumu mi takvi izgledate samo ti i fluid i eto,mozda anja:)

Dzmrndzavi:
hmm...ne radi se o tome,nije to pronicljivost.
pronicljiv je neko,ko moze jako brzo da skonta neke stvari,ko moze u trenutku da oceni osobu,ko ume da prodire duboko u um drugih ljudi,koji jednostavno cita ljude,voli da zavirije u 9-ti krug uma drugih ljudi,a pritom su to osobe koje cesto umeju da zabarakadiraju svoj vlastiti um,cesto mracne i tajanstvene osobe,koje lako skontavaju ljude,svet,u trenutku mogu da vide ko im je simpatican ko antipatican,e sad ako si se tu pronasla onda je to to.
a meni licno na ovom forumu mi takvi izgledate samo ti i fluid i eto,mozda anja:)
Pa to sam i mislila da znaci. Ali sam mislila da si ono "nekako ste obe pronicljive" rekao sarkasticno ili ironicno. Izvini ako sam te uvredila,pogresno sam te razumela. :)

@Natasha :))) Pogledaj Alexa sa tom kapicom.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Ma daj!!!
Kakva logika, nemam reči da opišem koliko se divim ovoj izjavi

:shock:
Ok...divi se i dalje...shta...pa uvek neko ima losh dan....nedostaje mu topmodelcica pa juri po terenu kao muva bez glave...ali koliko puta ih je vadio iz govana?!Ok...izgubili su...pa shta...sledeci put kada budu igrali Runi i Kristiano ima da ih razbushe...a Vidic jeste sjebao stvar...ali nije jedini kome se takve stvari deshavaju... 8-)

Back