Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Šta :shock:@alex.l sta ti smatras glupostima?
U suštini celu ovu temu, ali preciznije poslednjih par strana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta :shock:@alex.l sta ti smatras glupostima?

crni lepotan:nemoj da dirate Jeku
on gotivi coveka sa srcem a ne manekena ili rasistu (Smit)
ostavimo je na miru do nedelje negde oko 7 uvece, a onda ....

JekaiGeorge:Uopste ne podseca na mene,a za tvoju informaciju ja mislim da sam mnogo vise informisana od nje. Citaj predhodne postove,a nemoj samo da lupas bezveze.
Uostalom videlo se ko je pronicljiv, kada si postavio onu temu bez obzira na 1000000 upozorenja da se o nasim igracima pise na odredjenim temama. I opet si ispao pronicljiv zato sto mislis da ti je Charger zatvorio temu zato sto nije poucna.![]()
![]()
![]()

Pa to sam i mislila da znaci. Ali sam mislila da si ono "nekako ste obe pronicljive" rekao sarkasticno ili ironicno. Izvini ako sam te uvredila,pogresno sam te razumela.Dzmrndzavi:hmm...ne radi se o tome,nije to pronicljivost.
pronicljiv je neko,ko moze jako brzo da skonta neke stvari,ko moze u trenutku da oceni osobu,ko ume da prodire duboko u um drugih ljudi,koji jednostavno cita ljude,voli da zavirije u 9-ti krug uma drugih ljudi,a pritom su to osobe koje cesto umeju da zabarakadiraju svoj vlastiti um,cesto mracne i tajanstvene osobe,koje lako skontavaju ljude,svet,u trenutku mogu da vide ko im je simpatican ko antipatican,e sad ako si se tu pronasla onda je to to.
a meni licno na ovom forumu mi takvi izgledate samo ti i fluid i eto,mozda anja![]()

)) Pogledaj Alexa sa tom kapicom..

JekaiGeorge:Pa to sam i mislila da znaci. Ali sam mislila da si ono "nekako ste obe pronicljive" rekao sarkasticno ili ironicno. Izvini ako sam te uvredila,pogresno sam te razumela.
@Natasha)) Pogledaj Alexa sa tom kapicom..
![]()
![]()
![]()
![]()

ma dedica je crazy...JekaiGeorge:Pa to sam i mislila da znaci. Ali sam mislila da si ono "nekako ste obe pronicljive" rekao sarkasticno ili ironicno. Izvini ako sam te uvredila,pogresno sam te razumela.
@Natasha)) Pogledaj Alexa sa tom kapicom..
![]()
![]()
![]()
![]()

da nije on ''pogreshio'' neko drugi bi
Alex.L:Da, al' kako Đovani dade gol...
I to je lopta zakačila Vidića i promenila smer.
Da slazem se sa tobom.Ma bice bolje!JekaiGeorge:Katastrofalan start, ali mislim da ce biti bolje kasnije.Nedostaju im Kristijano i Runi.
Alex.L:Ma daj!!!
Kakva logika, nemam reči da opišem koliko se divim ovoj izjavi